Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

Geçen çarşamba duyguda aylin hanım bebiş erkek demişti ama kesinmi dediğimde 18. haftada belli olur dedi bende perşembe günü asya sağlık ta bi doktora gittim oda baktı aynı şekilde erkeğe benzetti ama kesinlik vermedi.Hafta sonu aldığım pembelere beyaz ve sarılarla değiştirdim bende zamanı geçmeden ama ne kız ne erkek tam emin olamadığımdan üzülüyorum sizin bebişler kaçıncı haftada kesinleşmişti?Bide aylin hanım bacak arasında küçük bir top gösterdi erkek diye sizce erkek midir bende tecrübelisiniz bu konuda :)) Bide doğum yapan hamişlerimizi ziyarete gidecekseniz benide unutmayın sizinle tanışmayı çok istiyorum kızlar..

slm benim 5 aylıkken bellioldu erkek olduğu hep gösternedi kendini hayırlısı olsun kız yada erkek hayırlı evlat olsunlar ama insan merak ediyor dimi genede
ilk önce bana geliceksiniz herhalde ilk ben varım sırada buyrun gelin istediğiniz zaman beklerim

özge nasılsın nasıl gidiyor annelik kuzey bebeğin sarılığı nasıl oldu emiyormu sütün yeterlimi ben halen biraz süt fazlasınıda mama takviyesi yapıyorum :)

bizim 16. haftada netleşti :))
evet yaa müsait bi zamanda tanışalım bencede
havalarda ısındı dışarda bile buluşabiliriz artık :))))

kızlar ben erken anne oldum ama sizin gibi düşünmüyorum eşimle şimdi tam manasıyla aile olduğumuzu hissettik şimdi kızımızla geziyoruz eğleniyoruz çok hoşş bence Allah her isteyene evlat versin inşallah annelik bambaşka guclubacismile

hamile olan arkadaşlarımı, allah hayırlısıyla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin

kuzey bebişimizin sarılığını kontrol altında tutuyoruz tahlillerle inşallah bir iki güne düşer kan almaktan eli morardı bebeğimin...ay ne duyguymuş geyiriyor mutlu oluyorsun...ortalığı batırıyor gülüyorsun( alt açma maceralarımz...)Allah hepinize sağlıkla yaşatsın bu duyguyu....

slm kızlar nasılsınız yawww nerelerdesiniz kaçıncı sayfaya düşmüşüz ara ara
özgecim kendinden ara ara bahset haberdare t bizleri neler yapıyorsun kuzey bebek nasıl sarılığı ne alemde
evt behiyecim görüşelim artık nerde olursa olsun fark etmez ama özgeyi bekelmek lazım bir müdet herhalde :))

kızlar benim göğüsüm biraz apse yaptı ondan emzirmiyorum sağıyorum,bakalım umarım geçer.kuzey daha iyi sarılığı düşüyor yavaş yavaş bi 40 ı atlatsak rahatlayacağız...hepinizin yazdıklarını okudum maşallah iyisiniz öyle kalın ben biraz bu apse yüzünden keyifsizim(ateş yapıyor...kızlar siz bir ara buluşun beni beklerseniz uzar gibi ama haberdar edin belli olmaz atıveririm kendimi dışarı:)))hepiniz hoşçakalın

bende iyi sayılırım
daha çok erken biliyorum ama geceleri uyuyamıyorum
daha 3 ay nasıl geçicek bilmiyorum (
ilaç alıyo olmama rağmen bacaklarıma giren kramplar bitmiyo birsüre daha ilaç kullanımda geçmezse yeniden doktora gidecem
genelde yorgun olsamda bu sebeplerden buluşmayı bende isterim :))
kuzeyin 20 si çıktıktan sonra özgede gelebilir gibi geliyo ama kendi daha iyi bilir tabii :))
umarım apsede en kısa zamanda geçer
geçmiş olsun

son aylarda uyku tutmaz behiyecim kramplar için bol bol süt içmelisin...Merak etme geçecektir herkesin yaşadığı şeyler...hanifecim sana kıyafet konusunda çok hak veriyorum bu aralar hamilelik kıyafetler hem bol hem bıkmışım,normaller zaten olmaz hala eski kiloma 9 kilo var malum 16 kilo aldım.eeee bi de önden açılsın istiyorsun...umarım yaza kadar veririz kilocukları...

ayy süt içe içe bi hal oldum zaten (
sevdiğim bi içecek olmasına rağmen doğumdan sonra uzunca bi süre içmiycem

mrb kızlar iyisiniz hepiniz sevindim bende iyiyim emirhanla uğraş dur akşama kadar hep onunla vakit geçir özge sevindim kuzeyin iyi olmasına evt gögüslerimden bende çok çektim ama şimdi iyi sütüm gene az ama mama takviyesi yapıyorum halen böylede devam edeceğe benziyor sen tek süt veriyorsun galiba yeterli geliyormu sadece sütünle doyuyormu
behiye evt son zamanlarda uyku denişlen bişey kalmıyor bende doğum yaptığımdan beri süt içmiyorum sadece arada kahve içtimmi sütlü içiyorum o kadar
özge yarı kırkın çıktığın zmana dışarı rahat çıkabilirsin ben çıkmıştım seni bekleriz yani ayrı gayrı olmasın canım hep birlikte olalım
behiye face de gördüm resminizide kahvaltıya gittiğiniz yer neresi benimde çok hoşuma gitti :)cokacimcoook

kemerburgaz bahçeköyde biyer
mekanın adı fatih çeşmesi

hanifecim benim sütüm bebek emdikçe geliyor şimdilik sadece anne sütü ama kilosu nasıl gidiyor bilmem balatın çocuk doktoru pek hoşuma gitmedi sizin çocuk doktoru kim.malum benim doktorlar konusundaki kararsızlığım....
behiye oraya bende bayıldım bebişkoları al git ne güzel...alış veriş merkezleri yazın çekilmez.
bizde iyiyiz çok şükür.kuzey büyümeye çalışıyor şaşkın şaşkın dünyayı tanımaya çalışıyor.bu arada doğumdan beri bende süt içmedim insan hamilelikte bıkıyor gerçekten:)))

benimde öyle ilk başlarda emzirdim ama sonrasında doymadı büyüdükce bende mama takviyesi yapıyorum benimki bir ayda bir kilo almış 2 santim boyu uzamış dr.normal dedi gelişmesi halen duygu hastanesindeki fethi beye gidiyoruz memnunum aslında ama aşırı bekliyorsun çok sıra oluyor bende ondan şikayetciyim bebekler büyüsün behiye doğum yapsın gideriz hafta içi bile gidilir sal çayıra oynasınlar bide sohbet muhabbet yemek gırla gider ne güzel olur birde büyüseler inş.
bayıldımözgecim ne tatlı bir bebek kuzey maviş maviş bakıyor :))
bizimkide kabız oldu dr.aradım fitil verdi şimdi rahatladı ama heryeri batırdı benide ama gülüyorsun seviniyorsun sıçtı diye :))kaydirigubbakcemile3

yaaa işte insanlar bu yüzden bebeklik zamanlarını hatırlamıyorlar
ne yaparsan yap her daim sevgi ve ödül alıyor pohpohlanıyorsun :)))
ya ben bir veya birbuçuk ay sonra doğum iznine çıkıcam zaten ozamanda buluşabiliriz :))
inşallah benim oğlanda renkli gözlü olur :)))

kızlar notlardan iyi olduğunuzu anlıyorum,daim olsun.hanifecim senin dediğin gibi kuzey paşa altı er alındığında totosunu koyveriyor ve biz gülüyoruz:))kızlar oğluşumun gözleri değişir mi?genelde değişiyormuş....benim ve eşimin mavi değil ama dedelerin ve dayımızın mavi genlerde var yani bu arada hanifecim benim göğüs uçları yara oluyor.lansınoh krem kullanıyorum ama can yanıyor malum sen ne yaptın?süt için humana still tea çayı tavsiye ederim,alkolsüz malt içeceği işe yarıyormuş....daldan dala atladım aslında sizinle sohbet edesim var ama maum kuzey uyurken işleri halledeyim öptüm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…