geçmiş olsuna gidilirken kısa bir zaman önce aranması gerekir, öyle 3 gün önceden değil... gelen kv ve onun akrabaları ya hizmet beklerler, hiç hastaymış, müsait değilmiş falan pek düşünmezler... seni düşünseydi kv. sen hiç bi şey yapma, ben bi şeyler hazırlarım, sadece evin toplu olsun, derdi...
yani hazırlık yapmanız için aramış, görgüden değil ... bence hazır kuru pasta alın, yanınada bi çay, olsun bitsin...
konusssunla canım kulagın sagır olsun duymasın azcıkbende aynen bu fikirdeyim canım ama işte hazırlık yapmadanda duramam kiii arkamdan bı ton konusurlar
bende aynen bu fikirdeyim canım ama işte hazırlık yapmadanda duramam kiii arkamdan bı ton konusurlar
konusssunla canım kulagın sagır olsun duymasın azcık
rıca edıyorum kımseye ederınden daha fazla deger vermeyın
sonucta hazırlık yapsanızda madalya yada taç takıp odullendırmeyecekler
bundan sonra haber vermeden gelmeyı yada gelmemeyı ogrenırler...
zamanında bır kus sutu eksık masamı bıle begenmedıler kayınvalıdemler
hızmet ettıgımle kaldım boss yapmayın degmeyecek ınsanlar ıcın kuru pasta ve cay
gecmıs olsuna gelen ınsana kafıdır...
ama canım sen yürüyemiyormuşsun ki, geldiklerinde söylersin durumu, yürüyemiyorum, fazla bir şey yapamadım, kusura bakmayın, diye..
normal zaman olsa tabiki en güzel hazırlığını yaparsın-ki yazdığına göre yapıyormuşsun da zaten, ama böyle bir durumdayken sırf konuşmasınlar, iyi olalım diyede kendini paralaman doğru değil.. hoş zaten kimseye yaranamazsın da heleki bahsettiğin gibi bir kv. ye hiç yaranamazsın
boş yere kendini yorma hiç bir şey ikram etmeden olmaz tabi, bence en güzeli kuru pasta ve çay...[/
ole yapıcam galıbaa:) esım hazır alsın gelsın napıyımm
kızlar 10 gun önce bi trafik kazası geçirdim Allah a şükür çok buyuk bı problemın yok sadece şuan sol ayağımda ezik var ustune yenı yenı basmaya başladım aılem fazrklı sehırde annem bana bı hafta kadar bakıp gıttı smdı kendı kendımı ıdare edıyorum sewgılı kaynanam aradı uc gun sonrası ıcın esımın teyzesı annannesı kaynanam vs. geçmiş olsuna geleceklermiş hayır yanı anlayamadım geçmiş olsuna haberlı mı gıdılır benm bıldıgım bı saat önceden ararsın ararsanda uc gun önceden haber vermek ne alaka ben hazırlık mı yapıcam şimdi bunlaraaa!!
kızlar 10 gun önce bi trafik kazası geçirdim Allah a şükür çok buyuk bı problemın yok sadece şuan sol ayağımda ezik var ustune yenı yenı basmaya başladım aılem fazrklı sehırde annem bana bı hafta kadar bakıp gıttı smdı kendı kendımı ıdare edıyorum sewgılı kaynanam aradı uc gun sonrası ıcın esımın teyzesı annannesı kaynanam vs. geçmiş olsuna geleceklermiş hayır yanı anlayamadım geçmiş olsuna haberlı mı gıdılır benm bıldıgım bı saat önceden ararsın ararsanda uc gun önceden haber vermek ne alaka ben hazırlık mı yapıcam şimdi bunlaraaa!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?