- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
İyi misin.Kim kimi bozmuş.Ne demişim bozacak.Ya da o bozuldum mu demiş.Öyleyse de bu konu da senin statün ne?Bir delafa bak ister kabul edin ister etmeyin sonuna kadar haklı.Hee sen şimdi haklı deyince noluyor.Burda noter tastikliyor mu.Alkışlayalım mı seni.O senin fikrin senin düşüncen seni bağlar.Ayrıca ben kıza haksızsın mı demişim.Yani kısaca olayın senle alakası ne.Ben şimdi yaptığım yorumun hesabını mı vereceğim herkesekonu sahibini bozmaya gerek yok .Kadın derdini anlatmış ve sonuna kadar haklı .
İster kabul edin ister etmeyin.
Pardon da bu ne demek.Ben sana ne demişim sen de bana ne yorum yapmışsın.teşekkür ederim ama gerek yok böyle konuşanlara cevaap vermeye.. ne deesek boş olur yani
yok canım ne haddimize .Haşa .İyi misin.Kim kimi bozmuş.Ne demişim bozacak.Ya da o bozuldum mu demiş.Öyleyse de bu konu da senin statün ne?Bir delafa bak ister kabul edin ister etmeyin sonuna kadar haklı.Hee sen şimdi haklı deyince noluyor.Burda noter tastikliyor mu.Alkışlayalım mı seni.O senin fikrin senin düşüncen seni bağlar.Ayrıca ben kıza haksızsın mı demişim.Yani kısaca olayın senle alakası ne.Ben şimdi yaptığım yorumun hesabını mı vereceğim herkese
Bence uyumalısın.Uykusuzlukta yapabilir bu tarz davranışlar.yok canım ne haddimize .Haşa .
sıktınız ama . Bir daha cevap vermeyeceğim .Bu ne yahuBence uyumalısın.Uykusuzlukta yapabilir bu tarz davranışlar.
:) Böyle insanlar anca bizim gibi söylemeyenlerinkini yerler icerler uzuldum adinasakla yoksa hep yer görgüsuz soylesen de tum isyerine cimri diyeadini cikarir
Ya ben burdaki bazılarına gerçekten gülsem miiiiii kızsam mı .Yahu sana kim ne dedi de bir de SIKTINIZ diyorsun.Yaptığım yoruma alakasız çok uç yakından uzaktan hiç alakası olmayan yorum yapan bir de,GÖRGÜ adlı konu da tanımadığın birine şundan bundan haberin yok galiba gibi bir üslupla cevap veren,yorumumda incitici tek bir hakaret olmadığı halde konu sahibi bozmana gerek yok diyen,bir de ben haksızsın demediğim halde istesen istemesen de konu sahibi haklı diye pervasız bir cümle kullanan,bu da yetmiyormuş gibi yok ne haddime haşa gibi dalga cümleleri kullanan sensin.Hala da kalmış sıktın cevap vermyicem diyorsun ya.Verme bana cevap verme.Sana laf söyleyen yok.Kimseyi tartışma ortamına çekipte sonra o bulaşmış gibi tavır takınamazsın.Herkesin eşref saati vardır.Kimse kimsenin canını durduk yere sıkmasın.Hee ben hakaret dolu dalga geçer birşey yazsam ve sen de insan olarak rahatsızlığını dile getirsen taktir ederim sağduyundan ötürü.Ama dön yazdıklarını oku ve bana kurduğun cümlelere dikkat et.Ben yorumumu yaparıum geçerim.Kimseyi bağlamaz.sıktınız ama . Bir daha cevap vermeyeceğim .Bu ne yahu
Benim şöyle bir tezim var biz samimiyet adı altında saygsızlık yapmayı, görgüsüzce davranmayı normal karşılana bir toplumuz. Samimiyim özel hayatıyla ilgli istediğim soruyu sorabilirim, samimiyim ikram edilmeden kurabiyesinden kekinden alabilirim, samimiyim hereyini araştıra bilirim. Böylelerine kişi kendi önlem almalı bu da tek kelime ile mesafe. Siz karşınızdakiyle mesafeli sizli bizli olsanız o da size yukarıda saydığım şeyleri yapamaz. Eminim ki buna siz müsade etmişsinizdir. Yoksa dünyanın en yüzsüz ü de olsa bu bu davranışları ya-pa-maz.
Konu ne bilmiyorum ama insanların tek mesajla okuduklarına yorum yapma huyuna gıcık oluyorum. Herkes aynı şekilde düşünecek diye bir şey yok ki. Birilerini aforoz etmek zorunda değiliz konudan. Herkes düşündüğünü söyler. Bunu söyleyince de kimse komik vs olmaz. İnsanların bazen muhalefet olsun diye konuştuklarını düşünüyorum.İyi misin.Kim kimi bozmuş.Ne demişim bozacak.Ya da o bozuldum mu demiş.Öyleyse de bu konu da senin statün ne?Bir delafa bak ister kabul edin ister etmeyin sonuna kadar haklı.Hee sen şimdi haklı deyince noluyor.Burda noter tastikliyor mu.Alkışlayalım mı seni.O senin fikrin senin düşüncen seni bağlar.Ayrıca ben kıza haksızsın mı demişim.Yani kısaca olayın senle alakası ne.Ben şimdi yaptığım yorumun hesabını mı vereceğim herkese
Ya ben burdaki bazılarına gerçekten gülsem miiiiii kızsam mı .Yahu sana kim ne dedi de bir de SIKTINIZ diyorsun.Yaptığım yoruma alakasız çok uç yakından uzaktan hiç alakası olmayan yorum yapan bir de,GÖRGÜ adlı konu da tanımadığın birine şundan bundan haberin yok galiba gibi bir üslupla cevap veren,yorumumda incitici tek bir hakaret olmadığı halde konu sahibi bozmana gerek yok diyen,bir de ben haksızsın demediğim halde istesen istemesen de konu sahibi haklı diye pervasız bir cümle kullanan,bu da yetmiyormuş gibi yok ne haddime haşa gibi dalga cümleleri kullanan sensin.Hala da kalmış sıktın cevap vermyicem diyorsun ya.Verme bana cevap verme.Sana laf söyleyen yok.Kimseyi tartışma ortamına çekipte sonra o bulaşmış gibi tavır takınamazsın.Herkesin eşref saati vardır.Kimse kimsenin canını durduk yere sıkmasın.Hee ben hakaret dolu dalga geçer birşey yazsam ve sen de insan olarak rahatsızlığını dile getirsen taktir ederim sağduyundan ötürü.Ama dön yazdıklarını oku ve bana kurduğun cümlelere dikkat et.Ben yorumumu yaparıum geçerim.Kimseyi bağlamaz.
Sakla canim en iyisi ve sende onunkinden canin cekince bi kere ye göz hakki de bi daha korkar yanasmaz insan besii birden yermi ya annemin olsa yiyememaynen oyüzden sesimi dahi çıkaramıyorum :)
Sakla canim en iyisi ve sende onunkinden canin cekince bi kere ye göz hakki de bi daha korkar yanasmaz insan besii birden yermi ya annemin olsa yiyemem
ben de bir arkadasıma misafirliğe gitmiştim, 2 kişiye bir sehpa ve kuru pasta koydular, yanımdaki de bizim okuldan ama merhaba merhaba yanii samimi değilim... hapur hupur götürüyor ben de bir tane alayım dedim. bana bir bakış attı ve tabağı kendine çekti ben şokböyle garip insanlar var yani....
ben de bir arkadasıma misafirliğe gitmiştim, 2 kişiye bir sehpa ve kuru pasta koydular, yanımdaki de bizim okuldan ama merhaba merhaba yanii samimi değilim... hapur hupur götürüyor ben de bir tane alayım dedim. bana bir bakış attı ve tabağı kendine çekti ben şokböyle garip insanlar var yani....
tamam ortada yanlış anlaşılma var sanırım özürdilerim kapansın konu lütfen. BEN YANLIŞ ANLADIM BAZI ŞEYLERİ YORUMLARI OKURKEN VE O ANKİ SİNİRİMLE YANLIŞ YADA ANLAMADAN YORUM YAPMIŞ OLABİLİRİM ÖZÜRDİLERİM
Tamam canım öenmli değil.Ben de önce şaşırdım. Tekrar baktım yorumuma yanlış birşey mi yazmışım diye.Ama bazı arkadaşlar yanlış bir şekilde gaza getiriyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?