görgü'süz!!!

istediğin kurabiye olsun yahuu şuan kk de yemek yarışması var kaynıyor mübarek

katılan katılana çeşit çeşit

gerçekten öyle benimde bir şekilde yiceğim mutlaka bulunur ama izinsiz alması benim sinirimi bozan amannn Allah ıslah etsin dicek laf çook ama boş yani :)

Benim de hoşuma gider böyle şeyler. Gorgusuzluk olarak görmüyorum açıkçası.
Ben kendim yapmam ama arkadaslarim falan filan gelip izin istemeden alsalar cok hosuma gider.
Yiyecek bir sey icin benden izin alinmasi bana cok itici geliyor..

Ben sinir olurum böyle şeye... Gerekirse ona da alirim parasini da veririm ama benim olana saldirirsa sindirim tepeme cikar.. Bir alsin iki alsin uç alsin ama kutuyu bitirmek ayri bir rahatlik..

Ama ben derdim... Bana kurabiye borcun var sormadan yemissin bana da biraksaydin da ben de cayimla yiyebilseydim. Yarina bekliyorum kurabiyesiz gozukme gözüme derdim:))

samimi olmadığın birinden de mi izinsiz gidip alırsın? 1 aylık iş arkadaşıı

İşyerine yiyecek birşeyler götürdüğün zaman sanki herkesi düşünmeliymişsin gibi...
İyide buna para mı dayanır?Yada hergün taşı, evde yapıyorsan çok yapayım diye uğraş.
Aynı odada bulunduğun arkadaşına ikram edersinde izin istemeden almak ne demek?
Zaten hep tek kişiden otlanılmasıda ayıp.

anlasalar keşkeeeeeeeeeeee

samimi olmadığın birinden de mi izinsiz gidip alırsın? 1 aylık iş arkadaşıı

Ben almam bakin parantez içine aliyorum. Ben almam çünkü benin gibi dusunenlerden ziyadr sizin gibi dusunenler cok.
Is arkadasim da tabiki almali. Hatta sokakta birisi gelip alabilir. Ben insanlarin iclerinden geldigi gibi davranmasi gerektigini dusunuyorum. Yiyecek konusunda. Ki iş arkadasi her gun görüşülen kişidir.
Ben severim böyle insanlari..

haklısınız keşke o insanda odamda çalışan biri olsada yese içim yanmaz yani :))

:) bende severim tabiki yakın olduğum kişilerede kızarım sakın izin alma ye diye kusura bakma yanlış anladıysam birazcık atarlıyım o kişiye

sabaha kadar kınayabilirsiniz izinsiz bir şey yemek çok ayıp, bunu gayet iyi bilirsiniz hak var helallik var ve benim samimi arkadaşım değil
Bazıları öyle yetiştirilir o ortamda masada birşey varsa o yemek içindir ve sorulmaz.Sizin aileniz belki sizi çok iyi yetiştirdi.Ya dolabınıza kaldıracaksınız yada o an yemeyeceksiniz.Ama ben kıyamam yesin.Bence Allah daha çok verir her yediğini sadaka gibi düşünün

Olurda bir daha aynı durumla karşılaşırsanız,o almadan 'sana ikram ettiğimi hatırlamıyorum'. de.Bir dahah elini uzatamaz

Bende sinir olurum öyle izinsiz alinan şeylere..
Sakla çekmeceye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…