Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

yaaaa hanifecim sorma doktor dışında gitmedik valla.benim kociş batıl inançlara çok takıldı bu dönemde annemler ne dese yaptı:1rolleyes:40 gün bizi yalnız bırakmadı annemler 40 dolmadan bebek çıkmaz diye kuzucum en fazla balkon yüzü gördü neyse az kaldı.sarılık konusunu sorduk tatlım bazı bebeklerin yavaş düşermiş özellikle sadece anne sütü alanların...sorun yok ama tamamen bitmemiş bakalım belki bu ay biter...bu arada hanife yemek, ev işleri ,emirhan hepsi bir arada gidiyor mu malum bu tempo pazartesiden sonra beni bekliyor 40 gündür mutfağa girmedim de:tomato:veee kayınvalidem banyo için yardımcı olacak 40 kez su dökülüp banyo mu yapılacak ne ben ona bıraktım bu banyo mevzusunu...

en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah
ve inşallah benim adam batıl şeylere takılmaz :)))
ben bir gün bile evde kalamazken 40 günü nasıl geçiririm (
kızlar size bişey sormak istiyorum
ben halen hastane çantamı hazırlamadım
hastane çıkışlarını tam takım olarak kutusuyla mı götürdünüz yoksa bi kat zıbın ve bi kat giysi olarak mı götürdünüz?
neler koydunuz çantaya benim kaynanaya kalsa evden tabak kaşık falan koy diyor

behiye ben tam bir bavul eşya ve zımbırtı koydular onlara bıraktım çanta işini evt tabak kaşık çatal bardak banada hepsini koydular kendime 2 geçelik takımı birde pijama takımı koyduk
bebeğede evt hastane çıktısı ve bir erde yedek koyduk ne olur ne olmaz diye
ıvır zıvırlarıda söylemiyorum onları biliyorsundur herhalde
özge patlamışındır evde 40 gün offfffffffffffffff
walla bana eşim yardım ediyor ev işleri konusunda çalışma saatleri kendi işi olduğu için ona bağlı öğleden sonra evde hep bende onu bekliyorum o yoksa emirhan uyudumu hurra ne iş yapıyım nerden başlıyım diye koşturuyorum :)

off ben okadar abartmak istemiyorum yaa
altı üstü bi gece zaten (

ben balatta iki gece kaldığım için kuzey in hastane çıkışını götürdüm ama sen 2 takım götürsen yeterli tabak vs. götürmedim zaten özel hastane ama plastik bardak aldık ve su arada içmek için gelenlerde susamış olabiliyor,yanında kalanlar falan.gecelik,fotoğraf makinesi,tabii lohusa tacı,bebek çikolatası,bebeğe bez,pişik kremi(biz kendi bezimizi,kremimizi verdik),ama eksik kalsa bile merak etme kocişler hemen hallediyor zaten merkezi yerler ve bir gece.
hanifecim ben eşimle veya yalnız çıktım sütümü sağıp annemlere bıraktım onlar kuzeye bakıyor ama ailece çıkmadık vee yarın ailece ilk gezimizi yapıyoruz sabah bir arkadaşa kahvaltıya oradan başka bir arkadaşa öğle oturması akşama geliriz eve.
ev işi konusunda eşim hafta sonu çok yardımcı ama hafta içi adam ne yapsın sabah 8 aksam 6 çalışıyor zaten yorgun geliyor ama yine de sofrayı birlikte kuruyoruz ,yemeği çok sevmesine rağmen artık yapamasamda kabullenecek garibim...kuzeyli hayata alışmaya çalışıyoruz zor ama çok güzel bir hayata....

Canım hastane çıkışını kutusuyla nasıl götüreceksinki tüm aldıklarını yıkayıp ütülemedin mi?Kıyafetler tozlu oluyor ve kullanmadan bi sudan geçirmek gerekiyor..Belki ben yanlış anladım demek istediğini..Bebeğin ilk giyeceği kıyafetleri sen odana gelmeden hemşireye verecekler o yüzden önden hazırlayıp yakınlarına hangilerini vermeleri gerektiğini söyleyebilirsin..

2-3 takım gecelik bol alt çamaşırı al kendine 1 gecede kalsan sık kirlenebilir ne olur ne olmaz yedeğin olsun..

Bebişede yine en az 2 takım al canım olurda kirlenirse değiştirirsin, hastanede bez veriyorlar ama sen yinede kendin götürebilirsin..Tabak falan çok gerekeceğini sanmıyorum yemekleri tabldot geliyor zaten sadece su veya meyva suyu için plastik bardaklardan alabilirsin.

Daha doğum yapmadım ama bunlar ablamdan olan tecrübelerim :))

40 uçuracaksınız demek maşallah kuzeye canım..Sarılığıda en kısa zamanda tamamen geçer inşallah..

ya kızlar moralim çok bozuk emirim artık geceleri çığlık basarak uyanıyor birde nefes alamıyor tıkanarak uyanıyor anlamadım gitti sonrasındada zor uyutuyorum bazen 10 dk.bir çığlık basarak korkarak tıkanarak uyanıyor pazartesi başka dr.gidicez bakalım inş.önemli bişey değildir veya bu kalbindeki deliktense offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff çok canım sıkkın minik emirim ((((((((((((((

hemen kötüye yorma
yoktur bişeyi

merhaba cnm bende gopta oturuyorum :) ve bende özel gop hast kezban hanıma gidiyorum

mrb.meleğim ben özlem.b.paşadayım bende g.opaşa özel hastanesinde haluk beyin hastasıyım.ağustosta 2 senelik evli olcam 1,5 senedirde haluk beyde tedavi görüyorum.şuandada 11 haftalık hamileyim şükür.haluk beyin hastaları yazın tanışalım.b.paşa g. opaşa hamişler tanışalım

merhabalar bende bayrampaşadayım gop ta IŞIK KAYA isimli bir doktorun muaynanesine gidiyorum gaziosmanpaşa hastanesiyle anlaşmalı doktorum bakalım hayırlısı

mrb bende g.o paşadaki hastanedeyim neden iyi değil diyorsunuz anlatırmısınız?
benim doktorum haluk serekbasan onun hastası olanlar yazsın lütfen onda doğum yapmak istiyorum. kedisi sezeryancı doktorlardanmı yoksa??bilgi verin lütfen

kızlar arkadaşımda haluk beye gidiyordu ,doğumunda bebeğin omzu çıktı,kızcağız baya zaman uğraştı bebişi için,doktoru kötülemek için filan yazmadım ama diyeceğim şu ki tek bir doktora bağlı kalmayın..

doktorun adını hatırlamıyorum ama geçen sene arkadaşın sağlıklı olan bebeklerine dawn sendromlu deyip anne karnından su almaktan ve kürtajdan söz etmişti erkek doktorlardan biri

doktorun adını hatırlamıyorum ama geçen sene arkadaşın sağlıklı olan bebeklerine dawn sendromlu deyip anne karnından su almaktan ve kürtajdan söz etmişti erkek doktorlardan biri

sana rica etsem o doktorun ismini öğrenebilirmisiniz.lütfen bendende haluk bey test istedi dawn sendromuyla ilgili.ama sonrasında belki hastane para kazansın diye karnımdan su aldırmak isteyebilir gerçi doktoruma güveniyorum ama. lütfen bi ismini öğrenirmisin arkadaşından.

slm kızlar nerelerdesiniz yaw :uhm:
emirhanı dr. götürdük şikayetlerinden dolayı beyin ultrasonu istedi çektirdik allaha şükür bişey çıkmadı genede kendi dr. bakması lazım tabiki ama çeken dr. normal dedi :sm_cool:
sen nasılsın özge nasıl gidiyor kuzeyle hayat gezmelere başladınızmı sırnaşık şey
evişlerini yemek falan nasıl yapabiliyormusun
sen nasılsın behiye ne zaman izne ayrılıyorsun ilk fırsatta bekliyorum hepinizi :1hug:

Selam hanifecim..Bu ara pek keyfim yok benim bakamıyorum fazla eşimi işten çıkarıyorlar doğuma yakın kötü oldu bizim için dua ediyoruz biran önce hayrlı bir iş bulur..

Sizler iyisiniz inşallah kızlar Emirhanın ultrasonu temiz çıkmış canım gözünaydın..Behiye 32. haftaya gelmişsin maşallah az kalmış oğlunu kucağına almaya..Özgede 40 çıkardı geziyor sanırım artık :) havalarda soğudu birden bugün güzel neyseki..

slm kızlarr
herkesin iyi olmasına sevindim
inşallah hep böyle devam eder
sende üzülme nevyas cım herişte bi hayır vardır belki böylelikle daha iyi bi iş bulur eşin
olumlu düşün ki herşey olumlu olsun
hem sen iki canlısın allah senin dualarını kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…