görgüsüzlük sinirden ölüyorum

evınızın dolaplarını heryerımı acıyorlar pekı ?

fırsat vermediki nasıl yiyebildi bilmiyorum o kadar kısa zamanda

anlamıyor adamın tabiatı bu

Peki siz onlara gidince ne oluyor? Mesela sizler için nasıl bir sofra kuruluyor, neler alınıyor, neler pişiyor,çocuğa bir gofret alınmış oluyor mu? Onların evinde nasıl oluyor bu işler, hiç yemeğe çağrılıyor musunuz mesela?

Bence fazla abartmışsınız alt tarafı bir kavun.
Kafanıza bu kadar takıp dertlenmeyin derim.

Ha aynı apartmana taşınma işi sıkıntı.
Onu ne yapın edin iptal edin.
Yoksa başınız çok ağrır.

ben takılmazdım boyle bırseye
gıdıp kavun tekrar alınabılır cıkolata da hanı 1 tane olsa bıdaha elıne gecmese anlarımda..
oglum çok istemişti bende son parama aldım

biri evimde yiyip içtikçe mutlu olurum ben, yemişse yemiş hakkaten ne var bunda mesele yapacak? atla deve değil alırsınız bir kavun daha. çocuk ömründe kavun mu görmedi sanki, sizinki biraz görmemişlik gibi geldi bana asıl

Yesin ne olucak kavun dediğin ne kadar şey eşin gitsin alsın bitane daha 4 5 kilo kavun nerde var yahu

Bu yıl bunu yaptın yaptın
Erkek galiba bebeğin kız olsa dile getirirde
erkek
Bence fazla abartmışsınız alt tarafı bir kavun.
Kafanıza bu kadar takıp dertlenmeyin derim.

Ha aynı apartmana taşınma işi sıkıntı.
Onu ne yapın edin iptal edin.
Yoksa başınız çok ağrır.
eşimle mahkemenin kapısından döndüm bu konu yüzünden eşim annemler o apt da olsun olmasın sırf senin tavrıın yüzünden oraya taşınacagız diyor tek mesele kavun degil mesajlarımı okursan eger

Dinlerken altı üstü bir kavun n,olucak deniyorda yaşarken öyle olmuyor malesef.

Yakın olunca konu sadece kavun meselesi değil öncekilerin üstüne gelen bardağı taşıran son konu oluyor artık her olay, göze batıyor çünkü.

Uzak ve mesafeli olmak gibisi yok. Sınırını ayarlayamayan insanla içiçe yaşamak çok yıpratıcı.

Yesin ne olucak kavun dediğin ne kadar şey eşin gitsin alsın bitane daha 4 5 kilo kavun nerde var yahu
defalarca açıkladım artık yazmak istemiyorum kavun meselesi degil

7 yıldır devam eden bir görgüsüzlük ve talan kültüründen bahsediyoruz.

7 yıldır sadece makarna bulgur ve belki 2 3 kere börek bu kadar cola meyve çerez anca rüyanda görürsün

Allahtan cimri degilmisiniz bide olsanız nolur du valla kim kaç lokma yemiş konunuzu okurken onu hesaplardik.

Bence işe girmelisin
Çocuğa da kayınvaliden baksın
İş çıkışıda çocuğu alacağız diye yemeğide onlarda yee
ahahahh ne hain plan yaptım ama
Bak bakalım onlar seni ne kadar taşıyabilecekler
o zamanda çocuğa bakma parası isterler tabi onun yediği için evin alışverişini de

bide konu sahibi konunuzun başında maddi durumunuzun kötü olduğunu da açıklarsanız daha iyi olur konuya giren yargısız infaz yapıyor şuan boşuna daha çok üzülüyorsunuz.

Bence işe girmelisin
Çocuğa da kayınvaliden baksın
İş çıkışıda çocuğu alacağız diye yemeğide onlarda yee
ahahahh ne hain plan yaptım ama
Bak bakalım onlar seni ne kadar taşıyabilecekler
bakmaz ki benim param olursa bu sefer 2 maaş giriyor diye daha çok talan ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…