görgü'süz!!!

Valla İpek ciğim bir de en komiği ne biliyor musun.Konu sahibi birşey demezken,başka bir şahıs senin yorumunu alıntılayıp sana laf sokuyor.Seni sinirlendiriyor.İnsansın cevap veriyorsun (ki hep ölçülü cevap vermeye dikkat etmişimdir) bu sefer de yok senle muhatap olmuycam yok sıktın yok banane diyor.Gerçekten komik ya.Kime ne yazdığının farkında olmayan tipler.Ben de şaşırıyorum tekrar dönüyorum yorumumu okuyorum acaba kötü bir anlam mı var yorumumda diye.Bir de demiş ya istesen de haklı konu sahibi istemesen de.Ya bu nasıl bir egodur.Konu sahibine haksızsın bile demişim bi de.

Bana da oluyor bazen.

hoppaaa diyorum..

Puahahahha de geç valla.

adı ustunde sende bılıyorsun zaten gorgusuz bırde zaten bu davranısların yanlış oldugunu bılmıyorkı GORGU YOKK INCELIK YOKK TAKMA

Sinir olurum böyle tiplere :)
Birgün yegenimi aldim arkadasima gittim o zamanlar 3 buçuk yasinda falan herhalde arkadasin pasta yapmis ikimize birer dilim koyup vermişti benimkini yedi kendininkini yedi tepsi yanimizdaydi tepsiyi aldi kucagina ordanda bir dilim yedi ama ben kalmistim öyle
Evde bir dilim bile yemez eşşek

allah manda şifası versin

oyy maşallah yaaa :)))

adı üstünde görgüsüz. benim iş arkadasım da aynı sigara almaz kendine ya da alır çantasından çıkarmaz, sürekli benimkinden içer. seni iyi anlıyorum ben tepkimi belli ettim şimdi çekiniyor. sen de belli et böylelerine ses çıkarmazsan daha beteer oluyorlar.

daha bitti zaten yüzlerine bakmam öylelerinin.. otlakcılar yapcak bişe yok

daha bitti zaten yüzlerine bakmam öylelerinin.. otlakcılar yapcak bişe yok

aynen öyle. sanki benim babamın fabrikası var cok zenginim de onları da besleyecem hadi canım. görgüsüzlükten cok bunlarınki adamı enayi yerine koymak, terbiyesizlik yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…