Kavuna 10 lira verdim derken kilosunu hesaplamak icin soyledi. Bir arkadas da madem geleniniz gideniniz cok ikiser ucer tane alin dedi, elimiz dar nasil alayim dedi konu sahibi. Ben anlamiyorum ya kadina amma yuklenilmis. Paylasimci olun bilmem ne diye sayfalardir yaziliyor, sizin dolabinizdan gelip arsiz arsiz yemek yense cok mu hosunuza gider gulumseyerek mi bakarsiniz acaba?10 lira kavun
50 kuruş çikolata
oooo bütün maddi sıkıntıları aşacak kadar büyük miktarda paralarmış
eee ne olacak şimdi
eşim bana yapsa bu durumu kahrolurdum ben...
denedim herseyi ama bu insanı tanısanız ne demek istediğimi anlarsınız küfretsen güler o dereceSizin sorununuz bu gibi durumları bize ve eşinize yansıttığınız gibi eşinizin ailesine yansıtmıyor olmanız.
Aba altından sopa gösterme teknikleri deneyin derim.
Örneğin kp kavunu yedi ve eşiniz de benim de canım istedi dedi.
İşte o sırada gülerek latife edercesine diyeceğiniz çok laf var.
"Canım; babanın maşallahı var hepimizi gömer boğazı yerinde 5 kiloluk kavunu bir oturuşta yedi şimdi gidip bizede kavun alsın bizde yiyelim değilmi babacım"
Yada kp kavun yedim dedikten hemen sonra "Aaaaa ye tabi babacım kavun senden kıymetlimi? Oğlunla torunun da kavun istiyordu onlarda kavundan kıymetsiz değildir herhalde" diyerek kocana dönüp "Aşkım baban 1 kavun yedi ama şimdi gidip 2 kavun birden alacakmış biri sana biri torununa kavunlar gelene kadar ben mutfaga gidip yemeği hazırlayım bari" vs vs gibi şeyler.
Kaynımlar oğluma yaptığım pastayı yeseler (ki hamle bile yapamazlar) diyelim yediler yollar iki katlı pasta aldırırdım.Ama öyle kötülükle zorbalıkla değil erkeklik gururlarına laf söylerdim inceden şaka yollu
Çok kafana çıkartmışsın bence.
kavun son damlaydı taşıran bardagı darlandım konuşacak kimsem yoktu yazdım buraya am sagolsun bi kaç arkadaş moralimi daha bozdularbence mevzu yedıgı kavun degıl
yanı takıldıgın buysa takıldıgın yer yanlıs
adam butun dolapları acıp kurcalıyormus ya
ben bundan rahatsız oldum
Bu nasıl bir konuşma şekli.Konuşmayı bilmeyen,kalkıp burda görgü eğitimi veriyor.Kavunun standart büyüklüğü belli.Sana çok büyük geliyorsa bilemem.10 liralık kavun büyük olsun demenden belli.10 lira yaaa 10 lira.Siz kavunu karpuzu 2 lira mı sanıyorsunuz.hicmi buyuk kavun gormediniz daha dun aksam annemlerde koca kavunun yarisini sekiz kisi yedik 10 liralik kavun bi zahmet buyuk olsun.evet konu sahibine inanirim oyle insanlar var bi oturusta yiyen.
benim mutfagimdaki dolabi sormadan bisey alip yiyen tek kisi esimdir oda normal.onun disinda babam bile mutfaga girip dolabimi acmaz halbuki yapma diyen de yok ama o oyle gormus iste.sinir olurum boyle insanlara hic olmazsa teklif et icerde birlikte yiyelim diye.lutfen ayni apartmanda oturmayin.daha cok moraliniz bozulur.ayni zamanda bu durum bi kavun bi abur cubur olayi degil gorgu izin olayi.
inanın tek bi elmam olsa bölüp kv deyle paylştım zamanında ben cimri yemek sakınan biri değilimKavuna 10 lira verdim derken kilosunu hesaplamak icin soyledi. Bir arkadas da madem geleniniz gideniniz cok ikiser ucer tane alin dedi, elimiz dar nasil alayim dedi konu sahibi. Ben anlamiyorum ya kadina amma yuklenilmis. Paylasimci olun bilmem ne diye sayfalardir yaziliyor, sizin dolabinizdan gelip arsiz arsiz yemek yense cok mu hosunuza gider gulumseyerek mi bakarsiniz acaba?
Lafim sadece size degil, sizi alintilayarak fikir beyan ettim.
O zaman bende küfrederimdenedim herseyi ama bu insanı tanısanız ne demek istediğimi anlarsınız küfretsen güler o derece
galiba beni kast ediyorsunuz amaAy konu sahibine muhalefet olacağım diye ne diyeceğini şaşmış insanlar var ya, şurada okuyorum bakıyorum, niye evinin eşyasını satsın bu kadın hesapta olmayan bi adamın boğazı için? Gerçekten büyük düşüncesizlik ve terbiyesizlik. Dede dediğin torununa çikolata getirir, karpuz-kavun getirir, çocuğun çikolatasını fütursuzca yemez, kavuna kaşıkla ortasından dalmaz. O evde başka insanlar da var. Bu düpedüz kabalık, pisboğazlık ya.
2 buçuk senedir evliyim, ne kpim ne babam daha gelip buzdolabımı açmış insanlar değil ve ben de evime gelen kimseyi aç susuz göndermiş insan değilim. Tok olsa bile önüne sofrayı kurarım, çerezinden meyvesine yığarım. Elimde olanı dökerim.
Ellerinin kolay kolay boş geldiğini de görmem, Allah razı olsun hepsinden.
Ama kadın diyor ısrarla "Sıkışıktım, son liralarımdı" ... Çocuğuna bi kavun almış, çok mu zordu dede olacak adamın kavunu 2ye 3e bölüp bir kısmını yemesi ve o evin halini gözetmesi? Şu arsızlığı da savunan var ya ne diyeyim. Adam hasta değil husta değil, unutkan değil, zekası yetersiz değil, ee? Daha ne? Terbiyesizlik işte düpedüz.
Kadın diyor oğlunun cüzdanını dışarıda görse para alan adam bu, evimi karıştıran insanlar bunlar vs. ama hala ısrarla savunanlar var ya. Evin tüm erzağı adamın totosundan çıksın, bu insanlar da bilgisayar telefon satsın ha?
Oldu canım başka?
Çok sinirlendim konunuza konu sahibi.
Bi de habersiz çat kapı geliyorlar demişsiniz. En olmadı dolabın üzerine, dolabın içindeki yemeklere vs uyarı yazıları yazın.
"Bu çocuğun yemeği dokunma" vs diye.
demek ki sizinkiler az bi arları kalmışO zaman bende küfrederim
Çok sabırlı bir o kadar da tezcanlıyımdır ama İnsanlarla uğraşmaya bayılırım
Eşim yenmişe içmişe hiç karışmaz bizde de var sizdekiler gibi tipler biz sadece gülüyoruz
yapılacak tekşey boşanmak ondada çocugumu rahat bırakmazlar bu kezde hemde dedikoları kesmezler annem boşan gel ama kızım ama başkalrı için yuvanı yıkma çocugunun boynunuı bükme dedi sabret dedigaliba beni kast ediyorsunuz ama
Allah hakkı için şu konuda ki bütün yorumlarımı okuyun
Konu sahibi ne tavsiye verirsek verelim yapmam diyor
Sakla diyorum buluyorlar diyor
Çalış diyorum maaşımı yerler diyor
Kapıyı açma diyorum kırıyorlar diyor
İnan üzüldüğüm için saatlerdir kafa yoruyorum ne yapılabilir diye
Muhalefet olmak için değil
neler nelr yaptım inan artık gücüm kalmadı beni ve eşimi tanıyan herkes çalışmasın sargoz baban onu da yer dediler inanın adam da kv de de o kadar arsızlarki
Sizin sorununuz bu gibi durumları bize ve eşinize yansıttığınız gibi eşinizin ailesine yansıtmıyor olmanız.
"Canım; babanın maşallahı var hepimizi gömer boğazı yerinde 5 kiloluk kavunu bir oturuşta yedi şimdi gidip bizede kavun alsın bizde yiyelim değilmi babacım"
Yada kp kavun yedim dedikten hemen sonra "Aaaaa ye tabi babacım kavun senden kıymetlimi? Oğlunla torunun da kavun istiyordu onlarda kavundan kıymetsiz değildir herhalde" diyerek kocana dönüp "Aşkım baban 1 kavun yedi ama şimdi gidip 2 kavun birden alacakmış biri sana biri torununa kavunlar gelene kadar ben mutfaga gidip yemeği hazırlayım bari" vs vs gibi şeyler.
Kaynımlar oğluma yaptığım pastayı yeseler (ki hamle bile yapamazlar) diyelim yediler yollar iki katlı pasta aldırırdım.Ama öyle kötülükle zorbalıkla değil erkeklik gururlarına laf söylerdim inceden şaka yollu
Sizin sorununuz bu gibi durumları bize ve eşinize yansıttığınız gibi eşinizin ailesine yansıtmıyor olmanız.
başka evlerede bakıyoruz ama kiralar uçmuş o ev in fiyatı bize uygun ne yapacagımı şaşırdım daha 2 gün önce bir eve baktık 650 tl diyorİş kocanda bitiyor işte. Seni değilse bile evladını düşünmesi lazım. Ne yap ne et kocanı ikna et. Sakın aynı apartmana taşınmayın.
Sırf senin tavrın yüzünden böyle yapıyorum palavrası erkeklerin 1 numaralı yalanıdır hem de karşısındakine suçlu hissettirerek. Kanma, inanma, diren.
galiba beni kast ediyorsunuz ama
Allah hakkı için şu konuda ki bütün yorumlarımı okuyun
Konu sahibi ne tavsiye verirsek verelim yapmam diyor
Sakla diyorum buluyorlar diyor
Çalış diyorum maaşımı yerler diyor
Kapıyı açma diyorum kırıyorlar diyor
İnan üzüldüğüm için saatlerdir kafa yoruyorum ne yapılabilir diye
Muhalefet olmak için değil
canım inanın defalarca dedim açık açık söyledim eşimle birbirimize girdik ama anlamıyorlar eşimde bıktım artık diyorKim ne yorum yapmış bakmadım, genelde böyle bir hava var baştan beri.
Yapamıyorsa da yapamaz ve kendi çeker ne denebilir ki? Herkes her şeyi icraata dökemez, kadın anlatıp rahatlamak istedi belki de sadece. Ben de not yaz dolaba dedim, ona da "Anlamazlar" dedi. Ne diyeyim? "O halde kpin dolabı komple yesin de gör" mü diyeyim?
Neyse. Çözüme kavuşur umarım derdi. Çünkü gerçekten sinir bozucu.
başka evlerede bakıyoruz ama kiralar uçmuş o ev in fiyatı bize uygun ne yapacagımı şaşırdım daha 2 gün önce bir eve baktık 650 tl diyor
zaten kavun mesele değil tek sorun son 10 tl mi kavuna verdim çocugum için ama kp der hepsini tek hamlede yedi diger 10 tl yede yesillik ve 3 muz aldım ALLAH TAN muzu görmedine kadar yediğine değil de, buzdolabını fln açıp almasındaki rahatlığa takıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?