slms kızlar nasılsınız buğün temizlik günümdü akşama kadar iş yaptım bitti şimdi yatmayı planlıyorum erkenden emirhanım çok terliyor çok sıcak
sizler nasılsınız biz ek gıda olarak meyva sularına başladık birgün veriyorum birgün ara veriyorum dokunmasın diye yemeklerdende tattırıyorum ara ara yeni tatlara alışsın diye bakalım
hanifee nasılsın? biz bugün teyzemle havuzlu hana gittik bayıldım yaa çok güzel şeyler war
de bebek arabasında çok kararsızım seninki ne marka ne kadara aldın? pusetle takımm
slm iyim anım sağol sen nasılsın aa evt bizde kıyafet olarak ordan aldık hemen hemen hepsini aradığın herşey var evt
bence markalı bişey derim çünkü senelerce kullanıcan birde garantili oluyorlar ben kraft ın fox modelini aldım ana kucağıyla takım ayrıyetten sırf ana kucağı monte oluyor sonra büyüdüğünde 9 aylıktan sonra da pusetini takıcam çok kullanışlı çok memnunum özellikle lastiklerine dikkat et derim kaldırımlarda yolda yürürken engellerden falan iyi oluyor benimki birde bebek mağazalarından al yani birşey olduğunda sorun olduğunda götürüyorsun ilgileniyorlar ben mesela e bebekten aldım bu model
http://www.e-bebek.com/travel_sistem_bebek_arabalari/kraft/kraft_fox_travel_sistem_bebek_arabasi/KR
A-92421
Kraft Fox TS Travel System Bebek Arabası sonrada bunu takıyorum benimki siyahı
bende gop şafak hastanesi esra hanıma başlıycam sizce şafak nasıl kıslar ??
slms kızlar nasılsınız nevar neler yok
biiz sorarsanız iyiyiz
behiye dışarı çıkalım dedik kaldı galiba gelen giden eksik olmuyor annen yanındamı kalıyor halen göbeği düştümü barışın sağlıgı nasıl nekarlık oldu şimdi
özge gelmek üzeredir ramazan girmeden sanada onada gitmek istiyorum özgeye sende gelirsin ehrhalde dimi beraber gideriz :)
slm kızlar napıyosunuz bebişleriniz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?