• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görsellik Neden Bu Kadar Önemli (Dışlanmışlık Hissi)

Aslinda haklisiniz dikkat ediyorumda kendini begenenler cevresinde cok begeniliyor

Oyle aman aman guzellige sahip olmayan insanlar kendilerini cok guzel bulur ve cevredende begenilir

Herhalde kisinin dusuncesi yasayisi hayatinj fazlasiyka etkiliyor

Aynen öyle! Kendileriyle barisiktirlar cünkü.
Sende baris :)

Aynen öyle! Kendileriyle barisiktirlar cünkü.
Sende baris :)
Bi yolunu bulsam barisicam ama cozumu bulamadim :)
bence size öyle geliyor.
hiç güzel olmadığı halde özgüveni ve enerjisi ile çok sevilen o kadar insan var ki.
düşünceleriniz çok ama çok garip.

esas çok güzel olanlar daha çok dışlanıyor kıskanıldıkları için.

önemli olan dış görünüş değil. özgüven, sıcaklık, enerji.

Haklisinkz ama iste ozguven problemim var sicaklik derseniz sicak oldugunu dusunuyorum falak enerjiye gelince ilk anda karsilastigim olumsuzlukta enerjimi etkiliyor

Yoksa zamanla ayni oetami paylastikca en mesafeli soguk insanlar bile sonradan seviyir ve sevdijklerinjde soyluyorlarama beni uzen ilk karsilasma aninda dis gorunusum yuzunden mesafeyle karsilasmak

Bazi arkadaslar ilk karsilastiginiz insanlar dogal olarak mesafeli olur demisler ama tanismanin versigi mesafe farkli mesela bi ortama ilk katildigimizda bi kac kisi varsa hep guzel olanlara yaklasim farkli oluyor

Son düzenleme:
Bi yolunu bulsam barisicam ama cozumu bulamadim :)

Her insanin kendinde begenmedigi özellikleri vardir, onlara kafa yoracagina kendinde begendigin noktalara yogunlas.

Cok insan vardir, dikkatini bile cekmez.
Sonra bir gülümser ki mesela, sairin de dedigi gibi, kelebek görse ömrü uzar... :)

Ah keske guzellikle bitseydi. Guzellik mutlu etmiyor,guzellik sana tum kapilari acmiyor ya da erkekler pesinde pervane olmuyor (ki bunu asla istemem). Cevresinde guzel bulunan, hala nasil bekar oldugum ortamlara girdigimde konusu yapilan bir kadinim. Sen guzel kizsin nasil kimse yok hayatinda laflarina cevap bile vermiyorum artik cunku benim derdim hic guzellik olmadi. Guzelim belki ama mutlu degilim. Kardesimin vefatindan beri yarim ve mutsuz bir insanim. Sanki onun öldüğü gun orda kaldim ve hic ileri gidemedim. Yaşıyorum nefes alıyorum ama öylesine. Ailem annem babam abim birbirimize yabancilastik. Kavgalar tartismalar eksik olmuyor. Agliyorum hergun.

Guzel olsan ne iste oyle mutsuzum ki oyle yorgunum ve bitkinim ki. Guzel olmasaydim da mutlu olsaydim,kardesim yasiyor olsaydi ve ailem dagilmamis olsaydi. Hayat iste...
Basiniz sagolsun Allah cennette ebedi beraberlik nasip etsin insallah

Ama inanin tek derdim guzellik degil derdim ilk defa gittigim bi ortamda kiyafetimle dis gorunusumle alakali muamele gormek hani bunu tek kendime karsi bile gormuyorum

Tum ortamlarda goruyorum ni ortama bi kac kisi katilsin oncelik en klas en coll en sık ve guzel olanima veriliyor

Yoksa sukur ki benim sagligim yerinde en buyuk nimetin saglik oldugunun farkindayim

Cok bos birisin anlasilan insanlarin haline tavrina kafa yormandan anliyorum canim kendini kitap okumaya versen ve ya bu kursa biseye baslasan inan unrunda olmaz. Her insan farkli yapidadir her hareketinden bisey cikarmaya calisma erkekler cikma teklif etsin diye sevimli olmaya calisma sanki oyle bi caba sezinledim. Sonra bi sapik musallat olur nevrin doner. Kafani boyle seylere yorma zamanin bisa geciyor sonra sonra geriye baktiginda kendine kizacaksin boyle sacma seyleri kafama takmisim diye. Mantikli dusun ve kararlar al hayatin hakkinda.

başkalarının güzellikleriyle kafa yoranlar inanın kendi güzelliklerini görmez olurlar, hayatta mutlu olamazlar... boşverin diğer insanları güzeli var çirkini var herkesin kendine göre kusuru var ama bir yandan da güzel özelliği var...

Bikaç yerde kıyafet için bütçe ayıramadığını severek giydiğin şeylerin olmadığını yazmışsın. Bak mesela bilekte biten fiziğine yakışan kot bir pantolon, basic beyaz tişört ve gittiğin yere göre spor ayakkabı sırt çantası ya da topuklu bantlı önü açık yazlık ayakkabı.. bu kombin için ne kadar harcaman gerekir ki fazla değil... önemli olan fiziğine yakılması ki bilek detayı işi bitiriyor zaten.

Bence güzellik müzellik bunu geç kıyafetlerini azıcık sevsen kendine yakıştırsan problemin çözülecek ve ihtiyacın olan özgüveni kazanmaya başlayacaksın. Makyajı da boya badana şeklinde değil ama bir kalem bir allık şeklinde yapsan bile özgüvenin artar. İnsanın kendini iyi hissetmesi lazım. Bunlarsız iyiysen yapma derdim ama sen de konu açmazdın. Öyleyse yap.

Cok bos birisin anlasilan insanlarin haline tavrina kafa yormandan anliyorum canim kendini kitap okumaya versen ve ya bu kursa biseye baslasan inan unrunda olmaz. Her insan farkli yapidadir her hareketinden bisey cikarmaya calisma erkekler cikma teklif etsin diye sevimli olmaya calisma sanki oyle bi caba sezinledim. Sonra bi sapik musallat olur nevrin doner. Kafani boyle seylere yorma zamanin bisa geciyor sonra sonra geriye baktiginda kendine kizacaksin boyle sacma seyleri kafama takmisim diye. Mantikli dusun ve kararlar al hayatin hakkinda.
Burdaki tum karsit sert yorumlara dahi saygi duydum belkide haklidirlar diye gpz onunde bulundum ama sizin yorumunuz tamamen hakaretvari olmus

Hic kitap okumayan bi insan oldugumu nerden cikardiniz ki kitap okuyan insanlar nirvanada hic dunya derdi kaygisi olmayan kisiler mi oluyor

Bu arada yaptigim yorumlara sadece bi hoz gezdirseydiniz oncedende bu durumlarla karsilastigimi fakat umursamadigimi ama zamanla artik uzuldumu

Normalde kasim gozum yuzumle bi problemim olmadigini fakat artik girdigim ortamlarda yada cevrede vs bir yerde insanlara dis gorunuslerine etiketlerine gore muamele yapilmasina uzuldugumude ifade ettim

Zaten dikkatli okuduysaniz zamanla bulundugum ortamlarda insanlar beni tanidiktan sonra en soguk insanlar dahi sonradan seviyir ve sevdiklerinide ifade ediyorlar

Ama beni uzen ilk etapta dis gorunusume gore muamele gormem ve bu sebepten dolayi artik hicbir yere gitmek istemeyisim

Haaa bu aradada erkekler etrafimda pervane oksun benimle ciksin ilgi alaka gostersin mantiginda biride degilim

Haaa bu arada Allaha cok sukur ki bi sapik mussalat olursa nevrimin donmeyecegi kadar akil izana sahibim

Hayatimda hic cıkma teklifi almadimda degil hatta dogru duzgun insanlardan ciddi tekliflerde aldim fakat dur ben guzek degilim karsimdaki insanda gayet hos isi gucu düzgün efendi diyede hic bir teklifede baliklama atlamadim

Benim yorumumda sert olmus olabilir fakat sizinki kadar hakaret vari degil keske yorum yaparken karsinizdaki insanin hislerinide birazcik dusunseniz

ikizannesiyim2 ikizannesiyim2 Merakımı bağışlayın birşey sormak istiyorum. Ben normal bir görüntüye bir insanım. Ama ne bileyim buna rağmen erkekler sizi beğendim tanışalım felan dediklerinde acayip bozuluyorum. Çünkü bir insanın bir insanlâ birlikte olma sebebi dış görüntüsüyse bu bana çok yetersiz ve geçici bir gerekçe gibi geliyor. Siz güzelsiniz. Nasıl inandınız karşı cinsin samimi olup olmadığına? Sizi siz olduğunuz için sevdiğine?
Canim ben hic kimseyle beraber olmadim cunku erkeklere guvenim yoktu hepsinin amaci belli...
Soyle soyluyum bir insan gercekten ciddi dusunuyorsa kalkip sevgili olalim takilalim demez. Biri sizden hoslaniyorsa erisilmez olun bakin bakalim sizin icin cabaliyormu eger gercekten caba gosteriyorsa sizden ondan hoslaniyorsaniz benim aile sevgili turu seyler ters beraber olamayiz deyin eger niyetin ciddiyse aileni gonderirsin deyin bakalim ne yapacak durursa bilin ki bos insandir ama size surekli ulasmaya cabaliyorsa sans verin..
Ben gorucu usulu evlendim bu arada esim beni gormeye geldigi gun ilk bakista ask oldu ikimizde birbirimizi cok begendik 1 haftada yuzukleri taktik

Diksiyonumun genelde iyi oldugunu soylerler

Aslinda insanlarla ayni ortami paylastikca gorustukce genelde seviyorlar o konuda problem yasamiyirunda

Ilk karsilasma aninda belli bi sureye kadar gorunusum tuzunden dislandigimi hissesiyirym hatta bi ornek vereyim eski is yeeindeyken bi abla varsi bi iki kere ayni yerde isimiz oldu ben gidecekken ya o vaz gecti yada sen sonra gwlirsin deyip benimle gelmek istemedi hatta baska bir is arkadasimiz anladi cok bozulsu o kisiye soylendi

Ama o kiside tanisikca bana karsi degisti genelde degisiyorlarda iste sorun o ki goruntu olarak yanlarina yakistirmiyorlar

Hani diyeceksiniz cok mu cirkinsin degilim aslinda hatta cok guzel oldugumu soyleyenlerde oluyor ama kiyafet olarak ne yazik ki sartlar dolayisiyla kendim gibi durmuyorum kiyaferim dis gorunusum begwnilmedigi icin dislaniyorum

Aslinda birde ortuluyum yani oetuliyken yasim biraz daha buyuk gorunuyor ama acikken hatta sacim topluyken guzel duruyorum

Yani sadece etikete bakip degerlendiriyorlar ama inanin maddi durumum ilsa bwnde cok farkli biri olabilirdim
Yanlis dusunuyorsunuz kendinize haksizlik ediyorsunuz bende ortulu bi bayanim guzel giyinmek onemli degil fizigine uyvun seyler giymen onemli ayrica bir sey soyluyecem benim bildigim kadariyla guzel bayanlar arkadaslarini hep cirkin secerlerki yanlarinda daha da guzel dursunlar..
Biri sizi dis gorunuse gore yaninda tutacaksa birakin ya olmasin
Aileniz kardesleriniz yokmu onlarla takilin Arkadas bugun var yarin yok

Burdaki tum karsit sert yorumlara dahi saygi duydum belkide haklidirlar diye gpz onunde bulundum ama sizin yorumunuz tamamen hakaretvari olmus

Hic kitap okumayan bi insan oldugumu nerden cikardiniz ki kitap okuyan insanlar nirvanada hic dunya derdi kaygisi olmayan kisiler mi oluyor

Bu arada yaptigim yorumlara sadece bi hoz gezdirseydiniz oncedende bu durumlarla karsilastigimi fakat umursamadigimi ama zamanla artik uzuldumu

Normalde kasim gozum yuzumle bi problemim olmadigini fakat artik girdigim ortamlarda yada cevrede vs bir yerde insanlara dis gorunuslerine etiketlerine gore muamele yapilmasina uzuldugumude ifade ettim

Zaten dikkatli okuduysaniz zamanla bulundugum ortamlarda insanlar beni tanidiktan sonra en soguk insanlar dahi sonradan seviyir ve sevdiklerinide ifade ediyorlar

Ama beni uzen ilk etapta dis gorunusume gore muamele gormem ve bu sebepten dolayi artik hicbir yere gitmek istemeyisim

Haaa bu aradada erkekler etrafimda pervane oksun benimle ciksin ilgi alaka gostersin mantiginda biride degilim

Haaa bu arada Allaha cok sukur ki bi sapik mussalat olursa nevrimin donmeyecegi kadar akil izana sahibim

Hayatimda hic cıkma teklifi almadimda degil hatta dogru duzgun insanlardan ciddi tekliflerde aldim fakat dur ben guzek degilim karsimdaki insanda gayet hos isi gucu düzgün efendi diyede hic bir teklifede baliklama atlamadim

Benim yorumumda sert olmus olabilir fakat sizinki kadar hakaret vari degil keske yorum yaparken karsinizdaki insanin hislerinide birazcik dusunseniz
Sert olduysa gercekten kusura bakma kotu ve hakaret etmek icin soylemedim oyle anlasildiysam ozur dilerim ilk iki sayfayi okudum devamini okumadim bana ergenc3 geldi kucuk kardesim var onu hatirlattin oda bu tarz sorunlarla karsima geliyor gorunusu iyi ama kendini begenmez baskalarinin dusuncelerine cok onem verir bu durum beni cok sinirlendiriyor o yuzden sert cikistim sanirim. Sadece nice dertler var ve sen biraz sukursuz geldin bana da kardesim gibi senin icin belki buyuk bir sorun ama gercekten takilacak dert degil bu inan bana :( kisaca canim benim birak o on yargili insanlar kendileri kaybeder kendine kiymet ver degerli oldugunu dusun uzuldum gercekten sert konustugum icin kusura bakma tekrardan :(

Sert olduysa gercekten kusura bakma kotu ve hakaret etmek icin soylemedim oyle anlasildiysam ozur dilerim ilk iki sayfayi okudum devamini okumadim bana ergenc3 geldi kucuk kardesim var onu hatirlattin oda bu tarz sorunlarla karsima geliyor gorunusu iyi ama kendini begenmez baskalarinin dusuncelerine cok onem verir bu durum beni cok sinirlendiriyor o yuzden sert cikistim sanirim. Sadece nice dertler var ve sen biraz sukursuz geldin bana da kardesim gibi senin icin belki buyuk bir sorun ama gercekten takilacak dert degil bu inan bana :KK43: kisaca canim benim birak o on yargili insanlar kendileri kaybeder kendine kiymet ver degerli oldugunu dusun uzuldum gercekten sert konustugum icin kusura bakma tekrardan :KK43:
Bende sert yorum yaptiysam nolur kusura bakmayin zaten konuyu kisaca anlatamiyorum oyle uzun yazmusim bide detaylara girsem destam olur diye uzatamadim

Inanin önceden onemsemezdim hatta kendikeri icin degikde cevre icin suslenenlere ne gerek var seni begenen boyke begensin seni goruntun icin begenenle hic muhattap olma derdim ama o kadar cok karsilasiyorum ki bende artik dayanamiyorun

Kirli pespaye degilim elim yuzum disim temiz cok sukur ama yok insanlar bazen goruntuyu tarzi begenmeyince muhattap dahi olmak istemiyor

Misal ornek vereyim is yerinde ayni odayi paylastigimiz bir kadin arkadas vardi bir iki kere ayni yerde isimiz oldu ben gideceksem ya o gelmedi ya benim o zaman gelmemi istemedi

Hatta bi gun bi erkek arkadas fark edip sinirlendi ne o kendi yanina yakisyiramadi mi dedi

Hatta birgun isteyken yukari kata cikiyorum yukardanda bi teyze iniyordu karsmda durdu bildiginiz ayakkamindan basladi ortume kadar bakti bende noluyo diye baktim

Sonra hani insanin yuzunde begenmemis bi yuz ifadesi olur ya oyle bi ifadeyle basinj salladi gitti

Ustumde ne mi vardi bordo bi basic etek bi rem gomlek krem bordo tonlarinda esarp yani bi an noluyoruz gibi dusundum

Gecenlerdede biisle ilgili biriyle konustum kisiyke tanismiyoruz telefonda mesajlasarak konusuyoruz gayet kibar konuskan sonra karsilastigimizda sanki konustugum kisi o degilmis gibi resmi

Bi is konusunda yardima ihtiyaci varmis yardimci olabilecegimi soyledim mesaj yolladim mesajima dahi cevap verme tenezzulunde bulunmadi

Ve bu vakalar bi kac irnek bunlarla karsilastikca nasil umursamadan onemsemeden durabilirim ki onceden umursamadigim meseleler simdi her saniye aklimi isgal ediyor ve emin olun sadexe kendime karsi degil gittigim tum ortamlarda insanlara goruntuleriyle muamele edildigini dusunuyorum ye kurkum ye masalini yasiyoruz

Dış görünüş tabiki önemli ama bu güzellik çirkinlik olarak değil. Bi insan çirkinse kendini keşfetmemiştir bunu bilir bunu söylerim.

Ama bakım kısmı çok önemli kaştır bıyıktır saçın yağı taranması . Kapalılar içinde o eşarbın durumu.

1ay oldu hastanede yanyana bi kadınla oturuyoruz burnunda bi siyah noktalar var nokta değil de çakıl taşlarını alıp monte etmiş gibi .
Bıyıklar desen bursa burucak o derece ağzını açtı konuşmak için o dişler ağzında olduğu günden beri fırçalanmamış korkunç . Kalktım ordan başka yere geçtim bu kadına kim niye saygı göstersin ? Kendine yok .

Maddiyata bakmıyo güzel giyinmek heryerde ihraç fazlası ürünler var hatta pazarlarda bile kapalılar için neler var . Eskiden yoktu bukadar şimdi herşey herkese göre var .
Kaşınızı bıyığınızı alın uzasında uzasın diye beklemeyin . Ter kokmayın tüylenmemiş temiz ütülü kıyafetler giyin neden dışlasın insanlar ?

Makyajlılar kendinizi karşılaştırmışsınız yapmak istiyoda yapmıyo musunuz acaba ? Bi bb krem bile iyi hissettirebilir hafif bi ruj .

Kendini çirkin hissedip 3 defa intihara kalkışan kızın haberi geldi aklıma halbuki kız çok çok güzeldi şaşırmıştım

Dış görünüş tabiki önemli ama bu güzellik çirkinlik olarak değil. Bi insan çirkinse kendini keşfetmemiştir bunu bilir bunu söylerim.

Ama bakım kısmı çok önemli kaştır bıyıktır saçın yağı taranması . Kapalılar içinde o eşarbın durumu.

1ay oldu hastanede yanyana bi kadınla oturuyoruz burnunda bi siyah noktalar var nokta değil de çakıl taşlarını alıp monte etmiş gibi .
Bıyıklar desen bursa burucak o derece ağzını açtı konuşmak için o dişler ağzında olduğu günden beri fırçalanmamış korkunç . Kalktım ordan başka yere geçtim bu kadına kim niye saygı göstersin ? Kendine yok .

Maddiyata bakmıyo güzel giyinmek heryerde ihraç fazlası ürünler var hatta pazarlarda bile kapalılar için neler var . Eskiden yoktu bukadar şimdi herşey herkese göre var .
Kaşınızı bıyığınızı alın uzasında uzasın diye beklemeyin . Ter kokmayın tüylenmemiş temiz ütülü kıyafetler giyin neden dışlasın insanlar ?

Makyajlılar kendinizi karşılaştırmışsınız yapmak istiyoda yapmıyo musunuz acaba ? Bi bb krem bile iyi hissettirebilir hafif bi ruj .
Yok kesinlikle kirli pasakli degilim ozellikle dikkat ederin tamam evde salasimdir ama disari ciktigim zaman dikkat ederim

Makyaji zaten sevmem duzgun surene yakistiriyorum ama kendimde hic makyaji istemedim

Benim kadimla gozumle bi problemim yok zaten insanlarla ayni ortami paylastikca zaman gecirdikce en soguk insanlar dahi zamanla seviyir sevdiklerinide dike gwtiriyorlar

Ama ilk defa karsilandigim yerde kiyafetimle girunusumle muamele gormek uzuyor

Yok kesinlikle kirli pasakli degilim ozellikle dikkat ederin tamam evde salasimdir ama disari ciktigim zaman dikkat ederim

Makyaji zaten sevmem duzgun surene yakistiriyorum ama kendimde hic makyaji istemedim

Benim kadimla gozumle bi problemim yok zaten insanlarla ayni ortami paylastikca zaman gecirdikce en soguk insanlar dahi zamanla seviyir sevdiklerinide dike gwtiriyorlar

Ama ilk defa karsilandigim yerde kiyafetimle girunusumle muamele gormek uzuyor

Kıyafetiniz yaşınıza mı uygun değil ? Çok ileri yaş kıyafetleri mi giyiyosunuz?

İnsanlar kıyafetıyla karşılanır ama bunu unutmayın .

Bende sert yorum yaptiysam nolur kusura bakmayin zaten konuyu kisaca anlatamiyorum oyle uzun yazmusim bide detaylara girsem destam olur diye uzatamadim

Inanin önceden onemsemezdim hatta kendikeri icin degikde cevre icin suslenenlere ne gerek var seni begenen boyke begensin seni goruntun icin begenenle hic muhattap olma derdim ama o kadar cok karsilasiyorum ki bende artik dayanamiyorun

Kirli pespaye degilim elim yuzum disim temiz cok sukur ama yok insanlar bazen goruntuyu tarzi begenmeyince muhattap dahi olmak istemiyor

Misal ornek vereyim is yerinde ayni odayi paylastigimiz bir kadin arkadas vardi bir iki kere ayni yerde isimiz oldu ben gideceksem ya o gelmedi ya benim o zaman gelmemi istemedi

Hatta bi gun bi erkek arkadas fark edip sinirlendi ne o kendi yanina yakisyiramadi mi dedi

Hatta birgun isteyken yukari kata cikiyorum yukardanda bi teyze iniyordu karsmda durdu bildiginiz ayakkamindan basladi ortume kadar bakti bende noluyo diye baktim

Sonra hani insanin yuzunde begenmemis bi yuz ifadesi olur ya oyle bi ifadeyle basinj salladi gitti

Ustumde ne mi vardi bordo bi basic etek bi rem gomlek krem bordo tonlarinda esarp yani bi an noluyoruz gibi dusundum

Gecenlerdede biisle ilgili biriyle konustum kisiyke tanismiyoruz telefonda mesajlasarak konusuyoruz gayet kibar konuskan sonra karsilastigimizda sanki konustugum kisi o degilmis gibi resmi

Bi is konusunda yardima ihtiyaci varmis yardimci olabilecegimi soyledim mesaj yolladim mesajima dahi cevap verme tenezzulunde bulunmadi

Ve bu vakalar bi kac irnek bunlarla karsilastikca nasil umursamadan onemsemeden durabilirim ki onceden umursamadigim meseleler simdi her saniye aklimi isgal ediyor ve emin olun sadexe kendime karsi degil gittigim tum ortamlarda insanlara goruntuleriyle muamele edildigini dusunuyorum ye kurkum ye masalini yasiyoruz
Ye kurkum ye zaten var insanlarin on izlenimi oluyor giyim kusam seni bu halinle kabul etmeyen insanlarla isin olmasin seni taniyan bilen bi kac dostun olsun bu sana yeter bunlar var gercek ama deger mi bunlari kafaya takmaya degmez. Giyumle ilgili benimde bir anim var ben cok guzel giyinirim butun esarplarim ipektir tam tesetturlu biri degilim maalesef neyse ogun uzerimde siyah feracem var o zman moda idi feraceler pudra ipek esarp telefonla konusuyorum kadinin biri yanimdan geciyi resmen bastan asagi suzdu ama bakisi assagilarcasina idi bende farkettim kendi uzerime baktim sonra kadina sinile bakio bi sorun mu var dedim dondu gitti diyecegim o ki herkes farkli farkli herkesin dusuncesi farkli karakteri farkli sen seni seven sayan insanlarla takil otekiler ele en basindan bu kadar basit dusunceni zamanini ziyan etme bunlara degmezzz.

Canim ben hic kimseyle beraber olmadim cunku erkeklere guvenim yoktu hepsinin amaci belli...
Soyle soyluyum bir insan gercekten ciddi dusunuyorsa kalkip sevgili olalim takilalim demez. Biri sizden hoslaniyorsa erisilmez olun bakin bakalim sizin icin cabaliyormu eger gercekten caba gosteriyorsa sizden ondan hoslaniyorsaniz benim aile sevgili turu seyler ters beraber olamayiz deyin eger niyetin ciddiyse aileni gonderirsin deyin bakalim ne yapacak durursa bilin ki bos insandir ama size surekli ulasmaya cabaliyorsa sans verin..
Ben gorucu usulu evlendim bu arada esim beni gormeye geldigi gun ilk bakista ask oldu ikimizde birbirimizi cok begendik 1 haftada yuzukleri taktik
Anladım. Bir psikolog da aynı şeyi demişti. Bir ilişkide bir taraf bedel ödüyorsa o ilişkiye daha fazla sahip çıkıyormuş. Bende kimseye güvenmiyorum. Kadınlarda erkeklerde kendilerine güzellik,yakışıklılık, para veya statü için gelen insanlardan uzak durmamalılar. Ben bunlar için birliktelik yaşıyanlara saygı duymuyorum.

Son düzenleme:
Bütün sayfaları okuyamadım, benzer şeyler yazarsam ya da sonraki sayfalarda açıkladığınız ve benim kaçırdığım şeyler olursa kusura bakmayın.

Bazen insanlar dışarıya mesafeli ve soğuk görünebilirler, sizin de yapınız bu olabilir. Belki çok soğuk duruşlu görünüyor ancak zamanla insanlar size ısınıyorlardır ki öyleymiş de zaten. Buna iyi yönden bakabilirsiniz en azından laubali insanlar sizinle kolay kolay muhatap olamayacaklardır.

Kıyafetten bahsetmişsiniz ama paspal bir görünüşüm yok temizim demişsiniz. Çok yüksek fiyatlı şeyler almadan da güzel giyinilebiliyor, belki sadece imaj değişikliğine ihtiyacınız vardır. Yaşınızı büyük gösteren, olgun gösteren kıyafet seçimleriniz olabilir, "proporsiyonunuza" uymayan seçimler yapıyor olabilirsiniz. :) Blogları falan inceleyebilirsiniz, tesettürlüymüşsünüz sanırım, stil falan gösteren tesettür blogları, dergileri oluyor fikir alabilirsiniz oralardan.

Makyaja gelince yani hafif yapılan yokmuş gibi gözüken makyajlar insana farklı bir hava katıyor, kaşlara bir şekil verdirmek, dudak üstünü aldırmak falan. Ben de çok makyaj yapmayı sevmem ama genelde insanlarla çok yüz yüze baktığım bir işim var o yüzden soluk gözükmemek ve iyi bir izlenim bırakmak için yapıyorum. Kapatıcı özelliği iyi olan bir BB krem kullanıyorum, kalem/eyeliner çekiyorum, rimel sürüyorum, dudak tonlarında bir ruj, çok soluk benizliysem de bir allık dokunduruyorum, baya fark ediyor mesela. Siz de böyle yapabilirsiniz.

Back
X