dayatmalarla ask mı olur..ask pat dıye gelır...
anne baba: bu kız buda erkek hadı bakalım konusunDayatma olduğunu kim söyledi görücü usulü görcen bi ah ah ... Sonra aşk gelir belkimm
anne baba: bu kız buda erkek hadı bakalım konusun
kız: ben senı begendım sende benı begendınmı
erkek: begendım
evlenelı ozamn
bende dıormkı bırılerının bulmasıyla ask mask olmaz. bnm fıkrım allahıma sukur ıstedgm gbı ewlndım. gorcu usulu olmadı allaha sukur. zaten bnm aılmde asla ıstemıyodu gorcu faln. bıze ters gelıo herkesn fıkrı farklı tabıGörücü usulü bu değil ki çok basit düşünüyorsunuz... görücü usulü tanışıp aşık olucaksın aşık. ok
bende dıormkı bırılerının bulmasıyla ask mask olmaz. bnm fıkrım allahıma sukur ıstedgm gbı ewlndım. gorcu usulu olmadı allaha sukur. zaten bnm aılmde asla ıstemıyodu gorcu faln. bıze ters gelıo herkesn fıkrı farklı tabı
hakkında hayırlısı olsunEvet herkesin kendi fikridir saygı duyarım.Ama olur da birine görücü usulüyle aşık olurum o yüzden görücü usulüyle de evlenebilirim diyorum.Bu arada birinin bulmasıyla aşk olabiliyo yani daha doğrusu aşkın nerden ne zaman çıkacağı hiç belli olmuyor. Belki biri bana bulur belki o kendiliğinden bana gelir.
hakkında hayırlısı olsun
Görücü usulü bu değil ki çok basit düşünüyorsunuz... görücü usulü tanışıp aşık olucaksın aşık. ok
madem bu adar gorucu ıstıodn nıe sordun askmı gorucumu dıearkandayım sonuna kadar grücü usulü tanışıp aşık olursan evlenceksin sonuçta
Görücü usulü bu değil ki çok basit düşünüyorsunuz... görücü usulü tanışıp aşık olucaksın aşık. ok
bende dıormkı bırılerının bulmasıyla ask mask olmaz. bnm fıkrım allahıma sukur ıstedgm gbı ewlndım. gorcu usulu olmadı allaha sukur. zaten bnm aılmde asla ıstemıyodu gorcu faln. bıze ters gelıo herkesn fıkrı farklı tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?