- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
O zaman işin zor bu konuyu sözlünün halletmesi gerek yoksa seni umursamaz nede olsa abi arka çıkıyor diye net tavır koy çünkü görümce gelirse bil ki kv kp hepsi sizin evde bitecek27 yaşında, hiçbir rahatsızlığı yok. Başlıkta yazdığım gibi aileyle anneyle anlaşıp gelmiş işte, beni bezdirmek için! Sözlümde herşey normalmiş gibi davranıyor bunları çekmek zorundayım gibi
Seni resmen salak yerine koyuyor. Valla yüz verme hic. Ne o dalga gecer gibi cok sevdim sensiz yatamam. Manyaga bak. Gitsin kendine koca bulsun. Ayy sinirlerim bozuldu
InshAllah. Ben büyük konusmiyim ama böyle şeylere asla tahammülüm yok. Ya bacın yada ben derdim. Insan neden yuva kuruyor ki eğer yarışı peşinden gelicekse. Baştan şöyle. Hatta hemen söyle. Sen milleti çekmek zorunda degilsinbence de koca bulması lazım inşallah bulur en tez zamanda
O zaman işin zor bu konuyu sözlünün halletmesi gerek yoksa seni umursamaz nede olsa abi arka çıkıyor diye net tavır koy çünkü görümce gelirse bil ki kv kp hepsi sizin evde bitecek
Benim gorumcemin kizida her onlara gittigimizde yada bize geldiklerinde benimle yatmak istiyor. Esimi kovuyor.yada 3 umuz beraber yatalim diye tutturuyor.
Ama benimki 5 yasinda :) sizinkinin problemi ne bilemedim.cocuklugunu mu yasayamadi ki :)
O zaman amaç 27 yaşındaki kızlarından kurtulmak miKv kp gelme durumu yok, mümkün değil gibi bişey. Ayrı şehirdeler ve kendi işleri var haftanın 7 günü. Hiç tatilleri yok.. kp de eşini hiç biyere bırakmıyo. Ayrı durmuyolar yani
Tek başına yatamıyorsan o zaman ailenin olduğu yerden iş ara, evlenincede kocanla yatarsın deseydiniz. Sözlünüz bu durumu normal karşılıyorsa, size ters geliyor ise yapacağınız belli.
3 kişilik bir evlilik sizi bekliyor ilerde
Üç kişilik yer açamam malesef. Bunun için uğraşıyolarsa boşuna uğraşırlar. Ya ikna olur ya da bunu kabul edicek birini bulsunlar
Üç kişilik yer açamam malesef. Bunun için uğraşıyolarsa boşuna uğraşırlar. Ya ikna olur ya da bunu kabul edicek birini bulsunlar
Normal gibi mi davranıyo? Ailenizle konuştunuz mu olanları?27 yaşında, hiçbir rahatsızlığı yok. Başlıkta yazdığım gibi aileyle anneyle anlaşıp gelmiş işte, beni bezdirmek için! Sözlümde herşey normalmiş gibi davranıyor bunları çekmek zorundayım gibi
Aynı odada mı aynı yatakta mı o önemli.
Aynı yatak çok saçma çünküAynı yatakk.. aynı oda olsa neyse dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?