• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görücü, çiçek, çikolata

Bana bir görücü geldi arkadaşlar ama olumsuz sonuçlandı. Aksam damat adayı geldiğinde çiçek ve çikolata getirmiş. Ben etkilenmedigim hatta itici buldugum için kabul etmedim. Bu durumda çiçek ve çikolata geri gonderilir mi? Babamın iş arkadaşı aracı olmuştu ona vericez onlar da görücüye ulaştıracak eğer geri verirsek ama kararsız kaldık. Bu işin doğrusu nedir sizce ?

bence gönderilir diye biliyorum

çikolata yenir çiklayı yiyip çiçeği geri vermekte ayıp olur :))))

Tey allam ya geri göndermekte neymiş.
Kahve yapıp yanında yiyip için işte.

Yok daha neler. Çiçek çikolata geri gönderilir mi. Çok ayıp olur ve çokda kabalık olur bence göndermeyin

Onlar geri verilmez ya. Gerek yok.
Zamaninda bundan 7 sene once ablama gorucu gelmisti 2 katli cam servis getirmislerdi icinde tabi cikolatalar dolu. Su an ablam baskasiyla evlendi ve 2 cocgu var. Hala her bayramda o cam servisi severek kullaniriz bayram sekerleri icin ve eski gorucu adayimizi minnetle anariz :).

Bana gore gonderilmez de ciddi ciddi isteyenler var. Olumsuz karariniz ulasti mi onlara?

ya altı ustu kac kurus kı gerı vermeyı dusunuyorsunuz
onlar gorucu olarak gelırken olumsuzluguda dusunerek alıp getırıyorlar
bırı bana aldıgım cıcek ve cıkolataları gerı gonderse ıyıkı olmamıs bu ıs derım yanı :)

ıyı nıyetlı dusunuyorsunuz ama ayıp olur oturun yıyın gelen mısafıre dagıtın mahallede cocuklara dagıtın ne olacakkı

Ilk görüşte cicek cikolata ile gelmek biraz abes olmus. Aslinda adetlere ters bir sey yaptıkları icin cikmaza girmissiniz :)
Pasta falan gelirdi tanışmaya..
Ben olsam göndermezdim diye düşünüyorum.

tamam kızlar tamam göndermiyoruz :D

dışarıda görüşseydin diyenler olmuş. dışarıda görüşmeyi ben istemedim ilk etapta. çünkü tanımadığım ve ilk kez göreceğim biriyle pat diye buluşmak saçma geliyor bana.

cevabımızı verdik olumsuz diye

Ilk görüşte cicek cikolata ile gelmek biraz abes olmus. Aslinda adetlere ters bir sey yaptıkları icin cikmaza girmissiniz :)
Pasta falan gelirdi tanışmaya..
Ben olsam göndermezdim diye düşünüyorum.
babanne illaki olsun bu iş diye diretiyordu bizimkiler de gönüllü zaten dünden iyi bi aile diye. böyle olunca heveslendi karşı taraf. neyse ama ben çocuğa ısınamadım.

babanne illaki olsun bu iş diye diretiyordu bizimkiler de gönüllü zaten dünden iyi bi aile diye. böyle olunca heveslendi karşı taraf. neyse ama ben çocuğa ısınamadım.

Cok şükür ki hayır cevabinizi vermissiniz. Yol yordam bilmiyormus diğer taraf..

tamam kızlar tamam göndermiyoruz :KK70:

dışarıda görüşseydin diyenler olmuş. dışarıda görüşmeyi ben istemedim ilk etapta. çünkü tanımadığım ve ilk kez göreceğim biriyle pat diye buluşmak saçma geliyor bana.

cevabımızı verdik olumsuz diye
Afiyetle yiyin :D zira benim de başıma geldi afiyetle yedim :D

Bana bir görücü geldi arkadaşlar ama olumsuz sonuçlandı. Aksam damat adayı geldiğinde çiçek ve çikolata getirmiş. Ben etkilenmedigim hatta itici buldugum için kabul etmedim. Bu durumda çiçek ve çikolata geri gonderilir mi? Babamın iş arkadaşı aracı olmuştu ona vericez onlar da görücüye ulaştıracak eğer geri verirsek ama kararsız kaldık. Bu işin doğrusu nedir sizce ?
Kötü olmuş ya direk çiçek çikolatayla nasıl geldiler sizde böyle mi en az birkez görüşülür yani

Geri gonderilmez, ne oyle vebali insanlar sanki eşyası bizde kalmasin...

Komsunuza, akrabaniza sohbete bile gitseniz eliniz bos gitmezsiniz. Madem olumsuz sohbete eli bos gelmemis insanlar diye dusunun. Sağolsun lar. Keselerine bereket. Hoscakalsinlar.

Ya iyi de önceden görmen gerekmiyomuydu
Birileri aracılığı ile de olsa önceden görüp tanışıp görüşüp sonra isteme olur

Back
X