fırsat vermediki nasıl yiyebildi bilmiyorum o kadar kısa zamandaöyle bir durumda baktınız ki aldı kesti, şu diğer yarısını da akşam bizimkilere ayırayım deyip alacaktınız elimden. siz ses etmezseniz oyle herşeyi sömürür siz de bakar kalırsınız. kibarca müdahale etmelisiniz.
anlamıyor adamın tabiatı bu
evetevınızın dolaplarını heryerımı acıyorlar pekı ?
oglum çok istemişti bende son parama aldımben takılmazdım boyle bırseye
gıdıp kavun tekrar alınabılır cıkolata da hanı 1 tane olsa bıdaha elıne gecmese anlarımda..
Bu yıl bunu yaptın yaptın3 yaşında
evet ne yapıp edip aldı 80 tl yi ödeyecegim diye daha ödemedi 4 yıl oldu ogün söz verdim bir daha çalışmayacagım diyeSeni parana nasıl göz dikti?istedi mi?
erkekBu yıl bunu yaptın yaptın
Erkek galiba bebeğin kız olsa dile getirirde
eşimle mahkemenin kapısından döndüm bu konu yüzünden eşim annemler o apt da olsun olmasın sırf senin tavrıın yüzünden oraya taşınacagız diyor tek mesele kavun degil mesajlarımı okursan egerBence fazla abartmışsınız alt tarafı bir kavun.
Kafanıza bu kadar takıp dertlenmeyin derim.
Ha aynı apartmana taşınma işi sıkıntı.
Onu ne yapın edin iptal edin.
Yoksa başınız çok ağrır.
Yesin ne olucak kavun dediğin ne kadar şey eşin gitsin alsın bitane daha 4 5 kilo kavun nerde var yahu
defalarca açıkladım artık yazmak istemiyorum kavun meselesi degilbiri evimde yiyip içtikçe mutlu olurum ben, yemişse yemiş hakkaten ne var bunda mesele yapacak? atla deve değil alırsınız bir kavun daha. çocuk ömründe kavun mu görmedi sanki, sizinki biraz görmemişlik gibi geldi bana asıl
biri evimde yiyip içtikçe mutlu olurum ben, yemişse yemiş hakkaten ne var bunda mesele yapacak? atla deve değil alırsınız bir kavun daha. çocuk ömründe kavun mu görmedi sanki, sizinki biraz görmemişlik gibi geldi bana asıl
7 yıldır sadece makarna bulgur ve belki 2 3 kere börek bu kadar cola meyve çerez anca rüyanda görürsünPeki siz onlara gidince ne oluyor? Mesela sizler için nasıl bir sofra kuruluyor, neler alınıyor, neler pişiyor,çocuğa bir gofret alınmış oluyor mu? Onların evinde nasıl oluyor bu işler, hiç yemeğe çağrılıyor musunuz mesela?
oglum çok istemişti bende son parama aldım
o zamanda çocuğa bakma parası isterler tabi onun yediği için evin alışverişini deBence işe girmelisin
Çocuğa da kayınvaliden baksın
İş çıkışıda çocuğu alacağız diye yemeğide onlarda yee
ahahahh ne hain plan yaptım ama
Bak bakalım onlar seni ne kadar taşıyabilecekler
bakmaz ki benim param olursa bu sefer 2 maaş giriyor diye daha çok talan ederlerBence işe girmelisin
Çocuğa da kayınvaliden baksın
İş çıkışıda çocuğu alacağız diye yemeğide onlarda yee
ahahahh ne hain plan yaptım ama
Bak bakalım onlar seni ne kadar taşıyabilecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?