Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

işe gittim bugün nasıl zor geldi nasıl zorlandım anlatamam
şu 32 nci hafta gelsede izne ayrılsam :))
sizler gibi oğlumla olmak istiyom bende (

anlıyabiliyrum seni allah tez zamanda vaktinde kavuştursun seni
32.ci hafta da çar çabuk gelsin inş.:Saruboceq:

kuzeyle uğraşmaktan başka şeylere vakit bulamıyo sanırım :))
çok yorgunum gözlerim kapanıyo

kızlarrrr selamlar...evet kuzey paşa ilgimi vaktimi alıyor ama asıl salı gününe mevlüt var hazırlıkları sürüyor...hanife,behiye beklerim sizleride...gelmeyi düşünürseniz haberleşiriz:))kuzeycimi görmeye gelen misafirler eklenince vakit kalmadı valla.behiyecim hayırlısıyla al oğluşunu kucağına merak etme her şey yolunda gidecek:))hanife atlattın yoğun misafir dönemini rahatladın darısı başımıza...bu arada eski elbiselerimi denedim ııı olmuyor yarın mevlüt için kıyafet bakıcam bugün baktım yok göbiş çıkıyor 7 kilom duruyor 17 kilo almıştım...ama zor gider bunlar komposto,helva derken...aman kuzey paşa sağolsun...öpüyorum sizi

şimdiden allah kabul etsin
malum ben çalışıyorum
ama doğum iznine ayrıldığımda kuzeyle emirhanı görmeyi çok isterim tabii sizleride :)))

evet behiyecim bizimde 40 ımız çıkmış olur rahat rahat buluşuruz.ortak paylaşımlarımız çok:)

evet şöyle yeşillikli biyerlere gideriz
hem de hava almış oluruz :))

slm kızlar iyisiniz inş. evt özge ben atlattım o yoğun günleri ama gelen giden halen eksik olmuyor sağolsunlar sen gene iyi az kilo almışın ben 25 kiloya yakın aldım almaya müsaittim zaten oldum fil gibi misali senin gene az çok oluyordur kıyafetlerin benim yazlık kısa kollu badilerim bile olmuyor :(
allah kabul etsin emvlütünü daha sonra geliriz artık kimseyi tanımıyoruz şimdi tabi senide :)) tanışmayı daha sonra behiyenin dediği gibi yeşillik bir yerde yaparız havalarda ısınır daha rahat olur
her zaman beklerim behiye buyrun gelin

tabi yaa bu haftadan sonra havalarda ısınıyormuş
artık evlere kapanmaya gerek yok

yok kız biz ne zamandır dışarlardayız oğlumla hep alıştı gibi oda artık buğün bile sabah kahvaltıya gittik sonra dolaştık daha yeni geldik ohhhh iyi geldi valla :))
darısı başına özge :))

kızlar nasılsınız bizim meşhur mevlüt yarın olacak hayırlısıyla onu atlatıp rahatlamak istiyorum gelen giden azalır hem:)))gerçekten misafirlerin bazıları beni sinirlendiriyor ben emzirmeye odaya gidiyorum odaya geliyor bakıyor yahu zaten bakmanı istesem odaya gitmem!!!sorular cabası...aman işte böyle benim kadar misafir seven bir insanı bile sinirlendiren çıkıyor kızlar...neyse ki annem burada o Kuzeye bakıyor da 2 saat falan çarşıya inip kafa dağıtıyorum...siz nasılsınız???
hanifecim emirhana gaz için ne kullanıyorsun veya yapıyorsun benim minik kuşum gazlanınca kıpkırmızı kesiliyor ıkınıyor babuline diye bir şurup veriyorum 3 gündür..
behiyecim sen iyi misin yorma kendini öptüm kızlar

iyim kızlar nasıl olıyım bende 4 gündür annemdeyim eşimle işlerimiz vardı biz dışardayız annemde emirhana bakıyor yarın dönüyoruz tekrar evimize
bende aynı şeyi kullanıyorum özge gaz için birde rezene çayı verdi dr.bana onuda veriyorum şimdi çok rahatladı benimkide kıpkırmızı oluyordu ıkıncam diye isilik oluyordu hep
bende aynen ona sinir oluyorum dediğin gibi herbir ağızdan sorular öğütler şunu yap bunu yap sanki ben yapmıyorumda kuzeyle dışarı çıktınmı hiç rahat ettinmi birde gece kaç sefer kalkıyor seninki kaç dakika emziriyorsun dr.gittinmi hiç kaç kilo olmuş boyu falan
sen nasılsın behiye :)

bende iyiyim ama sizi kıskanmaya başladım desem yalan olmaz
ben geri kalıyorum sizin muhabbetlerinizden (
benim oğlanda doğsunda bian çnce bizde aranıza katılalım :))

inş.arayı kapatırsın meraketme ilk doğduklarında fark ediyor ama büyüdüklerinde ay farkları belli bile olmuyor sen tam yaz çocuğu olucak dıaşrı çıkmada gezip tozmada daha rahat edersin merak etme :))
seninde az kaldı çok değil kızlar bizim tatil işide haziran 7 sine erteledik aşıları dr.kontrolleri falan var buğünkü vurulcak aşı ateş yaparmış birkaçgün huzursuz olurmuş yandıkki ne yandık (
yarında kalça filmi çekilcek rutin kontrol var zor işler zor

hanifecim doktor kontrolümüz yarın birde aşımız var.bakalım boyu kilosu ne olmuş...rezeneyi ben içiyorum ona biraz vereyim mi?sen ne kadar veriyorsun günde bende kullanayım,şurupta acaba alışkanlık yapar mı yarın doktora bir sorayım.kuzey paşa gece 3 saatte bir uyanıyor bazen gündüz uyuyor gece uyanıyor,bazen gündüz ayakta gece uyuyor.!!!düzen kuruş değiliz o hepimizi parmağında oynatıyor.:)))daha kırkımız çıkmadı diye gezmeye gitmedik sadece doktor ve salı mevlüt için babanneye gittik.10 gün sonra uçururuz kırkımızı...ben şimdilik sadece anne sütü veriyorum bakalım yarın doktor ne diyecek yeterli mi değil mi??
benim oğluşum 10 dk.falan emiyor uyuyup kalıyor bazen uyurkrn emziriyorum zorla yani baktım 3 saati geçiyor altını alıp uyandırıyorum... bana şu rezene kullanımını yazarsan sevinirim 1 aylıkta veriliyorsa tabii.
ayy çok anlattım..emirhan bey nasıl siz bayağı gezmelere başladınız kıskandık yani:)))
behiyecim sen bizim yaptığımz hatalar varsa onları yapmayacaksın,tecrübeleri anlatacağız,yani şanslısın:)))gerçi senin de çevrende inan çok tecrübeli çıkar:)))
bir an önce bekliyoruz bebeğimizi sevgilerimi ilet ona:)))

rezene günde 50 ml 3 öğüne bölerek veriyorum zaten arkasında yazıyor bebeklerde kullanımı bizede dr.verdi ben şurubu vermiyorum zaten sadece rezeneyi veriyorum gazını rahat çıkartamazsa şurubu veriyorum bide metsil diye bir şurup var bizde o hiç bir işe yaramıyor atıcam onuda
benim emirhanda hiç belli olmuyor bazen 3 sefer bazen iki sefer kalkıyor benimkide 10dk.falan emiyor doyuyormu acaba diyorum çünkü mamayı 90ml veriyorum o bile bazen yetmiyor aç kalmasından korkuyorum gerci aç kalsa ağlar uyumaz diyolar bizde artık mamayı azalttık sütüm çoğaldı gibi baya baya emiyoruz artık
evt ben nereye gidersemoda bizimle geliyor küçük bebeğim var diye evde oturmuyorum onu benim yaaşantıma ayak uydurmasını istiyorum herkes bana tamtersini söylemişti evde oturcan biryere çıkamıcan diye ama çok şükür öyle olmadı hemen hemen hergün dışardayız bebeğimle tabi sadece şimdilik kapalı alanlarda geziyoruz :) mesela yarın yapı fuarı var oraya gidicez kısmet olursa tabi :)

hanifecim iyi yapıyorsun senden feyz aldık valla bizde bi 15 gün sonra gezmelere başlarız.bende milupanın rezenesi var onda 100 ml verilebilir diyor demek 50 yeterli sağol canım..babulineyi zorda kalmadıkça vermiyorum ama 3 gündür kullandık.
sende merak etme emirhan doyuyordur inan.yoksa uyumaz ağlar sen ağzının sürekli aranmasına bakma o refleks .dışarı çıkarken ana kucağıyla mı çıkıyorsunuz ahhh şu ehliyetim süs niyetine kalmasaydı,ana kucağı altıda arabanın altı oluyor.ama ağır biraz bende eşim yokken nasıl çıkarım diye düşünüyorum.size iyi gezmeler:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…