- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi gulrecelim
-
Yaptığınız görgüsüzlük değil ama kocaman insanların işine karışmayın bir zahmet. Herkes yaptıklarıyla kendisini, aile yapısını temsil eder bunu bilir bunu söylerim( sizin için söylemiyorum kayınvalidenizin tavrı için söylüyorum)İyi akşamlar herkese. Gece gece huzurumu bozdum içim içimi yiyor . Konuyu anlatayım hemen annemler ekmek pişirdi. Akrabamıza birşeyler göndermişler. Ekmekleri de koymuş annemde hazır gelen var diye. Eşim işe arabayla gitti. Dönüşte köye uğrayıp aldı. Neyse annem kv me defalarca yapma (!) Dememe rağmen asla beni dinlemezler zaten, 7 lt zeytin yağı birde ördek koymuş. Eşim, bunları anneme verdi annen bırakayım dedi, bende hayır dedim götürme senin ailen teşekkür etmeyi bilmiyor istemiyorum vermeni dedimtabii şok oldu ama söyledim falan diyince tamam bu seferlik ver dedim. Yaptığım ayıptı sonradan eşime karşı çok mahcup oldum ama ailesi iyilikten hiç anlamıyor ki kızlar annem hep onlara hediye verir gerçekten her zaman gittiğimizde. Yada bize her kargo gönderdiğin de mutlaka onlarada küçük büyük bir hediye koyar. Ama onlar bana teşekkür ediyor babası mesela babamı arayıp teşekkür ederiz zahmet olmuş demiyor bile. Hemde gerçekten ilk değil. Geçen aylarda kv dem 40 kilo salça yaptı herkese konu komşu dair dağıttı mesela benim anneme vermedi. Salça sonuçta vermesin ama annem kendi kurduğu zeytinden konserveden dahi gönderir ona. Çok sinirim bozuldu, hele bu salça olayından sonra. Bir şey desem annem x in (eşim) hatrına sen karışma diyor. Şimdide ben görgüsüz oldum. Eşim ne düşündü Allah bilir. Oysaki ben yağında falan değilim ki sadece tek taraflı olması teşekkür edilmemesi çok kaba. Sabah annemi de arayıp kavga edicem en büyük suç onda zaten. Neden yaranmaya çalışıyor hep aynı şeyi yapıyor bilmiyorum
en nefret ettigim sey hesapli iyilik yapan insanlar. hem iyilik yapip hem de onu verdi bunu verdi diye takip etmekten yorulmuyor musunuz? bir de sormadan yapip minnet bekler boyle tipler.İyi akşamlar herkese. Gece gece huzurumu bozdum içim içimi yiyor . Konuyu anlatayım hemen annemler ekmek pişirdi. Akrabamıza birşeyler göndermişler. Ekmekleri de koymuş annemde hazır gelen var diye. Eşim işe arabayla gitti. Dönüşte köye uğrayıp aldı. Neyse annem kv me defalarca yapma (!) Dememe rağmen asla beni dinlemezler zaten, 7 lt zeytin yağı birde ördek koymuş. Eşim, bunları anneme verdi annen bırakayım dedi, bende hayır dedim götürme senin ailen teşekkür etmeyi bilmiyor istemiyorum vermeni dedimtabii şok oldu ama söyledim falan diyince tamam bu seferlik ver dedim. Yaptığım ayıptı sonradan eşime karşı çok mahcup oldum ama ailesi iyilikten hiç anlamıyor ki kızlar annem hep onlara hediye verir gerçekten her zaman gittiğimizde. Yada bize her kargo gönderdiğin de mutlaka onlarada küçük büyük bir hediye koyar. Ama onlar bana teşekkür ediyor babası mesela babamı arayıp teşekkür ederiz zahmet olmuş demiyor bile. Hemde gerçekten ilk değil. Geçen aylarda kv dem 40 kilo salça yaptı herkese konu komşu dair dağıttı mesela benim anneme vermedi. Salça sonuçta vermesin ama annem kendi kurduğu zeytinden konserveden dahi gönderir ona. Çok sinirim bozuldu, hele bu salça olayından sonra. Bir şey desem annem x in (eşim) hatrına sen karışma diyor. Şimdide ben görgüsüz oldum. Eşim ne düşündü Allah bilir. Oysaki ben yağında falan değilim ki sadece tek taraflı olması teşekkür edilmemesi çok kaba. Sabah annemi de arayıp kavga edicem en büyük suç onda zaten. Neden yaranmaya çalışıyor hep aynı şeyi yapıyor bilmiyorum
Dünürlerin arasını neden açsın belki iki taraf da böyle mutlu.. Ayrıca annesi bunu duyarsa hayat boyu unutmaz. Damadına ve ailesine karşı hep olumsuz duygular içinde olur..Ben herkesten farklı bir yorum yazıcam lafı iyi tıpmışsınız vallahi hoşuma gitti
Konuya gelirsem anneyi arayın tabi ama kavga falan etmeyin anne bunlar nankör bir kez olsun teşekkür etmediler gönderme diyin.
İşte bütün sorun bu son cumlenizdeEşim teşekkür eder, sık sık arar annemi de babamı da. Ama ailesi bana teşekkür eder. Sağ olsunlar derler denk gelirsek. Ama ben göndermiyorum ki haberim bile olmaz, biliyorlar. Annemle kavga edicem derken yani gönderme demiştim anne falan derim ne diyicem başkaçöpe atmasını gerektirecek birşey de yok. İhtiyacı olana verirdim dua ederlerdi. Çok sevmiyorum zaten ailesini
Belli sevmediğiniz.Eşim teşekkür eder, sık sık arar annemi de babamı da. Ama ailesi bana teşekkür eder. Sağ olsunlar derler denk gelirsek. Annemle kavga edicem derken yani gönderme demiştim anne falan derim ne diyicem başkaçöpe atmasını gerektirecek birşey de yok. İhtiyacı olana verirdim dua ederlerdi. Çok sevmiyorum zaten ailesini
Aynen.. Eşine karşi samimi değil.İşte bütün sorun bu son cumlenizde
Yorumları tek tek okudum herses davranışınızı yanlış bulmuş ama ben öyle düşünmüyorum. Sanırım insan bazı şeyleri yaşamadan yorum yapmak gayet kolay geliyor. Emin ol buna benzer olayları bende yaşıyorum eşimin ailesi tarafımdan. Ben annenin binbir emek verip hazırladığı şeyleri bi teşekkürü bile çok gören insanlara göndermesinin seni rahatsız etmesini çok normal karşılıyorum. Kayınvalidenin de ailenden sürekli hediyeler alıp yaptığı salçayıda herkese dağıtıp aileni düşünmemesi gerçekten çok çirkin bi davranış olmuş. Ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim. Şahsi düşüncem şu ki bana karşı yapılan saygısızlıkları bi noktada göz ardı edebilirim fakat bu saygısızlıklar aileme yapılmaya başlayınca işin rengi değişir. Bu konuda yaptığını yanlış bulduğum tek nokta eşine eğer bu sözleri annenin yanında söylediysen mahçup olmuştur. Ama bunu ikiniz yalnızken konuşursan emin ol daha etkili olur ve eşin kimin ne yaptığını görüyordur zaten. Kafana takma çok fazla seni yok sayanlara aynı şekilde yaklaş.İyi akşamlar herkese. Gece gece huzurumu bozdum içim içimi yiyor . Konuyu anlatayım hemen annemler ekmek pişirdi. Akrabamıza birşeyler göndermişler. Ekmekleri de koymuş annemde hazır gelen var diye. Eşim işe arabayla gitti. Dönüşte köye uğrayıp aldı. Neyse annem kv me defalarca yapma (!) Dememe rağmen asla beni dinlemezler zaten, 7 lt zeytin yağı birde ördek koymuş. Eşim, bunları anneme verdi annen bırakayım dedi, bende hayır dedim götürme senin ailen teşekkür etmeyi bilmiyor istemiyorum vermeni dedimtabii şok oldu ama söyledim falan diyince tamam bu seferlik ver dedim. Yaptığım ayıptı sonradan eşime karşı çok mahcup oldum ama ailesi iyilikten hiç anlamıyor ki kızlar annem hep onlara hediye verir gerçekten her zaman gittiğimizde. Yada bize her kargo gönderdiğin de mutlaka onlarada küçük büyük bir hediye koyar. Ama onlar bana teşekkür ediyor babası mesela babamı arayıp teşekkür ederiz zahmet olmuş demiyor bile. Hemde gerçekten ilk değil. Geçen aylarda kv dem 40 kilo salça yaptı herkese konu komşu dair dağıttı mesela benim anneme vermedi. Salça sonuçta vermesin ama annem kendi kurduğu zeytinden konserveden dahi gönderir ona. Çok sinirim bozuldu, hele bu salça olayından sonra. Bir şey desem annem x in (eşim) hatrına sen karışma diyor. Şimdide ben görgüsüz oldum. Eşim ne düşündü Allah bilir. Oysaki ben yağında falan değilim ki sadece tek taraflı olması teşekkür edilmemesi çok kaba. Sabah annemi de arayıp kavga edicem en büyük suç onda zaten. Neden yaranmaya çalışıyor hep aynı şeyi yapıyor bilmiyorum
Eşine sonunu düşünmeden cümleler kurup mahcup oldun, yarın anana da kur, yine mahcup ol.Sabah annemi de arayıp kavga edicem en büyük suç onda zaten. Neden yaranmaya çalışıyor hep aynı şeyi yapıyor bilmiyorum
Böyle naif bir anne nasıl sizi yetistirdi acaba??Bir şey desem annem x in (eşim) hatrına sen karışma diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?