Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

ayyy kızlar merhabalar...40 ımız bir çıktı pir çıktı.....ev gezmesiydi,dışarısı derken ailece durmadık...eee potansiyel birikmiş...
hanifecim gözün aydın emirhanım taş gibi yok bi sıkıntı...en güzel form istanbulda gezdik gerçi vakit emzirme odasında geçti ama ailece rahat rahat durduk odada...wenıce te çok indirim vardı kuzeyime bir şeyler aldık,kocacım ve bana tabiii...malum eskiler hala olmuyor...
behiye 32 .haftadaysan ne zaman izin dönemin yazlıklara kaçmadan (annemler yalovada ya bana yazlık artık orası)hanifeyi ve yakışıklı emirhanı bir görelim:))
nev yas inan bebekler kısmetiyle geliyor içini ferah tut ne olur....

nerde buluşuruz?
bence dışarda olsun
benim hareket etmem lazım malum ama iş dolayısıyla hiç yürüyüş falan yapamadım (
ve artık iyice ağırlaştım merdiven çıkamıyom rampada ilerleyemiyom çok kötü haldeyim

üst katlarda değilse evde olur :))
ben birazda hava alırız diye düşündüm ama çoğunluk ne derse bende uyarım :))

merdiven çıkamıyom artıkta o yüzden :))
en fazla bir iki kat çıkıyom fazla olan yerlere gitmiyorum
ama asansör varsa iş değişir tabii:))

anladım canım malesef asansörümüz yok çünkü çok katlı değil
sen kaçıncı katta oturuyosun peki ?? kendi evine zor geliyordur çıkmak bile ozaman :)

hiç sorma yaa
abimler 5. katta oturuyorlar artık gidemiyorum malesef (
yok yaa benim evde giriş kat allahtan :)))
sorun olmuyo
ve artık bende doğum iznine çıktımm
çok mutluyum artık kendimle ilgilenebilcem

ne mutlu sana alışverişilerini bitirdinmi bari eksiklerin kaldımı rahar rahat alırsın artık :)
bende en kısa zamanda beklerim tabi dışarda isterseniz oda olur hiç problem değil !!!

bitirdim alışverişleri :))
artık ev temizliğine ve doğuma hazırlanıcam

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli, geçen hafta eşim izindeydi görümcemlerle küçük bir tatil yaptık geldik..ışine hala devam ediyor şuan için bişey yok ağustosa kadar demişlerdi zaten inşallah vazgeçmişlerdir diyoruz..

Benim biraz canım sıkkın pazartesi ayrıntılı yapıldı ve bebeğime giden sol arterde kan akımı yavaş çıktı..Nurhan hanım şuan sorun yok kilosunu ve suyunu takip edeceğiz dedi sadece ama 1 ay sonraya gün verdi..Burda okudum biraz benim gibi olanlarda bir süre sonra bebek gelişimi duruyormuş ve ortalama 30-35. haftalar arası bebekleri alıyorlarmış çok üzüldüm inşallah böyle bişey olmaz oğlumu sağlıcakla zamanında kucağıma alırım..

okuduklarını boşver ve doktorunu dinle
çünkü benim oğlandada bir damar eksik
bende internette yaptığım araştırmalarda damar eksikliği olduğunda bebeğin organlarının gelişmediği özürlü olduğu hamileliğin sonlandırıldıpı falan yazıyordu
banada doktorum bir ay sonrasına randevu vermiş tekrar bakalım demişti bir ay boyunca korkunç günler geçirdim :gitme:
ama bırak gelişmemeyi oğlum haftasından önde gidiyo hala :teytey:
ikinci kontrolde doktorum herşeyin normal olduğunu bazı gebeliklerde bu gibi durumların oldupunu söyledi ben okuduklarımı endişelerimi dile getirdiğimde ise
boşuna endişe etmişsin öyle bişey olsaydı zaten gelişimde gerilik olurdu internet en kötü ihtimalleri yazıyorlar kendine endişe yapmaktan başka bişey yapmamışsın dedi:lepi:

slm kıslar son 2 günüm kaldı geliyoruz opuyorumnanaktan
nasılsınız nasıl gidiyor yerimseniben
en kısa zamanda görüşmek üzere Şeniz

biz hastanedeyiz
erken doğumu durdurmaya çalışıyorlar
onun dışında iyiyiz
sancılarımızda biraz azalma var açılmada durursa p.tesi çıkabiliriz :)

biz hastanedeyiz
erken doğumu durdurmaya çalışıyorlar
onun dışında iyiyiz
sancılarımızda biraz azalma var açılmada durursa p.tesi çıkabiliriz :)

Canım ya hastanedeymişsin yeni okudum çok geçmiş olsun senin oğlun biraz aceleci galiba :)) biraz daha beklesin sonrada sağlıcakla gelsin inşallah durumundan haberdar et bizi...

Benim durumla ilgilide haklısın canım belkide söylenenler gibi olmaz o yüzden bende artık daha iyiyim kötü sonuçlar düşünmüyorum :) sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah şu afacanları..

inşallah alırız ama yarın çıkma hayallerimiz suya düştü gibi
gene çok sancı çıkıyo :bbo:
bu çocuk heran gelebilir
iğneler etkisini göstermiştir inşallahta doğarsa nefes alabilir ve küveze girmez yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…