- 15 Ekim 2016
- 7.124
- 12.771
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle direkt düşüncelerimi yazmışsınız. Ortada olağanüstü bir durum var ama önemli olan beyefendinin merakı.Gerekli izahat zaten verilecek,20 kere arayıp karşıdakini daha da panik içine sokmasına gerek yok bana kalırsa.
Biri beni 2 kere meşgule atsa ben ''meşgul'' olduğunu anlarım mesela veya yanıt vermese telefona,üstelik şunu söylemişken ''durum var 1 2 saat müsade istiyorum senden eve gidince anlatıcam '' en fazla bir kere ararım,meşgulse zorlamam ''işin bitince dönersin o zaman haber bekliyorum'' diye mesaj atar bırakırım.O insan zaten yardımımı istese bunu başta söyler,diğer türlü sırf merakım için panik altında olan ve belli ki meşgul olan bir insanı aralıksız aramak bana kalırsa saygısızlık.Sevgili de olsa,eş de olsa karşıdaki insanın sözüne güvenip öyle davranacaksın.
Ben de buna takıldım.. yani ben nasıl bir insanım ki onun gözünde bana şerefsiz ve gevşek biri lazım? Ben büyük hakaret olduğunu düşünüyorum ama konuda haksız bulundum kafam karıştı açıkçasıKonu sahibine şerefsiz dememiş. Konu sahibinin şerefsiz birine layık olduğunu söylemiş. Ve bence bu da büyük bir hakaret.
Sen haklısın net. Kuzenim sınır kirizi geçirdi kendini yere atıyor diye niye sevgilime anlatayım ki. Ailevi bir durum birazdan konuşalım demek yeterli. Sevgili de olsa elin oğlu o. Yarın bir gün sen birşeye sinirlenip kavga etseniz zaten senin kuzenin de deli sizin sülale böyle fln gibi laflar bile eder. Erkek milleti böyle. Tecrübeyle sabit. Her detayı anlatmaya gerek yok.Ben de buna takıldım.. yani ben nasıl bir insanım ki onun gözünde bana şerefsiz ve gevşek biri lazım? Ben büyük hakaret olduğunu düşünüyorum ama konuda haksız bulundum kafam karıştı açıkçası
dogru demiss,,,Evet, kavga esnasında söyledi bunu..
Olayı baştan anlatmam gerekirse;
Psikolojik rahatsızlıkları olan ve tedavi gören bir kuzenim var. 2 gün önce beraber bi alışveriş merkezine gittik ve orada sinir krizi geçirip kendini yerlere attı.. ben de o sırada erkek arkadaşıma ‘bir durum var 1 2 saat müsade istiyorum senden eve gidince anlatıcam’ dedim ve kuzenimle ilgilendim.. buraya kadar sorun yok. Bunun üzerine 20 kere aradı, merak etmiş açamadım o an. En sonunda açtım ve ailevi birşey şuan seninle uğraşamam diyip kapattım. Eve geldiğimde de anlattım tüm olayı bana destek oldu vs. Gerçekten zor durumdaydım onca insanın içinde sinir krizi geçiren biriyle ilgilenmek başıma ilk defa gelen bir şey ve çok zordu benim için. Benim de sinirlerim bozuldu, başıma çok fena ağrı girdi..
Neyse olayı erkek arkadaşıma anlattıktan 2 saat sonra, bana o an ‘müsade istiyorum’ yazmak yerine ‘kuzenim fenalaştı’ diye yazmam gerektiğini, meraktan deliye döndüğünü benim hatalı olduğumu onu insan yerine koymadığını söyledi. Ben de haber verdiğim için ve eve gelince de olayı zaten anlattığım için kendimi hatalı görmedim tartışma büyüdü.. Bana sen sevgi ilgi görmemişsin, sana şerefsiz gevşek biri olmak lazım, götünde pervane olduğum içim böyle oluyor dedi..
Ben de ayrılmak istediğimi söyledim. Bu sözler bana göre çok ağır çünkü. O ise hakaret amacıyla söylemediğini, hakaret olmadığını savunuyor.
Sizce hakaret değil mi ben mi abartıyorum?
O an benim ne halde olduğumu bilip, başımın hala ağrıdan çatladığını bilip böyle yapması normal mi?
Ben burda haketmissinzi diyenlere katilmiyorum. Belki ugrasamamda hatalisiniz ama hic birsey o kadar cirkinlesmeyi gerektirmez. Ben o laflari kaldirmazdim kesinlikle.Benim asıl kırıldığım bu kavgayı ve sözleri olayın olduğu gün çıkarması, söylemesi.. ertesi gün söylese belki bu kadar alınmazdım ama zor bir gece geçirmişim, eve geldiğimde sinir krizi geçiren kuzenimin kardeşi bize geldi ağlıyor onu teselli ediyorum ve başım ağrıdan çatlıyor. Bu kavgayı çıkarması yeri miydi? O an müsade istemek aklına gelmiş diye düşünmesi çok mu zor? Bana diyor ki; seni sevdiğim için allah Benim belamı versin.. ben onu ne aldattım ne yalan söyledim.. ben mi abartıyorum
Siz de mi onu haklı buldunuz?Bence de ayrılın
Adam bi ferahlasın
Gitsin başka yerde pervane olsun![]()
Öğrenmeye açığım. Ama hazır mıyım ondan emin deilim
Aynende öyle dusunur. Ha siz dediginiz icin ozrunuzu dilemisseniz oda sizden ciddi anlamda ozrunu dilemeli ve burnu surtmeli. Tavriniz net olmali.Bazıları beni haklı bulmuş bazıları onu.. anlaşılan her iki tarafta kendince haklı. Ama ben yinede büyük hakaret olduğunu düşünüp barışmayı düşünmüyorum. Çünkü barışsam yarın yine bi sinir krizi geçirip tekrar hakaret etmeye halkın var demiş olurum.. demekki affediyor diye düşünmez mi? Siz olsanız ayrılmaz mıydınız ya? Nasıl sindirirdiniz? Ben mi abartıyorum
Seninle uğraşamam diyip üstüne bide ayrılmaya kalkmakSiz de mi onu haklı buldunuz?
kesınlıkle katılıyorumBazıları beni haklı bulmuş bazıları onu.. anlaşılan her iki tarafta kendince haklı. Ama ben yinede büyük hakaret olduğunu düşünüp barışmayı düşünmüyorum. Çünkü barışsam yarın yine bi sinir krizi geçirip tekrar hakaret etmeye halkın var demiş olurum.. demekki affediyor diye düşünmez mi? Siz olsanız ayrılmaz mıydınız ya? Nasıl sindirirdiniz? Ben mi abartıyorum
+1 kesinlikle katiliuorumkesınlıkle katılıyorum
sinir krizi gecıren kuzenınızle ılgılenırken sızı merak etmesın dıye 1-2 saat musade ıstıyorum demenıze ragmen kendı merakı egosu daha onemlıymıs gıbı o esnada sızı rahatsız ederek 20 kere arayan bırı ozguvensız kompleksı bırıdır oncelıkle ve nerde nasıl davranması gerektıgını bılmıyor demektır
musaıt degılsek mesgule atarız sız merak etmesın dıye musade ıstıyorum demıssınız ustelık... bırı aradıgında hazırolda hemen telefonu acmak zorunda degılız
sız o karmasa sinir harbını sakınlestırme kuzenı toparlama derdındeyken haber vermenıze ragmen 20 kere sızı aradıgı ıcın dayanamayıp suan hıc senınle ugrasacak durumda degılım demıssınız . ben olsam cevap bıle vermem acıkcası cunku zaten musaıt olunca donucem demısım. yanı kendısı kım kı herseyı bırakayım onun öncelıgı olsun
buda yetmemıs gıbı sıze agır ıthamlarda bulunmus ... sız acıklama yapmak zorunda bıle degıldınız kuzenım sınır krızı gecırdı dıye kocanız degıl bırsey degıl aılenızın ozelı bu nıye kuzenınızın sınır hastalıgı oldugunu bılsın kı acıklama yapmanıza ragmen sızı asagılamıs sevgı gormemıssınız guya bence asıl kendısı sevgı gormemıs nasıl ınsan olunur ogrenememıs. cok pohpohlanmıs sımarık.
ıyı yapmıssınız dogru karar . kendılerının asagılanmasını normal bulan cok kez aldatılmasına dovulmesıne ragmen bırlıktelıklerıne devam edenlerde var onlara gore o dogru gelıyor cunku ama bu herkes ıcın dogru anlamına gelmez
kararınızı desteklıyorum
hah demınkı dedıklerımı tamamen destekleyıcı yonde konusmusNeyse bana;
İstemiyorsan söyle kendime bir yol çizeyim, ha beni istiyorsan da ona göre davran dedi. Hakaret olduğunu kabul etmiyor o anlamda dememiş.
Ben de iyi kendine bir yol çiz o zaman, kendine görmüş geçirmiş birini bul onunla da böyle konuşun hakaret değilse dedim gitti..
Hayırlısı..
Bana diyor ki beni bu raddeye sen getiriyorsun.. E ben niye gelmiyorum hiç o raddeye? Ben ona hiç hakaret etmedim.