gördüğüm rüyalar...

adisyon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
53
3
48
İzmir
arkadaşlar, aranızda da yaşayan var mı bilmiyorum ama bir takım rüyalar görüyorum özellikle hamilelik konusunda bi süre sonra gerçek oluyor. şöyle anlatayım eşimin bi arkadaşı var eşini hiç görmedim ama kadını rüyamda hamile gördüm,eşim arkadasına anlatmıştı, aradan 1 ay geçti kadın 5 haftalık hamile olduğunu öğrendim. bi komşumuzu çok üzgün gördüm aradan bi hafta geçti ablası vefat etti. daha bi kaç hafta önce eltimi hamile gördüm bunu da kayınvalideme o zaman söyledim, bugün hamile olduğunu öğrendik. aranızda yaşayan var mı? neden kaynaklanıyor acaba?
bu arada kahveyi çok seviyorum, arkadaşlarım misafirlerim gelince de yapıp öylesine maksat muhabbet olsun die içip kapatıyoruz. fal bakıyorum demiyorum ama orda da gördüklerim bi süre sonra çıkıyor.

Son düzenleme:
bence kalbinin temizliği ile alakalı. beninm de hissettiklerim ve gördüğüm rüyalar çoğunlukla gerçek olur..görülen rüyaları da hayra yormalı..

bence kalbinin temizliği ile alakalı. beninm de hissettiklerim ve gördüğüm rüyalar çoğunlukla gerçek olur..görülen rüyaları da hayra yormalı..

inş bundandır cnm... kendi hamileliğimde de kesin kız gözüyle bakıyordum cinsiyetine, ama rüyamda kadının biri bana kızın olacak die çok seviniyorsun ama oğlun olacak diye söylemişti. dilerim niyetimle alakalıdır.. internetten araştırıyorum ama bi sonuç bulamadım.

bendede böyle şeyler oluyor ama ben rüyada görmüyorum hiç birşey.sadece ne hissediyorsam o çıkıyor ama ablam sizin yaşadığınınızın aynısını yaşıyor.mesela kendisi birkaç ay önce rüyasında gelinlik gördü ve 2 gün sonra sözlendi ve daha hatırlamadığım bir sürü şey.
yani insanlarda oluyor böyle durumlar ama neden kaynaklı bende bilmiyorum.:53:

Korkmayin hisleriniz kuvvetli. Aynisini ben de yasiyorum. Ilk yasadigim zaman cok urkmustum, umarim bir daha gormem diye kendi kendime telkinlerde bulunuyordum. Boyle gunluk olaylardan etkilenip gorulen ruyalar degil, ben genelde tehlikeyi sezen seyler goruyorum ki oyle sik sik ruya gormem herkesi de gormem ruyamda ya. Neyse bu ruyalardan sonra oyle dehset bir duygu kapliyorki bedenimi kalkiyorum oturuyorum bir saat falan. Yillar once goruyordum, ciddiye almamistim ama gecen sene tekrar basladi. Dedem boyle ruyalar gorurdu ve bilinirdi ruyalari, cocukken geyige alirdik, simdi simdi anliyorum ne kadar gercekci birsey oldugunu.

Benim de gördüğüm rüyalar çıkıyordu eskiden. Sonra ben herkese anlatmaya başladım ve rüyalarım kesildi. Şu an ki durumdan memnunum çünkü korkmaya başlamıştım.

Bu Güzel Bişiy, Kalbiniz Temiz Hissiyatlarınız Kuvvetli Haberci Rüyalar :34:

mmaşallah kalbiniz mi temiz hissiyatınız mı kuvvetli bilemedim

bende böyleyim ama senin ki kadar yoğun değil :))

Ben sevmem böyle şeyleri, fal bakmanın muhabbeti olmaz, içinizi karartmış. Çok kişiye bu muhabbetlerle musallat oluyorlar, biliyorsunuz heralde. Amaaan evlerden uzak

Buna durugörü deniyor.Algilariniz diger insanlarinkinden daha acik ve gelismis.Yine de her gordugunuzu soylemeyin.

Son düzenleme:
arkadaşlar, aranızda da yaşayan var mı bilmiyorum ama bir takım rüyalar görüyorum özellikle hamilelik konusunda bi süre sonra gerçek oluyor. şöyle anlatayım eşimin bi arkadaşı var eşini hiç görmedim ama kadını rüyamda hamile gördüm,eşim arkadasına anlatmıştı, aradan 1 ay geçti kadın 5 haftalık hamile olduğunu öğrendim. bi komşumuzu çok üzgün gördüm aradan bi hafta geçti ablası vefat etti. daha bi kaç hafta önce eltimi hamile gördüm bunu da kayınvalideme o zaman söyledim, bugün hamile olduğunu öğrendik. aranızda yaşayan var mı? neden kaynaklanıyor acaba?
bu arada kahveyi çok seviyorum, arkadaşlarım misafirlerim gelince de yapıp öylesine maksat muhabbet olsun die içip kapatıyoruz. fal bakıyorum demiyorum ama orda da gördüklerim bi süre sonra çıkıyor.

Bende var bu durum,kücüklügümden beri ne görsem rüyamda oldugu gibi cikar.Iyi taraflari oldugu gibi kötü yanlari da var.

Mesela basima gelecek kötü birseyi 1 hafta öncesinden görürüm,sonra baslarim endiselenmeye ve cikar.Bazen düsünürüm, olacagi biliyorum ve engelleyemiyorum.

Bunun disinda ailemden,arkadaslarimla ilgili olan seyleride görürüm ya da o an kimle yakin görüsürsem onla ilgilide olacaklari görmeye baslarim rüyamda,kardesimin üniversite puanini bile sonuc aciklanmadan önce virgülüne kadar görmüstüm rüyamda.

Korkulacak bir yani yok ,eger istemezsen görmeyi icinden dua et görmüyorsun.Annemde de vardi bu ,ama o korkmaya basladi,daha dogrusu kötü olan seyleride görmeye baslayinca istemedi görmek.Artik eskisi gibi görmüyor.

Allah in izin verdigi ölcüde herkes herseyi görebilir,Allah in takdiri.Bu demek degil ki ben cok iyi bir müslümanim,ermisim falan.
Dedigim gibi tamamen Allah in takdiri ilahisi.

Bunun disinda insanlarin benle konusurken icinden gecenleride bilirim,ama bu tamamen hislerimin,sezgilerimin kuvvetli olusundan.Karsimdakine derim mesela su an sunu sunu düsünüyordun di mi diye.Onlarda nerden biliyorsun derler.
Böyle seylerin iyi taraflari , kazik yemiyorsun, bir nevi canli istihare, herkesin fikrini bana yaklasimini bildigim icin insanlar arasi sorun yasamiyorsun.Yani rüyalarin cikmaya baslar ve ilerlerse,sende baska insanlarin düsündüklerini bilebilirsin.Hazir ol.

Ama Kahve olayina kesinlikle karsiyim, muhabbet olsun diye bile olsa haram.Sana da tavsiyem bakmayi birak.

Aynısı bende de var. Genelde kötüye çıkar benim rüyalarımda. Hep bir felaketle sonuçlanıyor. O yüzden bana herkes aman sen sakın rüya görme falan der. Aşırı korkunç rüyalar görüyorum bazen. Önceleri herkese anlatırdım. Artık kimseye anlatmıyorum. Hissiyatla alakalı ya da psikolojiktir diye düşünüyorum.

rüyalarımında çıktığı olur ama çok sık değil. benimse ayr bi durumum vardı özellikle öğrencilik zamanımda. mesela yarın sınav var ben bugünden daha ders çalışmam yayarım iyice kendimi ne stres ne bişey o sınav ertelenirdi. ya hoca gelmez ya gününü erteler bişey olurdu yani. bende hayret ediyodum.

Valla benim rüyalar hiç çıkmaz ama mesela durup dururken birden ölü ve yaralı kediler gelmişti mesela gözümün önüne,hayal gibi bişey,5 dk sonra kedi miyavlamaları duydum bi baktım kedinin yüzü kan içinde :(
Yani bana böyle oluyo buna ne deniyo bilmiyorum,o an gözümün önüne hayal gibi bi görüntü geliyo ve bi kaç gün,bikaç hafta sonra gerçekleşiyo,tabi her zaman değil,sizin 6. hissiniz çok kuvvetli ama fal falan bakmayın böyle şeylere bence.

Benim anneminde gördüğü rüyalar çıkar çoğunlukla iyi yada kötü ama gördüğünüz rüyaları herkese anlatmayın sadece rüya hakkında ilim sahibi kişilere anlatın.

fal kısmına katılmıyorum...
fakat böyle şeyler anlatılmaz, anlatırsanız bir daha göremezsiniz, ben de çok gördüm zamanında
hisleriniz kuvvetli olabilir, bir de mesela sürekli düşünüyorsanız eltim hamile kalır mı olabilir mi diye
bunu görmeniz gayet normal

altıncı hissin kuvvetli biraz bence:nazar:

aynı şeyi defalarca bende yaşadım canım. Babamın vefat edeceğini rüyamda gördüm ve 2 hafta sonra vefat etti. Bi arkadaşımın annesi babası ayrıydı yıllardır ve ben babasını hiç görmemiştim 2 ay önce bi rüya gördüm arkadaşın babası annesiyle barışmak istiyo onların evine gidiyo fln ama kadın istemiyodu ve ben bu arkadaşımla çook uzun zamandır görüşüp konuşmuyodum mesaj attım rüyayı anlattım oda kalbin ne kadar temiz babam barışmak istiyo ama annem istemiyo dedi

bi aralarda çarşısa yürürken aklımdan kimi geçirsem şu napıyo ki uzun zamandır ortalıkta yok desem 1 dakika sonra karşımdan geliyodu bu olayı bi çok kez yaşadım.

normal bişey yani genelde kalp temizliğine bağlarım ben bide ne zaman bişeye ihtiyacım olsa dua etsem bişey istesem hep olur Allaha şükür

Back
X