Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

3060 gram doğdu 49 cm boyunda
bugün kontrolümüz vardı sarılık çıktı (
sınırda olduğu için hastaneye yatırmadılar ama yarın tekrar gidicez
inşallah düşer sık sık emziriyorum şimdi sarılığı düşsün diye

Canım gözün aydın oğluşuna kavuşmuşsun Allah analı babalı büyütsün inşallah..Maşallah kilosu boyuda erken doğmasına rağmen çok iyi gününü beklese tam bir tosuncuk olacakmış demekki maşallah canım..Sarılık her bebekte oluyor nerdeyse sıkma canını inşallah birkaç güne geçer annesi sen dediğin gibi sık sık emzirmene devam et..Bi ben kaldım aranızda darısı başıma diyeyim :kedi:

gözünüz aydın acil şifa dilerim. nerede doğum yaptın?? normalmi sezaryanmı oldu hastaneden memnunmuydun ben g.o.paşadaydım 4 aylık hamişim ama başka hastane arıyorum önereceğin doktor hastane varmı iyii ..

teşekkür ederiz kızlar
sarılığımız bayağı bi düştü :))) artık iyiyiz
ben küçükköy duygu hastanesinde doğum yaptım doktorumda ayten hanımdı ve çok memnunum doktorumdan ve hastanemden
çalışanları falan çok ilgili ve ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar herkonuda

Slm kızlar bn rami de oturuyorum aksaraydaki özel huzur hastanesine gidiyorum.Dr'um Yeşim işlegen çok güzel bi dr Şiddetle tavsiye Ediyorum.

barışı eve getirdik hanifecim
çok teşekkür ederiz pompa için
hastanedeyken çok işimize yaradı şuan için iyice iyileşmesi için uğraşıyoruz
haftaya (10 temmuz) cumartesi mevlüdümüz var müsaitseniz bekleriz :))

Son düzenleme:
Gözünaydın behiye sarılığınız düşmüş canım..Maşallah barışa..

Biz yine hastanelerde koşturuyoruz son günlerde eşim rahatsızlandı yüz felci geçirdi 1 haftadır evdeydi şimdi daha iyi çok şükür..4 gündürde ben üşütmüşüm sesim soluğum çıkmıyor kendi kendine geçsin diye bekledim ama olmadı bugün dr gittim antibiyotik verdi onlara başladım..Dr bebeğin gelişimine baktı sattan 5 gün geriye düşmüşüz haftasına göre kg suda düşük soldaki kan akımı yavaşlığı şimdide sağa geçmiş biraz canım sıkıldı hakkımızda hayrlısı artık..

geçmiş olsun
eşine çok dikkat etmen gerekiyo artık soğuk ve rüzgar görmemeli yüzü
ve sakız çiğnesin sürekli
sakız yüz kaslarını hareket ettirdiği için iyileşme sürecini hızlandırıyor

Slm kızlar bn rami de oturuyorum aksaraydaki özel huzur hastanesine gidiyorum.Dr'um Yeşim işlegen çok güzel bi dr Şiddetle tavsiye Ediyorum.

slm canım hoşgeldin hııı aklımızda bulunsun lazım olursa
geçmiş yazıları okuduysanız bizi birazda olsa tanımışındır sende kendinden bahsetsene biraz biz burada konuştuğumuz kişilerle tanıştık görüşüyoruz artık sizde katılmak isterseniz tanışalım olumunekankayizsmile

Canım ben de Rami'de oturuyorum. GOP hastanesine Kezban Hanım'a gidiyorum.

slm canım sende hoşgeldin
bende hamileliğimin ailk 2 ayını ona gittim ve çok pişman oldum çok ilgisiz ve bilgisiz bir dr.bence şiddetle kimseye tavsiye etmiyorum
sende bizimle tanışmak istersen senide çağırırız olumunekankayizsmile
ve kendinden de biraz bahsedersen tanımak amaçlı

yerimseniben
çok sevindim canım bişey değil ne olcak işe yaradıysa ne mutlu
bir aksilik olmazsa gelirim tabiki yerimseniben

slm canım çok geçmiş olsun üzüldüm yoktun uzun zamandır bundanmış demekki bu arada biz tanışma yı gerçekleştirdik ve buluştuk ama sen yoktun tekrar görüşürsek haber veriririz senin facebook varsa ekle bizi hanife uysal polat olumunekankayizsmile

selam kızlar
bizim mevlüt hocaların dolu olması sebebiyle 10 temmuz cumartesiye alındı
herkesi bekleriz :))
önümüzdeki haftadan sonra buluşma olursa bizde geliriz zaten çok sıkıldık evde oturmaktan biraz hava almış oluruz :))))

Sağolun kızlar çok şükür atlattık sayılır fazla bişey kalmadı sakız çiğniyor canım..Buluştunuz demek bensiz :) arasıra buraya bakmaya çalıştım ama buluşma kararını facete aldınız sanırım o yüzden kaçırmışım ben bidahakine katılmak isterim tabiki..

Hanife canım sana davet yolladım ama bi yanlışlık oldu eşimin profili açıkmış fark etmeden sana davet yolladım canım onu iptal edersin canım kendi adımlada yolladım senden diğer kızlarıda eklerim..

çok geçiş olsun tekrar önemlideğil canım bende ekledim ama silerim şimdi
evt faceden aldık ama buradanda duyurduk diye hatırlıyorum ama yanılıyordaolabilirim
bir aksilik olmazsa behiyenin mevlütüne gitmek istiyorum sende gel oraya istersen :)

slms kızlar nasılsınız buğün temizlik günümdü akşama kadar iş yaptım bitti şimdi yatmayı planlıyorum erkenden emirhanım çok terliyor çok sıcak
sizler nasılsınız biz ek gıda olarak meyva sularına başladık birgün veriyorum birgün ara veriyorum dokunmasın diye yemeklerdende tattırıyorum ara ara yeni tatlara alışsın diye bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…