Merhaba arkadaslar antrelere yigilip kalmadim ama bende sabahtandir agliyorum
İşin şakası bi tarafa hakkaten oturmus halime agliyorun sabahtandir
Konuyu biraz uzatabilirim ama nolursunuz kusura bakmayin az sabir gosterip okuyun cunku dusuncelerinize ihtiyacim var ve paykasacak kimsem yok
Sorun ne diyecek olursaniz sanirim devamlı surette güzel olmadigimdan dolayi dışlanmışlık hissi yaşiyorum
Aslinda çirkin degilim cok sukur ama sanirim guzelde degilim birde makyaj sanatıyla guzellesmis biriyle yan yana gelince annesi gibi bi hava olusturuyorum
Son zamanlardada güzel olmadigimdan dolayı karsı cinslerimle yada hem cinsimle ilk defa bi ortamda karsilastigim zaman sanki karsımdaki insan uzak mesefeli duruyormus gibi hissediyorum (belkide ben cok fazla kafaya taktigim icin oyle hissediyorum artik)
Aslinda sonradan ayni ortamda kaldıkca görüştükce sevildigimi fark ediyorun hatta çok soguk insanların bile sonradan sevdiklerini hissettirdikleri oluyor
Ama ilk adımda sanki herkesten bi uzaklik goruyorum o yuzden ilk defa bir yere katılacak olsam kac gun oncesinde bi telaş sıkıntı sarıyor
Hatta şöyle bi örnek vermek istiyorum bazen iş ortaminda falan ilgi alaka gösteren (hatta fazlasiyla gösteren) erkekler oluyor oyleki arkadaslardan bu kisi senden hoşlaniyor diyenler bile oluyor
Ama gel gelelim açılanıda olmuyor birgün çıkıpta ben senden hoşlanıyorum diyen olmadi (tabi nerden çıkarıyorsun hoslandigini diye dusunenlerinizde olabilir ama bazen bi cumle bi hareket ne bileyim yani biseyler karsi taraftan farkli bi ekektrik oldugunu hissediyor insan) cunku yasim kucuk degil arkadasca yaklasanida abi gibi yaklasanida az cok anlayabildigimi dusunuyorum
Ama kimsede açılmayinca acaba karsimdaki insan gorsel olarak beni yanına yakıştıramıyor mu ondan mi açılmak istemiyorlar diye düşünüyorum diye dusunmeye basladim
Birgün bi ortamda bi arkadasla konusurken uzaktan bi arkadas izliyomus sonradan farkettim bi ara(benimle alakalı degil) guzellikten laf acilmisti
Sonra gelip bana dediki güzelmisin degilmisin bisey diyemem ama acayip tatlı bi gülüşün var demisti
Bu tarz seyleri duymuslugum var sonradan sıcak oldugumu soyleyenler sevdiklerini soyeeyenler olmustur ama iste diyorum ya ilk etapta sırf güzel olmadığım icin girdigim ortamlarda sıcaklik falan goremiyorum
Mesela bi kac zaman icin bi ortama girdim bi kac kisi haric bi yakinlik goremedim ne yazık ki
Zaten maddi durumumdan dolayı oyle görsel olarak kiyafettir bakimdir bu gibi seylerde vasatın altındayim maalesef
Bende gorunus olarak kendime ozen gostermek isterim ama inanin yok ayda elime geceni kisisel bakimama nede ustume basima yetmez
Valla hayattan nefret eder oldum sosyallesmeyi bırakın mahalle kapısından 1 saat ilerledikten sonra hersey para istiyor
Istiyorum ki kapilari kapatayim ne gelen olsun ne giden zaten bi suredir boyleydim gecen bi adim atayim belki birseyler degisir diye dusundum bin pisman oldum
Ne yapacagimi sasirdim guzel olmayanlar direk olsun mu onlarin toplum icinde yer etmeye hakki yok mu
Not:Calis doyenler olacaktir valla ben cok istiyirumda o durumda cok sıkıntılı birde ona anlatmaya halik yok sadece bilin diye soyleyeyim istedim
Düzenleme :konuyu okuyunca calisiyormusum gibi bi izkenim verdim calismiyorum yillar once calismisligim vardi bide bir yil falan once kisa donemli bi calismam oldu o zamanlari kast etmistim