- Konu Sahibi repaticykoknem
-
Dur şimdi başımıza iş gelmesinHoş bakanın da üslubu hanımefendinin üslubuna çok yakın. Sanırım o yüzden verdiler belgeyi
Raporlasınlar, Mune geri getirir. Küfrettiği arkadaş da isterse hukuken hakkını arayabilir.Ay bütün küfürleri silmiş göremedim ndndn
Bende küfür okumaya gelmiştim yok olmuşlarAy bütün küfürleri silmiş göremedim ndndn
Hanımefendi yazamayan öğretmen ne kadar kibarlasmissiniz siz öyle...aaa ne kadar ayıp hanfendi kendinize gelin nasıl bir uslüp bu
Birde başka şeyler yazmış yakiysiyr mu size filan gibi hahajAy bütün küfürleri silmiş göremedim ndndn
Efsane dönüş ndndnBirde başka şeyler yazmış yakiysiyr mu size filan gibi hahaj
Küfür ettiğiniz üyenin de öğretmen oluşu?aaa ne kadar ayıp hanfendi kendinize gelin nasıl bir uslüp bu
Öğretmen var öğretmen varKüfür ettiğiniz üyenin de öğretmen oluşu?
Hangi üye daha üsluplu bir düşünün isterseniz.
Öyle access, başarı belgeliymiş üstelik?Öğretmen var öğretmen var
Benimki anamın ak sütü gibi helal.Zaten diplomalar sıkıntılı nfjfj
Kim demiş belgesiz diye dkdkkdkÖyle access, başarı belgeliymiş üstelik?
Bizim Margırıt belgesiz diye üslupsuz oldu, küfür etmeyi öğrensin de belge verilsin.
Neden vızyonsuzsunuz? Ne güzel atanmışsınız mesleğiniz var neden görücü usulu için kendinizi yiyorsunuz?Merhaba hanımlar
27 yaşındayım atanmış öğretmenim babamla annemin eskiden arkadaşları olan bir çift var yıllardır görüşmüyorlar adam 2 ay önce aradı beni sordu yaşımı falan tam bilmiyor çünkü sonra kaynının oğlu varmıs o da öğretmenmiş benim gibi vs yani ona düşünmüş beni . Sonra annelerimiz de bayağıdır görüşmüyordu birbirlerinin numaralarını aldılar. Annemle kadın eskiden arkadaşmış zaten sohbet etmeye başlıyorlar kadın diyorki kaynımın oğluda iyidir ama benim de oğlum var mühendis sizden kız almak istiyorum falan dedi güya aralarında konuştular ama annem bana her şeyi anlattı neyse bu oğlunun fotosuna baktım hic beğenmedim bir yaşta küçük. Ama kaynının oğlunu çok çok beğendim tabi bişe söylemedik zaten benim bildiğimi söylemedi annem güya aralarında.
derdim şu.... 2 aydır kadınla annem telefonla konuşuyor birbirlerinin durumuna yorum falan yapıyorlar instagramda ama asla konu bana ve kaynını oğluna gelmiyor. Farklı şehirlerdeyiz yani ne oldu da laf açılmıyor. Tamam oğluna beni gösterdi o da beni beğenmedi diyelim okey ben de onu beğenmedim zaten ama neden kaynının oğlundan ses yok.? Acaba resmimi ona göstermedi mi resmen 2 ay oldu üzüntüden kafayı yemek üzereyim çok beğenmiştim onu hayır neden kendi oğlunu soktu araya anlamadım sinir oluyorum telefonda dakikalarca konuşuyorlar ama asla tanıştırmak istemiyor . Anneme de kızdım konuşma o kadınla diye sanane o benim arkadaşım diyor.
Acaba vazmıgeçtiler yoksa beğenmedimi beni kaynının oğlu yoksa onun hiç haberi yok mu bu belirsizlik beni öldürüyor
Ne bileyim, öyle ortamda belgeni salladığını görmedik.Kim demiş belgesiz diye dkdkkdk
Asıl senin profilde çekirdek çitleyecektik, yok etmişsin gönderiyi.
aaa ne kadar ayıp hanfendi kendinize gelin nasıl bir uslüp bu
Zümrem o kadar kalitesiz mi ki kalkıp belgeyle şov yapmaya kalksınNe bileyim, öyle ortamda belgeni salladığını görmedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?