E madem haberleri var, anneniz babaniz kim bunlar kizim neyin nesiler, böyle bir niyetleri varsa gelsinler oturup konusalim demediler mi? Görüsmeyi kabul etmeden önce niye aileme danismaliyim demediniz? Ayrica görüstüm diyorsunuz da kimle görüstünüz? Damat adayi dediginiz kisi ortada yok, anasi babasi da yok ortada. Cok tatli buldugunuz yengeyle ayaküstü bir tanisma var o kadar. 3 haftadir ses cikmadigina göre kimsenin pesinde degiller degil mi sizce de? Hic tanimadiginiz bilmediginiz bu insanlarin neyine güveniyorsunuz da öve öve bitiremediler beni diyorsunuz. Belki de bu yenge her hafta baska bir kizin pesine düsüp övüyordur kendi kendine görücülük oynuyordur olamaz mi?
Ben sizi saf ve iyiniyetli buldum. Duygularinizla hareket ediyorsunuz ama bu evlilik isi ciddi mesele. Siz de biliyorsunuz ki bizim toplumumuzda bunun yolu yordami gelenegi var. Gelinir, aileye ciddiyet ve niyet bildirilir. Iki taraf anlasirsa da yüzük takilir. Ya da evlenmeyi düsünen cift her konuda anlasip birbirlerini es hayat arkadasi olarak kabul ederler ve formalite icabi isteme olayi olur. Aileler tanisir ve ailenin büyügü yaslisi söz yüzügü takar. Bu kadar kizdiniz ettiniz ama gercegi görün. Evlenmek isteyen es adayi yok, annesi babasi yok, acik acik seni begendik gelip ailenle tanisacagiz isteyecegiz olayi yok. Kimbilir neler döndü arka planda da olay Istanbul'lu olmamaya getirildi.
O hep konusuyoruz dediginiz araci ablanizin yerinde olsam yüzüm yerde gezerdim. Kizi heveslendirdim ettim, tanis görüs diye gaz verdim, ama beni mahcup ettiler, memleket diye bahane uydurdular, ariycaz deyip aramadilar 3 haftadir ses cikmiyor, kizin ailesi de ögrendi der utanirdim biraz.