GÖRMEK İSTEMİYORUM!!. "kızlar acil" (anlaşmalı boşanma)

Çok zorlu bir süreç boşanma süreci. Evladınız var olabilirliği varsa aranızı düzeltmeye çalışın derim.Eşin mi blöf yapıyor? Ne oldu da ailenin yanına döndün?
Esim blof yapiyor bence yaa burnu surtsun diyor aklinca daha oncede cok bu noktaya geldik nelerini duzelttik siddet oldu kufur hakaret psikolojik sorunlar neleri atlattik sabirla ama suan ailesinin yaninda ettigim bir cümleyi gurur onur meselesi yapmış rezil ettin beni diyor ben hamile olmasam kesinlikle bosanmistim bu kafayla gecmisteki kavgalarda hep yine arayan yalvaran beni tutan o olurdu ama suan hamileyim kizima ne cevap veririm diye kafayi yedim allah icime merhamet koyuyor her sozune tamam dedim hala inat ediyor bosanmayi düşüneceğine soyluyor

Çok zorlu bir süreç boşanma süreci. Evladınız var olabilirliği varsa aranızı düzeltmeye çalışın derim.Eşin mi blöf yapıyor? Ne oldu da ailenin yanına döndün?
Ben dönmedim ailemin yanina beraber geldik o beni birakip gitti resmen beni atti gitti ailemin yanina babami bile dinlemedi boyle yurumez demis gitmis sonrasi telefonda mesajlasma iste ben bekliyorumki gelsin konussun benle zaten alttan aliyorum suanda cocugum icin onuda yanlismi yapiyorum hic bilmiyorum tek tereddutum onca seyi yasadin şimdicocugun var bosanmak kolay degil cocugun icinde son bir kez dene diyorum

Sen sakin ol. Kendi haline bırak o dönüş yapar eminim. Üstüne gidersen şimdi değere biner bence. Akıllı bir kadınsın. Ailen ile istişare yap. Ona göre bir sonuca var. Boşanmak için acele etme. Az çok tanımışsındır eşini. Yarın barışıp yine aynısını yapar diyorsan şartlarını net koy. Hayırlısı olsun hakkınızda üzülme

Tam bir yil oncede ayni sorunu yasadik ailesi geldi sartlar konusuldu degismeler oldu duzeldi evet bosanmakda kolay degil ama cok kararsizim bosansam mi zor olacak hayat devam etsem mi?? Ustelik birde kizim olacak suanda ins gelir ve konusulur ben suan icin kizimlada bir sans vermeye raziyim sartsiz sonucta cocuk yokken nelerini cektim ve duzelttik dayandık cocugum icinde deger bir sansa daha diye dusunuyorum ama bazen oluyor bende de gurur sinir devreye giriyor gidip hemen dilekceyi ver kurtul diyorum cok zormus yaa karar alabilmek

Hislerini dinle canım Rabbim eşinin içine senin ve evladının sevgisini doldursun inşaallah. Hakkınızda hayırlısı olsun. Gelişmeleri de haber ver olur mu merak ederim ben şimdi sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…