‘Görmemişsin’ dedi..

holyowl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
839
1.151
333
Evet, kavga esnasında söyledi bunu..
Olayı baştan anlatmam gerekirse;
Psikolojik rahatsızlıkları olan ve tedavi gören bir kuzenim var. 2 gün önce beraber bi alışveriş merkezine gittik ve orada sinir krizi geçirip kendini yerlere attı.. ben de o sırada erkek arkadaşıma ‘bir durum var 1 2 saat müsade istiyorum senden eve gidince anlatıcam’ dedim ve kuzenimle ilgilendim.. buraya kadar sorun yok. Bunun üzerine 20 kere aradı, merak etmiş açamadım o an. En sonunda açtım ve ailevi birşey şuan seninle uğraşamam diyip kapattım. Eve geldiğimde de anlattım tüm olayı bana destek oldu vs. Gerçekten zor durumdaydım onca insanın içinde sinir krizi geçiren biriyle ilgilenmek başıma ilk defa gelen bir şey ve çok zordu benim için. Benim de sinirlerim bozuldu, başıma çok fena ağrı girdi..
Neyse olayı erkek arkadaşıma anlattıktan 2 saat sonra, bana o an ‘müsade istiyorum’ yazmak yerine ‘kuzenim fenalaştı’ diye yazmam gerektiğini, meraktan deliye döndüğünü benim hatalı olduğumu onu insan yerine koymadığını söyledi. Ben de haber verdiğim için ve eve gelince de olayı zaten anlattığım için kendimi hatalı görmedim tartışma büyüdü.. Bana sen sevgi ilgi görmemişsin, sana şerefsiz gevşek biri olmak lazım, götünde pervane olduğum içim böyle oluyor dedi..
Bu sözler bana göre çok ağır. O ise hakaret amacıyla söylemediğini, hakaret olmadığını savunuyor.
Sizce hakaret değil mi ben mi abartıyorum?
O an benim ne halde olduğumu bilip, başımın hala ağrıdan çatladığını bilip böyle yapması normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
"tamam sen en iyisi kendine, yanında birisi kriz geçirirken ona ilkyardımda bulunmak yerine; aşkitoşkosuna mesaj yazan bir süzme bul." demek yerinde olacaktır zannımca.
Siz normal olanı yapmışsınız, bu tip durumda öncelik ilkyardımdır. Kendisinin kendisine gelmesini umarak sözlerimi bitiriyorum.

Sevgiliniz haklı. Yani ben şu an kendimden ve eşimden düşünüyorum, şimdi olmaz deyip sebebini söylemeden kapatacağım telefonu, 2 saat de benden haber alamayacak delirir, evi basar yemin ederim. Ben de aynı şekilde.
Söylediği sözler biraz ağır olmuş evet ama bence ayrılacak kadar da ağır değil

ya bu olaya ben de sinir oluyorum. benim eşim de off çok kötü bişey oldu yazar. ben on dk ecel terleri dökerim, sonra meğer çok da önemli olmayan bir durummuş. en en en sinir olduğum şeylerden biridir. senle uğraşamam demeniz de çok ayıp ve yersiz olmuş. kalan kısma yorum yapamıyorum bence uslüp hoş değil ama.

Kuzenim kötü yazsaydı hanımlar bu kez ''nesi var ???'' diye yazacaktı.O an orada olmadığı,durumda karışık olduğu için meşgul ettikçe edecekti,bir tane böyle arkadaşı olan da benim çünkü.''Biraz müsade eder misin sana birazdan anlatırım'' kadar basit bir cümleyi anlamıyor ne yazık ki böyle insanlar.

‘bir durum var 1 2 saat müsade istiyorum senden eve gidince anlatıcam’
Bunun neresi yetersiz?! Kuzeniniz kriz geçirirken mutemelen aklınız başınızda bile değildi o an.. Böyle bir durumda empati kuracağı yerde kendini öne atması ve beklenti içinde olması son derece iğrenç! Ve konuyu taa nerelere getirmiş. Sevgi ve ilgi görmemişsiniz.. Size şerefsiz gevşek biri gerekliymiş?! Terbiyesiz! Siz haklısınız! Bunu sorgulamamalısınız bile.

Hakaret değil de dengesizlik yapmış sevgilin.
Olayı anlatmışsın hak vermiş daha sonra ne diye saçmalıyor?

Ki sen ona o kriz anında gayet kibarca müsaade istemiş olduğun halde.

Haklısın valla.
Koy tavrını.
Haddini bilsin.

Psikolojik rahatsızlıkları olan ve tedavi gören bir kuzenim var. 2 gün önce beraber bi alışveriş merkezine gittik ve orada sinir krizi geçirip kendini yerlere attı.. ben de o sırada erkek arkadaşıma ‘bir durum var 1 2 saat müsade istiyorum senden eve gidince anlatıcam’ dedim ve kuzenimle ilgilendim.. buraya kadar sorun yok. Bunun üzerine 20 kere aradı, merak etmiş açamadım o an. En sonunda açtım ve ailevi birşey şuan seninle uğraşamam diyip kapattım. Eve geldiğimde de anlattım tüm olayı bana destek oldu vs. Gerçekten zor durumdaydım onca insanın içinde sinir krizi geçiren biriyle ilgilenmek başıma ilk defa gelen bir şey ve çok zordu benim için. Benim de sinirlerim bozuldu, başıma çok fena ağrı girdi..
Neyse olayı erkek arkadaşıma anlattıktan 2 saat sonra, bana o an ‘müsade istiyorum’ yazmak yerine ‘kuzenim fenalaştı’ diye yazmam gerektiğini, meraktan deliye döndüğünü benim hatalı olduğumu onu insan yerine koymadığını söyledi. Ben de haber verdiğim için ve eve gelince de olayı zaten anlattığım için kendimi hatalı görmedim tartışma büyüdü.. Bana sen sevgi ilgi görmemişsin, sana şerefsiz gevşek biri olmak lazım, götünde pervane olduğum içim böyle oluyor dedi..
Ben de ayrılmak istediğimi söyledim. Bu sözler bana göre çok ağır çünkü. O ise hakaret amacıyla söylemediğini, hakaret olmadığını savunuyor.
O an benim ne halde olduğumu bilip, başımın hala ağrıdan çatladığını bilip böyle yapması normal mi?

Şu an seninle uğraşamam çok çirkin bir cümle
Hayli kaba bir tavır sergilemişsiniz
Kuzenim rahatsızlandı şu an müsait değilim demek ya da çok paniklediyseniz sonradan kaba davrandım özür dilerim demek zor bir şey değil

Ben de ayrılmak istediğimi söyledim. Bu sözler bana göre çok ağır çünkü. O ise hakaret amacıyla söylemediğini, hakaret olmadığını savunuyor.
Adam haklı senle uğraşamam duyup telefonu kapatmak yerine kuzenim fenalaştı arayacağım de topu topu 2 snye sürer

Back
X