en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah
ve inşallah benim adam batıl şeylere takılmaz :)))
ben bir gün bile evde kalamazken 40 günü nasıl geçiririm(
kızlar size bişey sormak istiyorum
ben halen hastane çantamı hazırlamadım
hastane çıkışlarını tam takım olarak kutusuyla mı götürdünüz yoksa bi kat zıbın ve bi kat giysi olarak mı götürdünüz?
neler koydunuz çantaya benim kaynanaya kalsa evden tabak kaşık falan koy diyor
yaaaa hanifecim sorma doktor dışında gitmedik valla.benim kociş batıl inançlara çok takıldı bu dönemde annemler ne dese yaptı:1rolleyes:40 gün bizi yalnız bırakmadı annemler 40 dolmadan bebek çıkmaz diye kuzucum en fazla balkon yüzü gördü neyse az kaldı.sarılık konusunu sorduk tatlım bazı bebeklerin yavaş düşermiş özellikle sadece anne sütü alanların...sorun yok ama tamamen bitmemiş bakalım belki bu ay biter...bu arada hanife yemek, ev işleri ,emirhan hepsi bir arada gidiyor mu malum bu tempo pazartesiden sonra beni bekliyor 40 gündür mutfağa girmedim de:tomato:veee kayınvalidem banyo için yardımcı olacak 40 kez su dökülüp banyo mu yapılacak ne ben ona bıraktım bu banyo mevzusunu...
ya kızlar moralim çok bozuk emirim artık geceleri çığlık basarak uyanıyor birde nefes alamıyor tıkanarak uyanıyor anlamadım gitti sonrasındada zor uyutuyorum bazen 10 dk.bir çığlık basarak korkarak tıkanarak uyanıyor pazartesi başka dr.gidicez bakalım inş.önemli bişey değildir veya bu kalbindeki deliktense offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff çok canım sıkkın minik emirim((((((((((((((
ya kızlar moralim çok bozuk emirim artık geceleri çığlık basarak uyanıyor birde nefes alamıyor tıkanarak uyanıyor anlamadım gitti sonrasındada zor uyutuyorum bazen 10 dk.bir çığlık basarak korkarak tıkanarak uyanıyor pazartesi başka dr.gidicez bakalım inş.önemli bişey değildir veya bu kalbindeki deliktense offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff çok canım sıkkın minik emirim(((((((((((((([/QUO
hanifecim kuzeyde geceleri uyanıp çığlık çığlığa ağlayabiliyor sebepsiz yere bazen emerken tıkanıyor kötüye yorma bir de fatih medıcal parkta fatih bey diye bir doktor varmış bize çok övdüler henüz gitmedik aklında olsun geçmiş olsun kocaman öptüm emiriopuyorumnanaktan
merhaba cnm bende gopta oturuyorum :) ve bende özel gop hast kezban hanıma gidiyorum
doktorun adını hatırlamıyorum ama geçen sene arkadaşın sağlıklı olan bebeklerine dawn sendromlu deyip anne karnından su almaktan ve kürtajdan söz etmişti erkek doktorlardan biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?