Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

biz artık büyüdük diyorsun yani :))
darısı bizim başımıza artık
eşim bu hafta evdeydi önümüzdeki hafta akşam üzeri bi buluşma yapsak mı acaba?
taşlıda bi kahve içeriz çocuklarda hava almış olurlar

mbr benim b,lgisayara virüzler bulaşmış tamirdeydi yeni geldi sayılır kızlar uzak kalmışım
olur behiye buluşuruz gezeriz içeriz kahvemizi
ama özge temmuz sonuna kadar yok tatildeymiş :)

hanifee nasılsın? biz bugün teyzemle havuzlu hana gittik bayıldım yaa çok güzel şeyler war
de bebek arabasında çok kararsızım seninki ne marka ne kadara aldın? pusetle takımmı?

gidelim valla bi akşam üzeri
gerçi ben gelenlerden pek evden çıkamıyorum
geçen hafta yaşıtlarımız geldiler hep hayırlı olsuna
bu haftada akrabalar konu komşu geliyor
barış doğduğundan beri dinlenemedim hiç

çıkalım behiye haber ver yeterli bende gelicem birgün bende banada gün ayır :)
öyle gelen giden daha bitmez bana bile halen gelenler var ara sırada olsa gerçi azaldılar benimkiler
ben gene zaman bulup akşamlarıda olsa çıkıp biraz hava alıyorum çok eve kapanma derim bunalırsın sonra

buyur gel herzaman beklerim :))
barış efendi pek boş bırakmadığı için şimdilik bunalmayada pek zaman olmuyo

slms kızlar nasılsınız nevar neler yok
biiz sorarsanız iyiyiz
behiye dışarı çıkalım dedik kaldı galiba gelen giden eksik olmuyor annen yanındamı kalıyor halen göbeği düştümü barışın sağlıgı nasıl nekarlık oldu şimdi
özge gelmek üzeredir ramazan girmeden sanada onada gitmek istiyorum özgeye sende gelirsin ehrhalde dimi beraber gideriz :)

ay hiç sorma yaa bi buluşamadık birkaç gün öncesine kadar gaz dışında bi problemimiz yoktu
şimdi ise öksürüklede uğraşıyoruz senden aldığım şeyi bile getiremedim çok ayıp oldu
özgeye gelmeyi çok isterim ama barış ne kadar izin verir bilmiyorum
tam olarak karnını doyurmuyo dolayısıyla saatte bir hatta bazen yarım saatte bir acıkıyo
doktor gazdan dolayıdır dedi
kilo alması iyi olduğu için aç kalmadığı kesin diyor
yeni bir gaz ilacı verdi onu deniycez
2 ağustos pazartesi 40 ımız çıkıyo :)) göbeğide 10 günlükken falan düşmüştü

önemli değil canım ya bende gelmek istiyorum sana bir türlü fırsat olmadı ama ramazan girmeden gelemk istiyorum özgeyede gitmek istiyorum kısmet olursa diğer gelmeksiteyen arkadaşlarda duyuralım bari burdan :)

ayarlayalım gidelim tabii :))
bende size doktorlarınızı sorarım memnun musunuz değil misiniz diye

tamam olur bende özgeden haber bekliyorum mesaj çekmiştim ben ona sana gelmek istiyorum müsaitsen diye oda ben çanakkaledeyim eşimle tatilşdeyim temmuz sonuna kadar burdayım demişti gelmiştir herhalde haber verir bu günlerde belki ben seni ararım
ama ilk önce sana gelmem lazım dimiii :)

amann ramazanda buluşalım nolcakki
nasılsa bize ramazan yok bu sene :))

Selam kızlar maşallah barış büyüdü bile 40 çıkmış :) zaman ne çabuk geçiyor..Emirhan zaten abi oldu artık maşallah kuzularınıza...

Bizde bugün doktordaydık her hafta olduğu gibi :)) kilo alımı biraz daha iyi çıktı haftasından geri ama buna şükür diyorum..Ama ben hala nerde doğum yapacağıma karar veremedim haftaya balat hastanesine muayneye gideceğim bakayım orası nasıl hanife ve özge sizler memnundunuz hangi doktoru tavsiye edersiniz..

Buluşma planlarınız varmış inşallah bu defa bende gelebilirim sizinle tanışmayı çok istiyorum.

yarın bi aksilik olmazsa ben çıkıp oğluma kıyafet alıcam
çıkınca hanifeyide ararım istersen sende numaranı özelden at buluşursak senide arayalım
artık eskisi gibi kesin konuşamıyoruz küçük adamların keyfine bağlı :))
sende hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah oğlunu kucağına :))

slms kızlar derya hoşgeldin yoksun ne zamandır evt emirhan abi oldu artık :)
balatta nevin hn.öneririmbence güzelbir hastane tavsiye ederim
behiye ben buğünişlerimi bitiremedim yarın öğlene kadar biterse sana gelicem sonra derya bunu okursan sende gel behiyeye msj atarsın faceden veya burdan tabi okursan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…