arkadaşlar, aranızda da yaşayan var mı bilmiyorum ama bir takım rüyalar görüyorum özellikle hamilelik konusunda bi süre sonra gerçek oluyor. şöyle anlatayım eşimin bi arkadaşı var eşini hiç görmedim ama kadını rüyamda hamile gördüm,eşim arkadasına anlatmıştı, aradan 1 ay geçti kadın 5 haftalık hamile olduğunu öğrendim. bi komşumuzu çok üzgün gördüm aradan bi hafta geçti ablası vefat etti. daha bi kaç hafta önce eltimi hamile gördüm bunu da kayınvalideme o zaman söyledim, bugün hamile olduğunu öğrendik. aranızda yaşayan var mı? neden kaynaklanıyor acaba?
bu arada kahveyi çok seviyorum, arkadaşlarım misafirlerim gelince de yapıp öylesine maksat muhabbet olsun die içip kapatıyoruz. fal bakıyorum demiyorum ama orda da gördüklerim bi süre sonra çıkıyor.
Bende var bu durum,kücüklügümden beri ne görsem rüyamda oldugu gibi cikar.Iyi taraflari oldugu gibi kötü yanlari da var.
Mesela basima gelecek kötü birseyi 1 hafta öncesinden görürüm,sonra baslarim endiselenmeye ve cikar.Bazen düsünürüm, olacagi biliyorum ve engelleyemiyorum.
Bunun disinda ailemden,arkadaslarimla ilgili olan seyleride görürüm ya da o an kimle yakin görüsürsem onla ilgilide olacaklari görmeye baslarim rüyamda,kardesimin üniversite puanini bile sonuc aciklanmadan önce virgülüne kadar görmüstüm rüyamda.
Korkulacak bir yani yok ,eger istemezsen görmeyi icinden dua et görmüyorsun.Annemde de vardi bu ,ama o korkmaya basladi,daha dogrusu kötü olan seyleride görmeye baslayinca istemedi görmek.Artik eskisi gibi görmüyor.
Allah in izin verdigi ölcüde herkes herseyi görebilir,Allah in takdiri.Bu demek degil ki ben cok iyi bir müslümanim,ermisim falan.
Dedigim gibi tamamen Allah in takdiri ilahisi.
Bunun disinda insanlarin benle konusurken icinden gecenleride bilirim,ama bu tamamen hislerimin,sezgilerimin kuvvetli olusundan.Karsimdakine derim mesela su an sunu sunu düsünüyordun di mi diye.Onlarda nerden biliyorsun derler.
Böyle seylerin iyi taraflari , kazik yemiyorsun, bir nevi canli istihare, herkesin fikrini bana yaklasimini bildigim icin insanlar arasi sorun yasamiyorsun.Yani rüyalarin cikmaya baslar ve ilerlerse,sende baska insanlarin düsündüklerini bilebilirsin.Hazir ol.
Ama Kahve olayina kesinlikle karsiyim, muhabbet olsun diye bile olsa haram.Sana da tavsiyem bakmayi birak.