görgü'süz!!!

ipekccee

Asla ümidini kaybetme الله var ❥❣✿❀
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
745
2.869
128
bende mi sorun var başkalarında mı anlamıyorum.. kendini bilmez haddini bilmez kişilere en azında görgüsüz kişilere ayrı bir gıcık oluyorum. ya işteyim bilgisayda işlerime bakıyorum odaya giriyor başka bir arkadaşı soruyor yok şuan aşağıda işi var diyorum geliyor babasının yeri gibi geliyor izinsiz benim kutuda duran kurabiyemi alıyor yiyor. ben salak mıyım görüyorum senin geldiğini ben ikram etmesini bilirim senin ne haddine ya şuan delirdim. asla kurabiyede gözüm yok ama bunun bu şekilde görgüsüz davranması canımı sıkıyor ve bu bir değil masada duran ne varsa sormadan alır yer. ya belki bizim paramız yok. belki başka birşey alamicaz insan bunu hiç düşünmez mi ya. hiç yiyebilir miyim diye sormaz mı. yüzüne söylesek bir izin al bari diye ozamanda ya kurabiye dediğin nedirki diye sanki çok asilmiş her zaman bize ikramda bulunurmuş gibi davranırlar.. Allahım sabır ver düşündükçe sinir oluyorum baktım kutuya kalmış mı diye yemin ederim hepsini yemiş ya 5 tane büyük kurabiye vardı hepsini yemiş ayıp daha yeni yemekten çıktık biraz utanma olur biraz ahlak olur. neden düzelmiyor bu insanlar neden bu kadar görgüsüz olurlar. illaki saklamak mı lazım bir şeyleri ozaman daha mı iyi olur ????

Son düzenleme:
bunları o kişinin yüzüne söylesen keşke, eminim bi daha yapmaz sende bu kadar sinirlenip olayı abartmazsın hem de kurabiyelerin de bitmemiş olur

ay yarabbim ya güldüm gerçekten
izin istenmeli haklısın fakat

sen görgüsüzlük olarak görüyorsundur belki gelip giyen samimiyet olarak görüyordur.

hepsini yediğine göre evet ya aç ya görgüsüz ya samimi

bir daha kutuyu sakla

bunları o kişinin yüzüne söylesen keşke, eminim bi daha yapmaz sende bu kadar sinirlenip olayı abartmazsın hem de kurabiyelerin de bitmemiş olur

utanırım ki söyleyemem :) bir defa şaka yoluyla ay bitirme hepsini buraya gelen giden oluyor ikramda bulunuyoruz biz dedim hiç tınlamıyor gülüyor yiyorda yiyor hödük

keşke öyle bir huyum olsada yapabilsem ama olsada yapmam çünkü hak var helallik var bunları düşünmeli insan
Onda o düşünce olsa yapmaz zaten. Ya yüzüne söyleyeceksin ya da aynısını kendisine yapacaksin. Başka türlü anlamaz

keşke samimi arkadaşım olsa keşke yıllık dostum olsa sesimi çıkarmam aynen daha bitti saklicam herşeyiiii

Belki canı istemiştir belki sizi samimi buluyor bende seviyeli bir insanım ama sizin gibi yemenin lafını yapanıda kınarım

utanırım ki söyleyemem :) bir defa şaka yoluyla ay bitirme hepsini buraya gelen giden oluyor ikramda bulunuyoruz biz dedim hiç tınlamıyor gülüyor yiyorda yiyor hödük

sen utanma onu utandır,ciddiyim.öküzlük yapmaması gerektiğini öğrenir işte.

Bir daha aldığında onu izinsiz alacak kadar samimi değiliz sizinle derseniz bir daha alacağını ve haddini aşmayacağını düşünüyorum.

Belki canı istemiştir belki sizi samimi buluyor bende seviyeli bir insanım ama sizin gibi yemenin lafını yapanıda kınarım

sabaha kadar kınayabilirsiniz izinsiz bir şey yemek çok ayıp, bunu gayet iyi bilirsiniz hak var helallik var ve benim samimi arkadaşım değil

yensin içilsin severim bende normalde
ama bazen böyle gelip lap diye yiyenlere sinir olurum elimde değil
akşam üzeri acıkıyorum elimde değil
o 2 3 bisküviyi yer doyarım diye düşünürken gelip biri aldı mı antenlerim çıkıyor
çünü kan şekerim düşüyor dayanamıyorum açlığıma..
asla bisküvisinde değilim bu arada ama biz o arkadaşlardan nerdeyse hiçbişey görmeyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…