Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

göğüs uçları neden yara oluyormuş doktora sordunuz mu?
ben çocukları emzirmek için eczanelerde uç satıldığını duymuştum
onunla göğüs zarar görmüyormuş

ya kızlar ben neler yaptım neler gögsüme sıcak kompleks havluyla eczande satılan gögüs uçları boy boy pompalar aklıma gelenler bunlar en sonunda olmadı hastaneye gidip gögsümü makinayla sağdırdım sütüm ölçüldü yeterlimi diye yetersiz çıktı tekrar dr.çıktık mama ver dedi benim içinde o çaydan kaç paket içtim sayısını bilmiyorum ama geende olmadı ama azda olsa emziriyorum bunada şükür diyorum ama genelinde mama ağırlıklı oluyor malesef
gözlere gelince eğer lacivertse veya giriyse değişmez renkli olur rengi açılır sadece :)
behiyecim gögüs uçları geneli hep yara olurmuş benim şimdi bile halen emzirirken acıyor

hanifecim üzme kendini anne sütünün bir damlası bile fayda ona, meme uçları yara oluyor malesef ondan silikon uçla emziriyorum iki gündür ama inanın bir damla bebecik anlıyor onu,birkaç gün idare etsek geçecek inşallah.afrodit gibiyim valla eski gömlekler falan olmuyor :)))bu arada hanifecim sen yetersiz olduğunu nasıl anladın bizi 1.ayın sonuna doğru çağırdı kontrole o zaman mı ortaya çıkıyor kilo durumuna göre?ben emziriyorum ama yeterli mi bilmem???emirhana devit 3 diye bir damla kullandın mı canım bizim doktor verdi bütün bebeklere veriyormuş.2.haftadan sonra başlayın dedi.tecrübeli anneye sorular...

benimki silikon ucu almadı hepsini denedim boy boy
ben önce gittim 2 haftalık falandı gittim
ben hastaneye gittim pompa makinasıyla sağdılar ölçüm yapıldı dr.gösterdim yetersiz dedi mama verdi ama bol bolda emzir sütün gelsin dedi bende pompa makinasını 1 ay kiraladım evde kendim sağdım verdim yarı mama yarı anne sütü öyle idare ettik makinanın günü bitince kendim bir süt sağma makinası aldım sadece birkaç gün kullandım sonra emirhan kendi emmeye başladı böyle işte
evt onu bende kullanıyorum 2 yaşına kadar devammış

hanife sağol cevaplar için.ee her bebek kendi düzenini kuruyor yarasın bebişkolara....ben kendime çeki düzen veremedim kuaföre gidicem,saçlar aldı başını gitti,mevlüt hazırlıkları,elbise alcm malum göbişten benim 36 bedenler zor olur ...artık bir yıl eski elbiselere veda(((annem dün yalovaya gitti haftasonu gelecek bakalım ona bırakıcam artık sütleri sağıp giderm.kayınvalidem yanımda annem yokken ama o güvenemiyor gitme diyor:)))hadi moral ver sonra daha rahat çıkarım di mi???
bu arada behiye yaz bebişkosu doğuracak...behiye isim seçtiniz mi??

inşallah :))
hepsi uzunn uzunnn sağlıkla yaşasınlar

Günaydın kızlar mesajlardan iyi olduğunuzu anlıyorum kuzey ve emirhanımızda iyi maşallah..Benimkide kesinleşti erkekmiş :) Bizde eylül sonu ekim başı gibi bekliyoruz daha uzun aylar var önümüzde :))

hayırlı olsun
yalnız kızlar dikkatinizi çekerim semtimizde kız yok (
bu kadar erkekle nasıl baş etcez bilmem artık
yada kız anneleri kendilerini naza çekiyorlar :))

kucak dolusu günaydınlar herkese hihoyyyt
evt özge her bebek bir olmuyor merak etme rahat rahat çıkarsın ben yarı kırkından sonra rahat rahat anneme bırakıp gitmiştim artık evde oturmaktan çok bunalmışım suratım yara içinde kalmış farkında bile değilim çünkü aynaya bakmaya fırsatın bile olmuyoır gerçi benim öyleydi sıkıntıdan çıkmış sonra geçti birde benim rahatlığım mama da veriyordum ondan emzirip gidiyordum sonra mama veriyordu annem o acıkana kadar biz geliyorduk şimdi ise dahada rahatladık bırakıp bırakıp gidiyoruz mesela dün akşam ark.kınası vardı oraya gittik oynadım oynadım sitres attım :) iyi geldi yani :)
elbiselere gelince benim halen olmuyor dün huzurdan 2 pantalon daha aldım hgemde 42 beden inanabiliyormusunuz 42 beden ne olmuşumya şimdi emdiği için rejimde yapılmıyor gece gündüz hep ye sütün gelsin
behiye bu sene zaten erkek senesiymiş herkesinki erkek arada sadece istista kız duyuyorum
hayırlı olsun derya erkekmiş bu sefer kesindir inş. alkisalkisalkis

iyi yapmışsın göbekleri atmakla :))
bende izin aldım işe gitmedim bugün dinleniyorum evde

Günaydın kızlar mesajlardan iyi olduğunuzu anlıyorum kuzey ve emirhanımızda iyi maşallah..Benimkide kesinleşti erkekmiş :) Bizde eylül sonu ekim başı gibi bekliyoruz daha uzun aylar var önümüzde :))

bir prens daha geliyorrrrkaydirigubbakcemile3hayırlı olsun...

iyi geceler kızlar büğün oğlumun 23 nisanını kutlamak için onu from istanbula götürdük bütün gün gezdik beraber daha az önce geldik uzun zamandır bu kadar uzun saat dışarıda durmamıştık ama buğün oğlumda biizimleydi ve çok rahat ettik :)) özge az kaldı sabret biraz daha büyüsün gerçekten bebekler 40 çıktıktan sonra rahatlıyor lar tabiki bizde :) ona alışverişte yaptık ciciler aldık
behiye sen nasıl oldun daha iyisindir inş.

çok yorucu bi gündü
yemekte misafirim vardı şimdi gittiler
yarında üni.den arkadaşım sözlüsüyle gelicek bi gecede onlar kalacaklar
keşke raporu bi haftalık yazdırsaymışım
dinlenmekten çok yorgunluk olacak gibi gözüküyo :)))

evet ya şu kırk çıksaydı.benim 22 nizan doğum günümdü arkadaşlar pasta alıp gelmişler gece 01:30 da gittiler misafiri çok sevmeme rağmen gözlerinin içine baktım uykusuzluktan ölüyordum.yani behiye seni anlıyorum.hanife sana güveniyorum 40 çıksın atıcam kendimi yollara:dance: bir tane emzirme bezi gibi bir şey aldım üstüne örtüyorsun rahar rahat emzir onu da alıp yollara ...çünkü ev bunalttı... Mevlüdü atlatalım ohhhh....

behiyeçok fazla yorma kendini dr. dinlen dediyse dinlen
özge güvenebilirsin gerçekten her ikimizde rahatladık istediğim zaman çıkabiliyorum yatırıyom onu bebek arabasına gidiyoz :) üstelik bebeklerimiz tam zamanında güzel bir ayda doğdular yaza ele avuca tam gelicekler çok daha rahat olucaz inş. kısmetse biz eşimle gezmeyi tozmayı tatile gitmeyi çok severiz emihanda bize ayak oydurabilir inş. :)

uydurur uydurur :))
hep beraber gider gezersiniz artık

inş.uydurur ben hep dedim ama ben ona ayak uydurmucam o benim hayatıma ayak uydurcak diye herkesde bana sen onun hayatına ayak uydurursun dediler bende hep görürsünüz dedim ama şimdilik erken olabilir ama nereye gitsem hep yanımda götürdüm bir sorun olmadı yavaş yavaş alışacak işte ben evde pinekleyemem çünkü :)
nasıl oldun behiye daha iyisindir inş.
sen neler yaptın özge nasıl gidiyor bebişle hayat büyümüştür biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…