- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Âminkarismayin bence . dr gelin istiyolardir belki :) hayirlisi olsun ikisi icin de . yaslari daha kucuk
karışmayın bence de
bu arada görümce bu konunun neresinde anlamadım
Ailesini de tanıyor o Yüzden sadece mesleği Yüzünden değil.hata anne de.ne diye 24 yaşındaki kızını sırf doktor olacak diye tanımadığı biriyle evlendirmek istiyor bu kadar saçma bir şeyi hayatımda duymadım daha neler duyacağız
Bunu Söyleyeyim o haldeTerbiyesiz yenge diyorum....
Ayrıca okumakla insan olunmuyor yengeye birisi bunu anlatsın....
Bence boşverin derim ben....
Görücükarışmayın bence de
bu arada görümce bu konunun neresinde anlamadım
Ailesini de tanıyor o Yüzden sadece mesleği Yüzünden değil.
Tabi öyle de görücü usulünde işler böyle ilerler zaten.yinede çok saçma kız daha 24 yaşında belki başkasını sevecek çocuk desen o da çok genç okuyor henüz ne gerek var şimdiden bu görücü bilmem ne durumlarına
yani annemi düşünüyorum da asla gidip de böyle bir şeyi kimseye teklif etmez
kuzeniniz için çok kötü bir durum olmuş yenge zaten densiz orası ayrı
Senin yas kaç :)Ayyy millette ne anneler var bizimkisi anca yatsınBence annesinin 24 yaşında kızını milletle tanıştırma çalışması kadar saçma sapan bir durum olamaz.
Yenge bir okul mezunu değil.Cok afedersinde yenge ne mezunuymus bu kadar cahil konusabiliyor
Belli zaten ona ne belki cocuk öyle düşünmüyor ayrıca o üni okuyor digeri master yapıyor gayette denkler illa sayılsalcıyla sayısalcı mı evlenmeliYenge bir okul mezunu değil.
Ayyy pardongörümce değil görücü
yanlış okumuşumGörücü
Görümce değil :))
28 :) yatıyor yatıyor hiç anlamıyor o işleri ama halam annem olaydı şimdi 2 kucağimdaydıSenin yas kaç :)
Belki seninki de yatmıyırdur canım nereden biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?