- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
Burda kendimi kimseye kanıtlamak zorunda değilim site yöneticileriyle telefonda da konuştum zaten şuan beni yalancı durumuna düşürmeye çalışmayın istersenizSorgulama dönemi bitecek az kaldı,sivilcelerden kurtuldunmu bitti demek:)
Estagfirullah.Burda kendimi kimseye kanıtlamak zorunda değilim site yöneticileriyle telefonda da konuştum zaten şuan beni yalancı durumuna düşürmeye çalışmayın isterseniz
gayet iyi maaşım var ama bu peynirleri yememiş bile olabilirimKız babybel 200 gr 7.45
Kucağımda aktuel duruyo
Migrosta 130 gr 9.45 ti en son
Kıçımı kaldırırsam ezik ezik bim e varıp geleyim kaçmaz bu fırsat
Fit fıstik miAvokado eskidi ruhun fakir bi kere
Artık trend sizandra blueberry ve fit fıstık ezmesi eşliğinde granolali yulaflı çabuk kahvaltı
Gidiyoruz ,gidiyorsun gidiyorlar:)))az kaldı ha gayret:)Fit fıstik mi
Avokado eskidi ruhun fakir bi kere
Artık trend sizandra blueberry ve fit fıstık ezmesi eşliğinde granolali yulaflı çabuk kahvaltı
Fit fıstik mi
Ezildigi icin fitmiş fistik benceGidiyoruz ,gidiyorsun gidiyorlar:)))az kaldı ha gayret:)
Son cümledeki hiçbir şeyi anlamadım, Allahım ne cahilim...Avokado eskidi ruhun fakir bi kere
Sonuç çok görgüsüz nasıl kırmadan uyarıcam bu kadını ben ya
Bak sana bisi diyim geçen dominosa gittik
Baktım 36 lira diyo,yok 9 lira tavuk bilmem ne ..
Dedim ben mal mıyım 70 lirayı gecik para vericem bunlara
Kasadakine dedim ki himmmmmm biz dönüşte uğrayalım
Gittim yarim kilo kıyma aldim
Eve geldim köfte yaptim
Kola ,patates ,salata toplam 22 lira tuttu
Nasıl gorgusuzum anlatamam
görgüsüz değilde eli sıkı denir ona.ayrıca bir insanın geliri ne olursa olsun zengin olacak diye bir kural yok. belki ödemesi gereken borçları var. eline kalmıyor bir şey. belki ailesine yardım ediyor bilemezsiniz bunu.Kızlar bu sefer ki derdim arkadaşımla alakalı. Arkadaşım bizim yanımızda görgüsüz gibi davranıyor hiçte çekinmiyor. Geçen gün kahvaltı yapıyoruz bizim evde, ooo peynire bak bu marka çok pahalı felan diyor insan biraz çekinir bide toplu halde evdeydik erkekli kızlı. Bi kaç kere dışarıda yemek yerkende böyle şeyler yaptı. Sordum siz sanki hiç almıyosunuz dedim yoo biz a101den bimden felan alıyoruz dedi. Bir sütaş peyniri bile çok abartıyor ona çok ütopik geliyor. Dışarıya çıktığımızda mekan pahalı biyerse birden ben tokum diyo sadece içeçek alıyor. Ama çalışıyor, parası var. Aileside çalışıyor. Niye böyle görmemiş gibi davranıyor anlamıyorum insanların yanında beni çok utandırıyor.
Polmak gold favorimŞekersiz ezik
Sen yoksa hala bim den peripella mi yiyosun
Arkadaşlar peki size soruyorum durduk yere arkadaş ortamında herşeyin fiyatına bi kup bulan veya işte ben şurdan burdan alıyorum çok pahalı felan demek doğru bi davranışmı gerçekten sormadık ona ucuz mu pahalı mı diye dışarı çıkıyosa para harcıcak tabi ki öyle pahalı yerlere de gitmiyoruz bende yemeğe 20 tlden fazla vermem.
ayy avatarın değişince tanıyamamıştım seni
kız sizler daha 17,18 yaşında ergenlersiniz (sandalye itmeler vs. hareketleriniz var)
nasıl konuşsun ki arkadaşın
bide neden sen ödeyesin ki
bütçesi neye yetiyorsa onu yer içer
yiyip size ödetse bence daha kötü
Sayenizde kendi konumun takibini kapatıcam geyik yapmak için burası değil de mesaj tarafına geçseniz?Polmak gold favorimonun statusu ney
Su saydigin peynirlerin tadi nasil onu hic bilmiyorum amaaydinlat bi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?