Görgüsüz gibi

Kız babybel 200 gr 7.45
Kucağımda aktuel duruyo
Migrosta 130 gr 9.45 ti en son
Kıçımı kaldırırsam ezik ezik bim e varıp geleyim kaçmaz bu fırsat
gayet iyi maaşım var ama bu peynirleri yememiş bile olabilirim
ayyhh konu sahibinin arkadaşı ben miyim acaba?
iş çıkışı gidip bakayım bime inşaallah bizim komşular da benim gibi görgüsüzdürde bitirmemişlerdir peynirleri

gördüm de bu kadar görgüsüzünü görmedim
daha sağlıklı olmuş kız ne yediğini biliyorsun en azından bir de o dominos ketçap bile vermiyor. sağlıksızmış! sanki pizzanın içindekiler bahçede yetişiyor

para harcamamak istemesi onun tercihi .onun sizin aldığınız peynire yediğiniz yemeğin fiyatına şaşırıp bunu dile getirmesi ne kadar abesse sizin onun harcamadığı paraya sinir olmanız da o kadar abes,insanların nasıl yaşayacağınıza siz karar veremezsiniz.kadın bence sizden daha uyumlu biri pahalı bir yere gidileceği zaman ben gitmem diyip oyun bozanlık etmeyip sadece içecek içerekde olsa size uyuyor ama siz onun ne yiyip yemediğine dikkat edip sinir oluyorsunuz.buradan bakınca problem sizde ,kimi çok para harcar kimi az harcar ,kimi de aklınca uyanıklık edip ona buna yıkar hesabı kendi elini cebine atmaz.maddi olarak sizi kullanmaya çalışmadığı süre onun harcamaları kendini bağlar .

görgüsüz değilde eli sıkı denir ona.ayrıca bir insanın geliri ne olursa olsun zengin olacak diye bir kural yok. belki ödemesi gereken borçları var. eline kalmıyor bir şey. belki ailesine yardım ediyor bilemezsiniz bunu.

ama bu görgüsüzlük değil ki,
görgüsüzlük seni evine davet edip bak bu peyniri bilmemnerden getirttim kilosu 680 tl, ama yemeden güne başlayamıyorum demektir,
ya da kazağın çok güzelmiş dediğinde, evet çok güzel londradan aldım senin bir maaşın kadar hahhaha diyene görgüsüz denir.
ben pahalı peynir almam a101 den alıyorum demek görgüsüzlük değil, fakirlik, tutumluluk ya da zevk meselesidir, artık hangisi dersen.

kaltak fahişe diye sandalye tekmeleyen ceyar bu muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…