Ağırdan sat bekle
Niye ne oldu ?
aynen bekliycem. ses çıkarmıycam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağırdan sat bekle
Niye ne oldu ?
damat adayı görmedi ki. görebileceği bi yerde yok. haklısınız ablaya yakınım ama sormuycam yinede. 4 gün önce aradı kadın. acaba hala demedi mi çocuğa. zaten çocukta sırlı bişey durmadan yurtdışında ancak gelebildi filan. daha buraya da gelmemiş. yakında gelecekmiş. bende ne zaman dedim yakında yakında diyodu
bu da aklıma geldi. ama yengesi hani genç biri sormadan etmeden yapmaz gibi geldi. bi de daha 3 gün önce yakında gelecek görüşür mü diye tekrar sorup beni garantiye aldı. 1 aydır da lafı ediliyo. ne bileyim söylemediyse çok saçma cidden.
banada öYle geldi....damat bey red etti kendileri gelin güvey olduCocuga sormadan topa girmişler gibi geldi bana. Sanirim damat adayi ret etti, belki kiz arkadasi var, belkii evlilik düşünmüyor. .
Evet ama cocuk yurt dışındayken yengenin seni beğendiğini, abinin kardese düşündüğünü is yerinizde ki abla gelip sana söylemiş hemen. Onayini almış, heveslendirmis.
Belki iyi niyetliler ama..
bunlar olurken çocuğun haberi yok, Belli ki esas oglan umduklari gibi yaklasmadi.
Olay ellerinde patladi.
Böyle olup olmadigini tabi ki bilmiyoruz ama bence boyle :)
banada öYle geldi....damat bey red etti kendileri gelin güvey oldu
Bence ablayla konus. Seni sık bogaz etmisler heveslendirip yari yolda birakmislar. Ne guzel is cani istediklerinde dil doksunler istemeyince tek kelime yok.
En azindan heveslendirildigini sonra da neden tek kelime edilmedigini sorabilirsin.
Boyle sig kafada olan tipler aramasin zaten.
Doğuda doğdum doğuda büyüdüm,o bahsettiğiniz ablanizin soylediklerini hakaret sayarim.
İnsan yemiyoruz sonucta,doguymus peh
İyiki gelmemisler.
damat adayı görmedi ki. görebileceği bi yerde yok. haklısınız ablaya yakınım ama sormuycam yinede. 4 gün önce aradı kadın. acaba hala demedi mi çocuğa. zaten çocukta sırlı bişey durmadan yurtdışında ancak gelebildi filan. daha buraya da gelmemiş. yakında gelecekmiş. bende ne zaman dedim yakında yakında diyodu
Ya Allah askina birakin bunlari. Su tanistirma usulunden iyice sogudum. Sakin hic bi seildede sormayin konusunu dahi acmayin merakli gibi. Umursamayin.
Canim böyle yengeyle ablayla olmaz bu isler. Yok o öyle demis, bu aslinda böyleymis, yurt disindan gelememis bla bla bla. O araciya söyleyin, ben sen israr ettin diye kimse kirilmasin diye he görüselim bakalim dedim ama benim gönlüm yok bu iste gelip gitmesinler de. Ne öyle pazar tezgahinda mal mi seciyorlar. Ben cok kizarim böyle seylere. Sanki anasiz babasiz sahipsiz besleme alacaklar. Memleket olayi olsaydi size gelene kadar o abla dediginiz kisiden ögrenmislerdi secerenizi. Bence de bunlar kendi kendilerine gelin güvey olmuslar belki de cocugun haberi bile yok. Zaten abisi yengesi görmüs sizi. Bu cocuk gidin bana kiz bulun mu demis? Ben kardesime bile bu konularda araci olmam. Bak burda böyle bir cocuk varmis iyidir iyidir evlen bunla asla demem diyemem. Yükü agir olur cünkü. Elalem ne densiz ne isgüzar ya.
doğulu muhabbeti ile alakasının oldugunu sanmıyorum.
bence bunlar o oğlana sormadan iş yapmaya kalkıştılar ,abi ile yenge.
çocuğun da muhtemelen bir sevgilisi var görüşmek istemedi.
bunlar da ne yapacaklarını şaşırdı,en iyisi bir daha konusunu açmayalım kapanıp gitsin diye düşünüyolar.![]()