Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli, geçen hafta eşim izindeydi görümcemlerle küçük bir tatil yaptık geldik..İşine hala devam ediyor şuan için bişey yok ağustosa kadar demişlerdi zaten inşallah vazgeçmişlerdir diyoruz..
Benim biraz canım sıkkın pazartesi ayrıntılı yapıldı ve bebeğime giden sol arterde kan akımı yavaş çıktı..Nurhan hanım şuan sorun yok kilosunu ve suyunu takip edeceğiz dedi sadece ama 1 ay sonraya gün verdi..Burda okudum biraz benim gibi olanlarda bir süre sonra bebek gelişimi duruyormuş ve ortalama 30-35. haftalar arası bebekleri alıyorlarmış çok üzüldüm inşallah böyle bişey olmaz oğlumu sağlıcakla zamanında kucağıma alırım..
okuduklarını boşver ve doktorunu dinle
çünkü benim oğlandada bir damar eksik
bende internette yaptığım araştırmalarda damar eksikliği olduğunda bebeğin organlarının gelişmediği özürlü olduğu hamileliğin sonlandırıldıpı falan yazıyordu
banada doktorum bir ay sonrasına randevu vermiş tekrar bakalım demişti bir ay boyunca korkunç günler geçirdim :gitme:
ama bırak gelişmemeyi oğlum haftasından önde gidiyo hala :teytey:
ikinci kontrolde doktorum herşeyin normal olduğunu bazı gebeliklerde bu gibi durumların oldupunu söyledi ben okuduklarımı endişelerimi dile getirdiğimde ise
boşuna endişe etmişsin öyle bişey olsaydı zaten gelişimde gerilik olurdu internet en kötü ihtimalleri yazıyorlar kendine endişe yapmaktan başka bişey yapmamışsın dedi:lepi:
biz hastanedeyiz
erken doğumu durdurmaya çalışıyorlar
onun dışında iyiyiz
sancılarımızda biraz azalma var açılmada durursa p.tesi çıkabiliriz :)
Canım ya hastanedeymişsin yeni okudum çok geçmiş olsun senin oğlun biraz aceleci galiba :)) biraz daha beklesin sonrada sağlıcakla gelsin inşallah durumundan haberdar et bizi...
Benim durumla ilgilide haklısın canım belkide söylenenler gibi olmaz o yüzden bende artık daha iyiyim kötü sonuçlar düşünmüyorum :) sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah şu afacanları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?