Görücü meselesi

Belli zaten ona ne belki cocuk öyle düşünmüyor ayrıca o üni okuyor digeri master yapıyor gayette denkler illa sayılsalcıyla sayısalcı mı evlenmeli
Işletme masterı yapıyor ama ilerde özel sektörde Çalışacak. Devlette çalışmayacak işten Atılma tehlikesi var her zaman Dr ile aynı değil Demiş.

Işletme masterı yapıyor ama ilerde özel sektörde Çalışacak. Devlette çalışmayacak işten Atılma tehlikesi var her zaman Dr ile aynı değil Demiş.
Kim bilebilir yahu
Belki o doktor yanlıs bi operasyon yapacak iceri atacaklar
O kızcagızda calıstıgı kurum yurtdısındaki şubesine gönderecek alıcak yürüyecek vs
Yarını kim görebilir ne sacma düsünce yapısı

Çok iyi bir kurumda da çalışsan devlet dairesi dışındaki yerleri tanımıyor ya bazı aileler yengesi de biraz o Düşüncede Anladığım kadarıyla.

Yengenin yerinde olsam akraba evliliğine karşı çıkardım
Belki o yengede sırf ikisi de akraba diye istemedi saçma bahane üretti
Kıza söyleyin kabahatin büyüğü anasında yengeye gelene kadar ona daha çok kızsın

Ben konuyu anlamadim sanirim.. Anne kendi agziyla mi teklif etmis kızını? Yani kızımla tanissinlar mi demis? Denk olmadiklari direkt anneye mi soylenmis?
Evet anne yengesine kızımla tanışsın iyi bir aile benimde tek Çocuğum var. Gözüm arkada Kalsın istenen iyi bit evlilik yapsın istiyorum Demiş.
Yengesi de Kızın annesine bu sekilde söylemiş. Denk değil vs

Akraba değil arada kan bağı yok.

Öyle anaya böyle cevap.

24 yaşında yüksek yapan kızı, sırf doktor diye evlendirmeye çalışırsa, öyle de cevap alır. Anne meslek seçiyor da yenge seçince mi sorun olmuş?

Kuzenin de yengenin lafına üzüleceğine, annesinin ona ne yapmaya çalıştığına üzülsün.

Haa yengenin yegeni cocuk, birebir kuzen degiller yani degil mi?
Keşke yapmasaydı, onlar zaten kızdan haberdardır, düşünseler adım atarlardi..
Bi de cocuk daha okuyormuş, evlilik akıllarının ucunda bile olmayabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…