Görgüsüz gibi

Polmak gold favorim onun statusu ney
Su saydigin peynirlerin tadi nasil onu hic bilmiyorum ama aydinlat bi :)

Mune gelip kafami kırmadan aydınlatayım
Kızlar sarı babybel biraz tatlımsi
Tatlı peynir sevmeyenler size söylüyorum ezik ezik saldırmayın yiyemezsiniz.
Kırmızı olani yumuşak çeşit olarak deneyebilirsiniz ben severim .
Gouda favorim ama bim deki değil yine paranızı harcamayın.
Rokfor zaten nerden bileceksiniz alın süzme peynirinizi uzayın
Parmesan i deneyebilirsiniz makarnaların üzerine harika
Edam bildiğim kadariyla avrupa da peynirden bile sayılmıyor

Görgüsüzlükle ne alakası var bu durumun. Sütaş peynir almıyorum A101 den alıyorum demiş. Hani şöyle yiyorum böyle içiyorum diye övünse belki. Siz sanki biraz görgüsüzlük yapmışsınız.

Açık konuşmak gerekirse benim de çevremde var böyle kisiler.eşimin is arkadaşının eşi.durumları da gayet iyidir bizden cok cok iyidir hatta.ben alisverisimi bimden de yapıyorum migrostan da pazardan da heryerden yapiyorum yani.ama damak tadima uymayan bi yiyecegi de gidip ucuz nasilsa diye alıp yemiyorum.yumusak peynir sevdigim icin tercihim o yönde oluyor.10 liralik alsam zaten bizi 10 gun götürüyor mesela.ama bu bahsettigim kişi benim evime her geldiginde,bu domatesleri nereden aliyorsun,cok para bunlar daha ucuzu var.yok efendim neden ceviz alıyorsun cok gereksiz, pahali birsey bence ceviz gibi sacma sapan yorumlar yapiyor.birde gittigimiz yerlerde ay bu cok pahali burdan alma diye kolumdan cekistiriyor (DU) artik bu hareketlerinden dolayi görüşmeyi kestim kendisiyle.çünkü hic sevmiyorum boyle seyleri.haa karsidaki kişinin durumu olmaz anlarim.ama durumu olupta aşırı cimri ise,sizin yaşam seklinize uymuyorsa gorusmezsiniz olur biter :)

Konudan çok uzaklaşmadan bunu yazayım geyik gibi algılanmasın. Kimyonlu gouda peyniri kırmızı şarapla müthiş gider. :)

Bir rokforu bizden buyuk gordun heee ?

Şişeyi alıp geliyom bacım, adres ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…