Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

tamam kızlarr ben sizi gezdiririm
bende ehliyet süs olarak durmuyo :))
arabaya doluşur gideriz kocalar çalışsınlar bize gezme parası kazansınlar :)))
çok isterlerse bulunduğumuz yeri söyleriz birde bize akşam yemeği ısmarlarlar :)))

tamam kızlarr ben sizi gezdiririm
bende ehliyet süs olarak durmuyo :))
arabaya doluşur gideriz kocalar çalışsınlar bize gezme parası kazansınlar :)))
çok isterlerse bulunduğumuz yeri söyleriz birde bize akşam yemeği ısmarlarlar :)))

ayy bu çık güzel oldu en azından behiyecim arabayı istanbul trafiğinde kullanabiliyor...ay kuzey ağlıyor sonra yazarım

kızlar siz doğumdan sonrada çatlak kremi kullanıyormusunuz?
benim kremim bitti yenisini alıcam ama küçük bişey alım dedim eczacı doğumdan sonrada lazım olcak büyük almanızda sakınca yok dedi

behitecim 8.ayında çatlamış biri olarak son güne kadar kullan doğumdan sonra banyodan banyoya kremlenebildim diyebilirim.gün içinde ancak giyinip şöyle bir saçımı düzeltmeye vakit bulabiliyorum ama hamileliğimden kalan kremi kullanıyorum umarım faydası olur çünkü bu yaz mayoya geçiş yaparım gibi geliyor((

slm kızlar biraz canım sıkıldı dr.kontrolünde kalça ultrasonu çekldi o normal çıktı rütin kontroluündede dr.kalbinden şüphelendi gerci bişeey yok ama dedi siz gene ir film çektirin bizde büğün gittik çektirmeye kalbinde ufak bir delik çıktı ordaki dr.da bu her çocukta olur sadece çok dkkatli dr.lar anlar o yüzden endişelenicek bişey yok zamanla kapanır dedi 6 ay sonrada tekrar gelin kontrole dedi gene çektirin ama genede canım sıkıldı kilomuz 5 400 boy da 58 olmuş
özge senin dr. kontrolün nasıl geçti
sevindim behiye bende çat pat çok iyi değilim şimdi birde arabamızı deiştirdik sığamadık ötekine daha büyüğünü aldık bunuda henüz kullanmak nasip olmadı
birde çok sevindiğim bahçeli ev aldık gene aynı semtte giriş kat ama kocaman bir bahçesi var birde alt kat var onlarda bahçeli

inşallah bu kremler işe yarar bende mayoyu hiç sevmiyorum (
kuzey çok mu hareketli neden o kadar oyalıyo seni artık büyüdü de
dışardan konuşması ne kadar kolay değil mi :)))
geçmiş olsun hanifecim fethi bey mi fark etti bu durumu?
ne gibi bişey olduda şüphelendi ki
ama madem genel bi durum çok endişelenme iyileşecektir emirhan
arabanız ve eviniz hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın inşallah

teşekkür ederim behiye çok sağol allah olmayanlarada versin
ben hiç çatlak kremi kullanmadım nevin hn.bana sadece bebe yağı kullan demişti onu kullandım göbeğimde yok ama baldırlarımda birde yan simitlerimde var biraz
bebek oyalamaz olurmu sabah bir kahvaltı yaptırmadı bana saat 11 ben daha kahvaltı yapamadım 9 dada kalktık
evt fethi bey şüphelendi hiç bir şikayetimiz yoktu aslında sadece kalbini dinlerken tuhaf bişey hissettim dedi siz geende tedbir amaçlı film eçktirin dedi bizde hemen çektirdik ve bu çıktı malesef(
fethi beyi ilk başlarda beğenmemiştim ama iyi bir dr.muş :)

yani bi süre bizde fethi beye gitsek iyi olacak sanırım
bizde artık yavai yavaş çocuk doktoru bakıyorduk
ufaklık biraz büyüdükten sonra zaten yanımdaki sağlık ocağına götürmeyi düşünüyorum

Anneler günümüz kutlu olsun :) siz kucağınıza aldınız oğluşları darısı behiyeyle benim başıma gerçi ben daha yolun yarısındayım nasıl geçecek bilmiyorum :))

Hanifecim geçmiş olsun tez vakitte kapanır inşallah bende yeni doğan tüm bebeklerde olur diye duymuştum canım..

Ben çatlaklar için Bepanthol ve vazelin kullanıyorum , önce bebe yağı kullandım alerji yaptı sonra tavsiye üzerine bunlara başladım özellikle bepantholden çok memnunum ama bizde çatlak genetik bende mutlaka çatlarım inşallah çok fazla olmaz..

Bende şimdiden düşünüyorum iyi bir çocuk doktoru bulmak lazım diye sizin deneyimlerinizden faydalanırız artık..

amin derya allah kurtarsın sizleri de
evt olurmuş genelinde inş.kapanır

güzel ve yeni anneler ilk anneler gününüz kutlu olsun olumunekankayizsmile

hanifecim canım çok geçmiş olsun....bizim 1.ay kontrolümüz iyiydi 4500 kg ve 56 cm.oldukama sarılığımız tamamen geçmemiş onun için tahliller yaptırdık,bakalım yarın veya salı belli olacak.çocuklar böyle büyüyormuş elbet azı sıkıntılar olacak.
eviniz arbanız hayırlı olsun emirhan için bahçeli bir ev olması çok güzel,iyi günlerde oturun.
behiyecim sadece oğluşum olsa iyi artık anne desteği bitti annem yalovaya döndü kayınvalidem evine gidiyor işler bana kalınca arada da uyuynca:))) vakit kalmıyor pek gerçi eşim sağ olsun yardım ediyor ama kuzey ille anne kokusu diyor:)))

evt böyle böyle büyücekler sağlıklı olsunlarda bizimde ilk ay aynıydı boyu kilosu falan
ev içinde ben yukarıki katlardan sitiyordum aşağısını bahçeli görünce eşim bir bakalım dedi bende tamam dedim baktık ve aldık çok hoşumuza gitti zaten çoğunlukla emirhanı düşünerek aldık birde eşim bitki çiçek ağaç çok seviyor ilgilensin oda cazip geldi hayırlısıbakalım :)
çok teşekkür ederim

Hayrlı olsun canım eviniz ve arabanız güle güle oturup, güle güle binin kazasız belasız..Bahçeli evlere bayılıyorum gerçekten en güzelini yapmışsınız bahçene çay içmeye geliriz :))

sizlerinde anneler gününüz kutlu olsun arkadaşlarr
inşallah bebişlerimizin ellerinde çiçeklerle geldikleri günleride görücez :))

kızlar nasılsınız?bizim tempo değişken uyuma düzeni kurulmadı doktora göre daha erkenmiş bu düzen için test sonuçlarımızda bir sorun yok ama sarılığımız tam geçmemiş 1 ay sonra yine bakılacak umarım 0 olur bu kez.facebooktan fotolara bakıyorum kızlar bizde pazar gnü bir arkadaşımıza 40 uçurmaya gidicez beylikdüzü bayağı bi uçmuş olur sanırım:dance gün banyo yapılırmış ama ben bir gün öceden yaptıracağım banyolu çıkaramam bebeğimi değil mi ama?işte böyle behiyee bebişkonu bekliyoruz...

inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz :)))
darısı bizim başımıza artık

behiye eşimin ailevi sorunlarından dolayı 2 sene sonra yeni evimize geçicez şimdilik kiracı oturacak malesef :1no2:
özge geçmiş olsun neden bu kadar uzun sürdüki dr. ne diyor normalmiymiş diyor başka bir dr. gittinmi hiç sarılığını sormaya
normal banyomu yaptırcan yoksa kırklıycanmı daha hiçbiryere gitmedinizmi ooooooooo geç kalmışınız yawwww :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…