Pissss boğazbende nefret ederim öyle tiplerden. Sende aynı şeyi kendisine yap,bakalim nasıl oluyomus
bunları o kişinin yüzüne söylesen keşke, eminim bi daha yapmaz sende bu kadar sinirlenip olayı abartmazsın hem de kurabiyelerin de bitmemiş olur
Onda o düşünce olsa yapmaz zaten. Ya yüzüne söyleyeceksin ya da aynısını kendisine yapacaksin. Başka türlü anlamazkeşke öyle bir huyum olsada yapabilsem ama olsada yapmam çünkü hak var helallik var bunları düşünmeli insan
ay yarabbim ya güldüm gerçekten
izin istenmeli haklısın fakat
sen görgüsüzlük olarak görüyorsundur belki gelip giyen samimiyet olarak görüyordur.
hepsini yediğine göre evet ya aç ya görgüsüz ya samimi
bir daha kutuyu sakla
Onda o düşünce olsa yapmaz zaten. Ya yüzüne söyleyeceksin ya da aynısını kendisine yapacaksin. Başka türlü anlamaz
utanırım ki söyleyemem :) bir defa şaka yoluyla ay bitirme hepsini buraya gelen giden oluyor ikramda bulunuyoruz biz dedim hiç tınlamıyor gülüyor yiyorda yiyor hödük
Malesef böyle insanların sayısı az değil
keşke samimi arkadaşım olsa keşke yıllık dostum olsa sesimi çıkarmamaynen daha bitti saklicam herşeyiiii
Belki canı istemiştir belki sizi samimi buluyor bende seviyeli bir insanım ama sizin gibi yemenin lafını yapanıda kınarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?