- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
var çok iyi maaşı var ama zamanında ailesine vermş hep kardeslerini okutmuş ailesine yardım etmiş. babası başka şehirde onlar gelip beraber bakcakmışız bende ne alaka cümbür cemaat eşyamı almaya gideceğiz dedim evet dedi. isteme günü eşyada fazla pahalıya kaçmayın dedi evet.Nasil yani, daha sizi istedikleri gun para muhabbeti mi yapti kayin peder?
Nisanlinin kendine ait bir geliri yok mu? Esyalari da mi babasi alacak?
iyide sen cıkarkan bu adama söyle dügünümüz oldu böyle yaparız demedin mi kim cıkarmıs bu nikahtan dügünü öksüz müsün acmısın derler bizde yani neden nikah cenazemi var anan mı ölmüs baban mı ki bizde öyle bile olsa dügün yapılır ölen ölmüstür yaniii sen cok susmussunNişanlımın şimdiye kadar bir kuruşu bana geçmedi hiç bişey istemedim istememde.. Ben nikahtan evlenmek istemiyorum onca yıllık hayalimi 5 dakikalık bir nikah merasimine sığdırmak istemiyorum. Nikah olmasın dedim sıkıntı yaptı kavga ettik. Eşya konusunda sözde şimdi alacaktık anne ve babam gelsin öyle alalım dedi. Babası isteme günü pahalıya kaçmayın dedi. Ben bunları dile getirince görgüsüz oldum bugün bana görgüsüz dedi. Tam tersi allaha şükür maddi durummuz iyi herşeyi gördüm geçirdim yine de görgüsüz oldum.
Benim en doğal hakkım değil mi istediğim eşyayı almak istediğim yerde düğün yapmak? Ben kimsenin bişeyine muhtac değilim bir lirası bile geçmedi bana bu söz nişan masrafları dışında. Gerçekten çok kırıldım üzüldüm.
Cok tuhaf harektler canim ya: herseye burnunu sokan ve gorgusuzun dibi bir kayinpeder, ve babasinin onayi olmadan evine esya bile alamayan bir adam var ortada.var çok iyi maaşı var ama zamanında ailesine vermş hep kardeslerini okutmuş ailesine yardım etmiş. babası başka şehirde onlar gelip beraber bakcakmışız bende ne alaka cümbür cemaat eşyamı almaya gideceğiz dedim evet dedi. isteme günü eşyada fazla pahalıya kaçmayın dedi evet.
Böyle insanlarla evlenmeyi göze alıyorsunuz bide ya sana şimdiden saygısı olmayan adamdan evlenince ne bekliyorsun kiNişanlımın şimdiye kadar bir kuruşu bana geçmedi hiç bişey istemedim istememde.. Ben nikahtan evlenmek istemiyorum onca yıllık hayalimi 5 dakikalık bir nikah merasimine sığdırmak istemiyorum. Nikah olmasın dedim sıkıntı yaptı kavga ettik. Eşya konusunda sözde şimdi alacaktık anne ve babam gelsin öyle alalım dedi. Babası isteme günü pahalıya kaçmayın dedi. Ben bunları dile getirince görgüsüz oldum bugün bana görgüsüz dedi. Tam tersi allaha şükür maddi durummuz iyi herşeyi gördüm geçirdim yine de görgüsüz oldum.
Benim en doğal hakkım değil mi istediğim eşyayı almak istediğim yerde düğün yapmak? Ben kimsenin bişeyine muhtac değilim bir lirası bile geçmedi bana bu söz nişan masrafları dışında. Gerçekten çok kırıldım üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?