Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

Canım birden mi sancılandın durup dururken, yoksa bi iş falan mı yapmıştın..Erken doğum tehliken yoktu sanırım ama 36 haftadan sonra doğumlar normal diyorlar küveze girmezmiş inşallah senin oğlunda küveze girmeden kucağına gelir canım..

hiçbi iş falan yapmadım
zaten ben sancı falan hissetmiyorum
normal kontrole gittim ntsde sancı fazla çıkınca
yatırdılar sancılar ve açılma kontrol altına alınınca bugün saldılar
sancım olup olmadığını anlamadığım için karnım sertleştiği anda geri gidicez
sanırım bundan sonra sık sık panik yaşıycaz :))

behiyecim bir türlü konuşamadık eve geçmişsiniz çok sevindim oğluşun sana kavuşmak istiyor anlaşılan.sabırsız bu erkekler canım.tekrar geçmiş olsun...

behiyecim bir türlü konuşamadık eve geçmişsiniz çok sevindim oğluşun sana kavuşmak istiyor anlaşılan.sabırsız bu erkekler canım.tekrar geçmiş olsun...

çok saol özgecim
valla çok aceleci haftasonu bayağı bi korkuttu bizi
şu 10 gün daha sabrederse doktorumuz bekletmiycek zaten
şuan için tek duamız 10 gün daha sabretmesikaydirigubbakcemile

çok saol özgecim
valla çok aceleci haftasonu bayağı bi korkuttu bizi
şu 10 gün daha sabrederse doktorumuz bekletmiycek zaten
şuan için tek duamız 10 gün daha sabretmesikaydirigubbakcemile

slm kızlar nasılsınız
bizde dün gece döndük evimize sonunda şu tatil meselesi süpper bişey ama dönünce eziyeti büyük sabahtan beri bavul aç yerleştir yıka kaç ip çamaşır attım sabahtan beri ben bile sayamadım sonra ütü koltukların üstü ütülencek çamaşırlarla kaplı heleki hele hazır yemeye alışıyorsun yemek yapmak istemiyorum akşam saati oldu benim akşam yemeğim yok kaydirigubbakcemile3
çoook geçmiş olsun behiye neoldu neyin var :sinifsinif:
ama şimdi iyisin herhalde

özge oğlun çok şirin olmuş kaç kilo bayabi kilolu duruyor boyu kaç CADIARZU

ben genel olarak iyiyim erken doğum tehlikem var sadece
doğumu geciktirmeye çalışıyorlar

bu sıpa poz veriyor o kadar büyümedi daha:)))5700 oldu boy 60 cm.babamız 1.90 sanırsam ona benzeyecek zira ben 1.65 olduğunu iddia eden 1.63 lük bir kızım:kedi:emirhan paşa nasıl kızlar biz her an yazlığa kaçabiliriz hanife bir ara konuşalım gitmeden bir tanışalım..behiye gelemezse biz onu ziyarete gideriz..

olur canım benim birkaçgün işim var sonra müsaitim konuşuruz buyrun gelin tanışalım tanıştıralım beyzadeleri kaydirigubbakcemile
ama gerçekten daha kilolu duruyor evt boyuda uzunmuş bayabi :))

evet kızlar ben gelemem ama bana gelebilirsiniz
cuma günü gene kontrolüm var
bakalım ne diycek doktorumuz

hayırlısı nasılsa öyle olsun
yatmak çok zor
allah tüm yatanların ayrdımcısı olsun

valla benim cuma günü kontrolüm var
oğlan hareketlenmezse cumaya kadar evdeyim kesin

hanifecim dün osman, rami hal den bez aldı 2 paket 72li ,2 paket 64 lü ve 12 tane nıvea soft ıslak mendil, 72 lira tutmuş.tabii babamız 4 numara almış 40 kez söylememe rağmen aman büyüyecek nasılsa deyip değiştirmedik.aktif bebek serisi almış yeni pamuk seri yokmuş daha.marketten 4-9 pamuk seri aldık bizde.a.s
bu arada hal de kredi kartı yokmuş peşinmiş canım ,sen bak bakalım gerçekten fark ediyor mu..

anladım canım çok iyi fiyata almış halde her yerde varmı sadece belli bir yerdenmi alıyor eğer hep aynı yerden alıyorsa bizede yerini adını veya numarasını falan söylesinde bizde oraya gidelim bari şimdi yeni aldık bizde
ötekide gelir oraya herhalde
birde benim eşim şey diyor halde çok sahteleri oluyor diyo nasıl güveneceksin diyor bende sizi söyledim onlar kullnıyor olsa onlarada bişey olurdu dedim

uppsss....hatalı bilgi vermişim bezler 72 lira ıslak mendil 50 lira canım ama yine iyi bu arada burası hal yani toptancı zaten tek satmıyor ıslak mendilin kutusunu veriyor o da 12 li.bezler öyle burdan marketlere gidiyor dolayısıyla bunun üstüne market fiyat veriyor merak etme orjinal ürünler...
hal de bir çok yerde varmış canım fiyatlar hemen hemen aynıymış eşim bir kaç yer gezmiş çok az fark ediyormuş.yani halden herhangi bir yerden alabilirsiniz osmanın dayısı yıllardır bezleri,kadın pedi,yiyecek yağ falan hal den alıyor.her şey var yani...

slm kızlar nerelerdesiniz
özge behiye doğum yaptı galiba haber ver dedim ama aramadı bir arasakmı acaba ????

çarşamba günü gittiğimiz kontrrolde
gene sancı ve açılma çıkınca
akşamına sezeryana aldı doktorumuz :))
oğlum yanımda eviimize geldik :))

hayırlısı olsun canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün inş. gönlüne göre oldu galiba
nasılsın şimdi barış bey nasıl kaç kilo doğdu boyu falan kaç sağlıklıdır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…