Görsel....Mumlar

Exorcist

Pantolonlu Bulut
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
799
11
296
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

BİR MUM HASTASI OLARKTAN ÇOK BEĞENDİM KOLEKSİYONUM VAR RESMEN BENİMDE ÇOK TEŞEKKÜRLER.BUNLAR ÇOK HOŞ Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

mumlar çok güzel ve çok hoş ama
keşke yandıktan sonrada güzelliklerini korusalar
evimde çok mum var ama yakınca güzellikleri bozulacak diye
yakmaya kıyamıyorum

ayyy ne güzeller bunlar böyle.bende mum hastasiyim ,simdi almanlarin bayrami yaklasiyorya cok güzel mumlar satiliyor bende aldim birkactane.

bende evimin özellikle giriş (eğer geniş olursa) ,misafir odası ve yatak odasında çeşit çeşit mum istiyorum çok güzel duruyorlar.normal bilinmiş alçı veya porselan biblolar yerine değişik mumları tercih ederim yada ahşap bibloları

bende bir mum manyağıyım resmen çok seviyorum daha geçen gün 4 değişik çeşit aldım yılbaşıda geliyorya çok güzel modeller çıkmış yine

evin en eğlenceli en dekoratif eşyalarıdır mumlar çok severimm ama bir süreliğine dolablara saklandı benimkiler
zira benimm ufaklık yemeye kalktı büyüdükçe yemektenn vazgeçip mumlarımın üstünde heykeltraşlıkk yapmaya başladıı bide üstüne
saklıyorumm bende köşe bucakk napim:)

aynı sorun bendede var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…