hanifecim doktor kontrolümüz yarın birde aşımız var.bakalım boyu kilosu ne olmuş...rezeneyi ben içiyorum ona biraz vereyim mi?sen ne kadar veriyorsun günde bende kullanayım,şurupta acaba alışkanlık yapar mı yarın doktora bir sorayım.kuzey paşa gece 3 saatte bir uyanıyor bazen gündüz uyuyor gece uyanıyor,bazen gündüz ayakta gece uyuyor.!!!düzen kuruş değiliz o hepimizi parmağında oynatıyor.:)))daha kırkımız çıkmadı diye gezmeye gitmedik sadece doktor ve salı mevlüt için babanneye gittik.10 gün sonra uçururuz kırkımızı...ben şimdilik sadece anne sütü veriyorum bakalım yarın doktor ne diyecek yeterli mi değil mi??
benim oğluşum 10 dk.falan emiyor uyuyup kalıyor bazen uyurkrn emziriyorum zorla yani baktım 3 saati geçiyor altını alıp uyandırıyorum... bana şu rezene kullanımını yazarsan sevinirim 1 aylıkta veriliyorsa tabii.
ayy çok anlattım..emirhan bey nasıl siz bayağı gezmelere başladınız kıskandık yani:)))
behiyecim sen bizim yaptığımz hatalar varsa onları yapmayacaksın,tecrübeleri anlatacağız,yani şanslısın:)))gerçi senin de çevrende inan çok tecrübeli çıkar:)))
bir an önce bekliyoruz bebeğimizi sevgilerimi ilet ona:)))