- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Işletme masterı yapıyor ama ilerde özel sektörde Çalışacak. Devlette çalışmayacak işten Atılma tehlikesi var her zaman Dr ile aynı değil Demiş.Belli zaten ona ne belki cocuk öyle düşünmüyor ayrıca o üni okuyor digeri master yapıyor gayette denkler illa sayılsalcıyla sayısalcı mı evlenmeli
Boşver ya bugünlerin kıymetini bil :))28 :) yatıyor yatıyor hiç anlamıyor o işleri ama halam annem olaydı şimdi 2 kucağimdaydı
Kim bilebilir yahuIşletme masterı yapıyor ama ilerde özel sektörde Çalışacak. Devlette çalışmayacak işten Atılma tehlikesi var her zaman Dr ile aynı değil Demiş.
Kız mı kendine görücü buluyor ? Annesi mi master yapıyor ?kız 24 yaşında
master yapıyor
anası görücü buluyor
...
başka söze gerek var mı?
master yapsan vizyon genişlemiyor demek ki.
Çok iyi bir kurumda da çalışsan devlet dairesi dışındaki yerleri tanımıyor ya bazı aileler yengesi de biraz o Düşüncede Anladığım kadarıyla.Kim bilebilir yahu
Belki o doktor yanlıs bi operasyon yapacak iceri atacaklar
O kızcagızda calıstıgı kurum yurtdısındaki şubesine gönderecek alıcak yürüyecek vs
Yarını kim görebilir ne sacma düsünce yapısı
Cocugun yengesi değilde cocuk veya anasıyla bi konusun valla yengeye ne oluyorsa sinir oldum :)Çok iyi bir kurumda da çalışsan devlet dairesi dışındaki yerleri tanımıyor ya bazı aileler yengesi de biraz o Düşüncede Anladığım kadarıyla.
Yok ya o kadar ileriye gitmez kız annesi olarak :)Cocugun yengesi değilde cocuk veya anasıyla bi konusun valla yengeye ne oluyorsa sinir oldum :)
Zaten o yenge söylemiştir eze ezeYok ya o kadar ileriye gitmez kız annesi olarak :)
Gerekte yok bence
Yengesi aydın mı ?Kızın annesi bana çok cahil geldi.
Söyleyemem denk olsalar söylerdim Demiş :)Zaten o yenge söylemiştir eze eze
Yengesi aydın mı ?
Evet anne yengesine kızımla tanışsın iyi bir aile benimde tek Çocuğum var. Gözüm arkada Kalsın istenen iyi bit evlilik yapsın istiyorum Demiş.Ben konuyu anlamadim sanirim.. Anne kendi agziyla mi teklif etmis kızını? Yani kızımla tanissinlar mi demis? Denk olmadiklari direkt anneye mi soylenmis?
Akraba değil arada kan bağı yok.Yengenin yerinde olsam akraba evliliğine karşı çıkardım
Belki o yengede sırf ikisi de akraba diye istemedi saçma bahane üretti
Kıza söyleyin kabahatin büyüğü anasında yengeye gelene kadar ona daha çok kızsın
İkisi de yengenin akrabası değil miAkraba değil arada kan bağı yok.
Haa yengenin yegeni cocuk, birebir kuzen degiller yani degil mi?Evet anne yengesine kızımla tanışsın iyi bir aile benimde tek Çocuğum var. Gözüm arkada Kalsın istenen iyi bit evlilik yapsın istiyorum Demiş.
Yengesi de Kızın annesine bu sekilde söylemiş. Denk değil vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?