selam kızlar biz çok iyiyizdün kontrolümüz vardı
ve oğlum ayda yaklaşık birbuçuk kilo almaya devam ederek 5.620 gram olmuş
boyuda 57 cm
öplenden sonra taşlıya çıkıcaz kilotlu çorap bakıcam
havalar serinlemeye başladı şortların altına giydirmek lazım gibi geliyo
maşallah oğluna canım
benim oğlumda ayda 1buçuk kilo alıyor :)
bizde buqün kontrole qidicez en son 7.100 kg dı
bakalım bu ay ne kadar almış.
bende taşlıya çıkmak istiorum yaa minico dan bişeyler bakıcam
oğluma kıyafetleri olmuo artık bilmiyorumkismile
oo maşallah size
biz 2-3 gibi çıkıcaz isterseniz tanışalım :))
slm kızlar 0ooo bayabi yogun olmuş burası
sevinç maşşallah yasire emirhan şuan o kiloda sütün çok yarıyor herhalde
derya sanada geçmiş olsun herşeyin hayırlısı sakın üzme kendini bebegede yansır ooo
behiye bende buğün seni arıcaktım pierlotiye çay içmeye gidelimmi diye eşim çok rüzgarlı daha yeni iyileşti emirhan üşütürsün dedi bizde söz dinledik :)
özge hoş geldin canım nasılsın bayabi tatil yaptınız geldiniz kuzeyin resimlerini bekliyoruz o nasıl yerleşirsin tatilin hiç çekilmeyen bir yanı yerleşmek
behiye seni ararım diyordum saat 10 oldu ayıp olur die aramyorum kuzey bey ancak uyuyor biz pazar günü döndük ama kendimizi daha toplamadık valzler daha boşalamadı....babamız evi biraz dağıtmış daha toplayamadım yarın gündüz ararım canım...
hanifeeee nasılsın...
Maşallah kızlar tosuncuklara..Barışın facede fotolarını görüyorum maşallah medacım çok tatlı bir bebek , emirhan zaten abi oldu bugün gördüm fotolarında iki dişi çıkmış çok şeker maşallah..
Bizde gün dolduruyoruz her hafta kontroldeyiz oğlum ters duruyor dönmezse bayramdan sonra sezaryan olucam ama kilosu az 2.5 kg civarı doğacakmış, inşallah bende sizin gibi güzel bakabilirim doğumdan sonra toparlarız bizde :))
bugün gideriz canım ne fark eder :))
gerçi ben dün taşlıya çıkamadım
tam çıkacakken barış huysuzlandı
slm kızlar 0ooo bayabi yogun olmuş burası
sevinç maşşallah yasire emirhan şuan o kiloda sütün çok yarıyor herhalde
derya sanada geçmiş olsun herşeyin hayırlısı sakın üzme kendini bebegede yansır ooo
behiye bende buğün seni arıcaktım pierlotiye çay içmeye gidelimmi diye eşim çok rüzgarlı daha yeni iyileşti emirhan üşütürsün dedi bizde söz dinledik :)
özge hoş geldin canım nasılsın bayabi tatil yaptınız geldiniz kuzeyin resimlerini bekliyoruz o nasıl yerleşirsin tatilin hiç çekilmeyen bir yanı yerleşmek
üzülme annesi zayıf doğanlar daha hızlı kilo alıyo
bi bakmışın bizimkileri geçmiş :)) sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun
ben hep zayıf bebek severdim ama oğlum babasına çekmiş
Sağolun kızlar o kadar üzüldüm stres yaptım aylardır az çok biliyorsunuz hep beslenmesi yavaştı doktor öyle söylüyordu yani..
Geçen hafta hastane ve dr değiştirdik önce bahat nevin hanıma gidecektim ama orayla sigorta anlaşmamız artık yokmuş bende medical park fatih ayşegül hanıma gittim ona göre oğlum gayet sağlıklı ve gelişimi normal çıktı..Dünde kontroldeydik 3 kg olmuş 49 cm de boyu çok şükür..Ama bi aşağı dönüyor başı bi yukarı akannehir herhafta pozisyon değiştirmeye başladı şimdilik doğum şeklimiz belli değil son 3 haftamız bakalım hakkımızda hangisi hayrlı olacak..
Sizler iyisiniz inşallah, hep istedim ama bi katılamadım size doğumdan sonra kısmet olur inşallah vereliniortak
ohhhhhhhhsositosositosositosositohihoyyythihoyyyt gözün aydın
çoksevindim senin adına doğuma kadar o 3,500 olur merak etme son haftalarda çok alıyor bebekler
doğum konusundadA hayırlısı neyse o olsun allah kurtarsın :CüvCüv:
oo maşallah
daha ne olsun çocuk canım :))
hayırlısıyla sende oğlunu kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?