görgüden mi görgüsüzlükten mi?

zaten ameliyatının 4.günü gelmişler.üstelik kaynana poğaça tatlı getirmiş,yardım da etm,iş

Hemen kötü düşünmeyin bence, belki kendinizi daha iyi hissedince gelmeyi beklemişlerdir, kendinizi iyi hissediyorsanız bir şeyler hazırlarsınız, iyi hissetmiyorsanız hazır bir şeyler sunarsınız...

işte benimde demek istediğim bu arkadaşlar ne olacak demiş ama hasta ziyareti diye gelip saatlerce kalkmayan üzerine hizmet bekleyenlere sitemim benim bizde hasta ziyaretine hanımlar gelir çolukçombalak kocalar gelmez bizde öyle gidilmez en azından ve gelenlerde tanımadığım insanlar baris ortada oturmaya ev görmeye geldikleri kendilerini komik duruma düşürdüler

detaylı ve yanlı düşünmek için kendinizi kasıyor musunuz? öylesine bir paylaşım olamaz mı? zaten siz ayağınızın üstüne basamıyorsanız sizden sultan sofrası beklemezler herhalde.
kvalidenin tarzını bilmiyoruz. sizin anlattığınız tek bir olayda ben sorun göremedim.
siz de hazırlık yapmazsınız. 1 gün önce kvalidenizi arayıp "anne kalkamıyorum ne ikram etsek" gibisinden bir şeyler söyleyip beklentileri büyükse yıkıp hatta yardım dahi alabilirsiniz.
neden hayatı zorlaştırıyorsunuz?

zaten ameliyatının 4.günü gelmişler.üstelik kaynana poğaça tatlı getirmiş,yardım da etm,iş

Bunu bilmiyordum
Ne güzel bir davranış
Sadece telefonda geçmiş olsun demek içlerine sinmeyip, 3 gün sonra gelecez demişler ve ikramlıkları da kendileri getirmişler

Her misafir bu kadar nezaket sahibi olsa keşke

daha ne olsun egem abla o zaman.
kadın ne kadar düşünceliymiş..
bir de gelin o kadar düşünceli olsa da olmamış şeyler için veryansın etmeseydi keşke.

daha ne olsun egem abla o zaman.
kadın ne kadar düşünceliymiş..
bir de gelin o kadar düşünceli olsa da olmamış şeyler için veryansın etmeseydi keşke.
kızlar yanlış anlama oldu.

konu sahibinin ne yaptığını bilmiyoruz.gülerresim adlı üyenin yorumu için yazdım

Geçmiş olsun öncelikle;

Kendinizi kasmayın bence. Sonuçta bu insanlarda geçmiş olsun ziyaretine geliyorlar. Sizden aman aman birşey bekleyeceklerini sanmıyorum.

Bekliyorlarsada onlarda bir sorun olduğunu düşünürüm açıkçası...

öncelikle çok geçmiş olsun...insanları anlamak zor, ne amaçla 3 gün önceden haber verilmiş olabilir ihtimalleri düşünürsek bence iyi niyetli düşünelim: kv' nin yanında getirecekleri kişiler teyze, anneanne filan olduğu için evde toparlamanız gereken işleriniz varsa son anda sıkışmayın diye haber vermiştir yani zaten rahatsız olduğunuzu bir hazırlık yapamayacağınızı biliyor ama ne bileyim son anda eliniz ayağınız karışmasın hasta hasta bir de evi toparlamak daha zor olur diye böyle davranmıştır. açıkçası ben de son bir saat kala haber verilmesinden rahatsız olurum hasta da olsam önceden haberim olsun ki ev çok absürd bir durumdayken insanları ağırlamak zorunda kalmamayım isterim. siz yine de kendinizi zorlamayacak derecede çayın yanında ikram edebileceğiniz birşey bulundurun hazır da alabilrisiniz illa kendiniz yapmak zorunda değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…