Görgüsüzlük mü ettim 😔

Türk insanı pasif agresiftir. Konuşmak yerine laf sokmayı, tavır almayı, garip anlaşılamayan tepkiler vermeyi seçer.

Konudan çıkardığım sonuç = Anneniz çok iyi kalpli bir insan.

benim ailem köyde hayvancılık ile uğraşıyorlar . sürekli köyden süt yoğurt tereyağı salça ve her türlü sebze gelir peynir filan ve bana gönderdiğinden başka kaynanama da yollar 2,5 yıllık evliyim. her 3 4 ayda bir yollar sürekli kaynanam da el işlerinde çok becerikli anneme bişey örür yollar kardeşimin çeyizine örür yollar yüz yüze görüşmelerinde hediye alır anneme bu düşünce yapısı ile alakalı ve kaynanam anneme hediye alacağı zaman bana seçtirir zevkini en iyi sen bilirsin diye bunlar naif düşünceler

Mal annenizin, gönül annenizin..
İster verir, ister vermez..
Demek ki anneniz paylaştıkça mutlu oluyor ve karşılıksız vermeyi seviyor ve teşekkür beklemiyor..
Bu onun tercihi neden saygı duymuyorsunuz?
Karşılık beklenen şey hediye olmaz zaten..
Ne kadar ayıp yaptığınız..

Eşiniz iyi susmuş gerçekten..

annenizizn yağı kayınvalidene vermiyorki sadece , damadınada veriyor onunda gönlünü hoş tutmuş oluyor. kızıma iyi bakıyor , kızımın yeri yuvası iyi diyor. ondan veriyor. demmekki kayınvalidenden veya eşinden çok memenun, oda onları memenun ediyor. eşim sana kötü davranda kayınvaliden kötü davransa yinede veririmi acaba

Teşekkür etmek güzel ve önemli bir şey ya, kv tarafınız ayıp ediyor cidden ama eşinizle durumu konuşup belirtin, haberi olsun. Sonra böyle ani çıkışlar yapmamış olursunuz. Anladığıma göre eşiniz normal davranmış zaten, nedenini falan sormuş, haber verdiği için götürmüş zaten.

bu acaiplik ise, bizde boyle acaipiz.Yalniz degilsiniz.

Çok ayıp etmişsiniz. Herşey karşılıklı olmaz. Karışma hakkınız da yok. Veren anneniz, alan kayinvalideniz. Rahatsız olsa anneniz vermezdi. Size zaten karışmak düşmez.

Ay bi de o lafınızın üstüne eşiniz yine de götürmüş şaşırdım
Ben olsam çöpe atar yine götürmezdim büyük ihtimalle
Al ördeeeni şok bir tarafına benim ailem muhtaç değil derdim sahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…