Görgüsüz gibi

Kız aramızda kalsın eli masalı,yaşı teeeee kemale ermis biri var @Mune oluyor kendileri aramızda kalsın
Hiç acimaz laakkk diye yapıştırır 10 günü unutmayayım diye yazdim
Benide acik banladigi oldu ama 10 gün olması hiç Allah kurtarsın şimdiden

Ayyy yine mi?
Happy new year to all

Mune
10 çok. Doğum gününe kadar dönsün en azından plizzzz :))

Dert bunun neresinde?
Beğenmiyorsunuz tavrını,duruşunu mesafe koyarsınız olur biter.
Son olarak görgüsüzlük bu değil bilin istedim.
Görgüsüzlük;malıyla ,mülküyle,giydiğiyle,yediğiyle hava atmaya calışana denir.
Ay bu peynir çok pahalı diyene değil. Bu olsa olsa safça,iyi niyetli ve kimin ne dediğine aldırmayacak kadar rahat bir insanın yapabileceği bir yorum olur.
Dısarda nerede ne yiyip ictiğide kendini ilgilendirir. Yemek söylemeyip sizin yemeğinizden otlansa yada hesabı size kitlese daha mı iyi?

Bu konuda senin yapabileceğin birşey olduğunu sanmıyorum. Yapmana da gerek yok zaten. Söylesen kabul etmez bir sürü savunmaya geçer. Rezil olma konusunda oluyorsa eğer o rezil oluyor senlik birşey yok ortada.

ben o kızda hiçbir sorun görmedim, hatta helal olsun varya ne güzel samimi bir insan. ne oldum budalası markacı olmadan kalabilmiş nadir insanlardan o arkadaşınız, tebrik ediyorum onu.
şuan hayatındaki tek kamburda sizin gibi arkadaşlarının olması, tez zamanda sizden kurtulması dileğiyle...
bu arada görgüsüz olan yüzde yüz sizsiniz, arkadaşınız değil.
ve yine bu arada fark etmedik sanmayın onu aşırı derece kıskanıyorsunuz, ve sizde bunu içten içe biliyorsunuz arkadaşınızı bu derece kıskanmayın yoksa yakında kıskançlıktan infilak edeceksiniz sayın konu sahibesi.

Bim virali olmuş konu. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…