Görücü usulü ilk buluşmamız=ben=x=korku =endişe=baskı off yardım kızlarr...!!

hayalet06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
584
43
18
35
Kütahya
Merhabalar Canlar ,
Sizi merakta bırakmayıp hemen konuya gireceğim..
Ablam aracılığı ile yaşadığım ilden 8 saat uzaktaki biriyle tanıştım. Önce 1 hafta telefonla görüştük sonrasında buluşma kararı aldık.
Bu hafta sonu buluştuk.. Ellerinde kocaman bir buketle karşıladı beni ,çok hoş lüks bir mekanda güzel bir kahvaltı yaptık adım atsam taksiye bindirdi aman yorulma sen taksiyle gidelim tavırlarında gayet kibar anlayışlı bir adamdı gün boyunca böyle geçti ve gayet elit mekanlara götürdü beni..
Çocuk bir kızın isteyebileceği her şeye sahip ;işi iyi , anlayışlı,iltifatlar işin cabası,modern,evi var,arabası var,ailesini biliyorum çok iyi,aşırı kıskanç değil ama sahipleniyor,siagarsı yok ,alkol yok,romantik,gezmeyi gezdirmeyi çok seviyor,maaşı oldukça iyi ,eğitimi süper master yapıyor,çok ilgili ,yaş farkımız çok yok ideal yaşlarımız,cimri kesinlikle değil,çok savurgan da değil,maç izlemeyi hiç sevmiyor...vs vs yani bir kızın isteyebileceği her şeyi yapıyor amaaa gel gelelim ben görüştüğümüzde hiç bir şey hissetmedim tipini beğenmedim.Çrikin biri değil kesinlikle ama hiç bir şey hissedemedim işte..
kendisine izah etim bak böyle böyle onun tepkisi cidden ideal bir erkek olduğunu kanıtladı:olsun sen cevap verme ne hayır de ne evet ben senin kalbini kazanabilirsem;bir gülüş bir bakış,bir söz.. o zaman bana söylersin ..aynen böyle dedi ve dedim ki içimden cidden çocuk çok kontrollü olgun biri
Peki ben ne oluyor da beğenmedim bir şey hissetmedim anlamıyorum kendimi zorluyorum Allaha dua ediyorum yanlış bir karar vermiyeyim diye
Ailem arkadaşlarım çevremdekilerin tepkisi aynen şu şekilde..
"Sen herkese bir kulp mu takacaksın böyle?, daha öncekilerin tipini beğendin de ne oldu? Bunu da mantık olarak düşün ?sana değer verir el üstünde tutar? kaçırma bu çocuğu? ,çok pişman olacaksın hayır dersen? Daha iyisini mi bulacaksın ? bir daha böyle şans gelmez?
vs vs bir sürü laf söylediler 7-8 ayrı kişi.. acaba dedim onlar mı haklı ailem kötülüğümü istemez sonuçta..
Kafam allak bullak oldu onla bir ömür geçireceğimi düşünüyorum yok içime sinmiyor ama hayır dersem de pişman olurum diye korkuyorum çok
mantık mı önemli evlilikte aşk sonradan mı gelir önce mantık olarak başlasam sonradan sevebilir miyim en azından hoşlanır mıyım bu sorular kafamda yumak oldu ne yapmalıyım kızlar annemlerde haklı bende haklıyım ama olan bana oluyor izlemem gereken yol nedir

Sonuna kadar okuduğunuz ve değerli yorumlarınızı eksik etmediğiniz için kocaman öpücüklerr

Zaman ayır kendine biraz daha vakit geçirin belki seveceğin yönlerini bulursun. Ama sırf mantıklı geliyor diye de evlenme evlilik aşk olmadan asla çekilmiyor bunu da unutma.

Bir sey hissetmemekten kasit nedir?
Tipini mi begenmediniz yoksa bir duygu mu olusmadi sizde?
İlla bir ad koymaniza gerek yok.
Panik yapmadan biraz daha tanimaya calisin.
Zaten hislerinizi de ya da hissizliginizi de biliyormus.

Tutkuyla sevmek cok onemlidir, zira toleransi arttirir. O büyü yoksa karsi tarafin cogu yaptigi gozunde buyur. Mevcut iyilikler de cok cazip hale gelmez. Yasin kucukse bekle, hem gozlerine baktiginda icini titreten, hem de mantigina uyan bir adam niye cikmasin karsina ki? Mantik evliligi icin 35 sonrasi yaslarda olmak lazim ki insan madem aski bulamiyorum bari kafama uygun biri ile evlenip evlat aski yasayayim henuz yumurtalarim varken der.

Son düzenleme:
Canım benim biraz zaman tanı karşındaki insana.Aşk zaten bitiyor ama sevgi ve güzellikler kalıyor geriye.Sana saygı duyan bir insanı bir kalemde silip atma.Ama sakın istemediğin bir şeyi sırf başkaları istiyor diye de yapma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eger unutamadiginiz biri yoksa ve pisman olmaktan korkuyorsanz bir sans vermeye deger

şunu bilir şunu söylerim; bize rahatlık batıyor, çok ciddiyim, fazla iyi adam gördük mü itiyor bizi, illa ihtiras olcak, kavga olacak, megoloman olcaklar ki içimiz erisin.. fazla iyi erkek yaramıyor çoğumuza:)) benzeri benim de başıma geldi. ay ne yapsa batmaya başladı bi de sonra bana canım dese heyheyleniyodum bir iki kez daha görüş bence, için ısınmıyorsa yapacak bi şey yoktur, heyecanlanmadan/sevmeden ömür geçmez.

bırden hersey önüne serilmiş,zor olan guzeldır ya..

bu kadar elinin altında olunca hersey,kal geldi sana..hıcbıse hıssedemedın..

çocuk bı sure senı aramasa,sormasa bu sefer gözünde kıymete bıner aslında..

aklın onda kalır,neden aramıyor,suan napıyor..

ama bırde su varkı,eger yanındayken irite olduysan,ten uyumu falan hıcbıse olmadıysa..

o iş zor..

karar vermek için erken bence. ben de benzer bir durum yaşadım. ilk buluşmamızda çok etkilenmediğim birine bi süre sonra deli gibi aşık olmuştum gözüm hiç bişey görmüyordu ben bu işlerin zamanla olacağı kanaatindeyim ilk görüşte aşka inanmadım hiç bi zaman

Şu yukarıda bahsettiğin,artı olarak görünen,bir kızın isteyebilecği şeyler olarak görünen vasıflar bir ilişki için yeterli değil malesef.Bunlar yüzeysel somut şeyler.O insandan hoşlanman,kafa yapılarının uyması,fikirleri unlar da önemli şeyler.Bunlar için de zaman gerek.Master yapması,evinin arabasının olması bir evliliği pek kurtarmıyor.Ama sen sanki daha önceden böyle bir konu açtın.O zamandan bu zaman hala hoşlanmıyorsan bitireceksin.Bunun adı mantık evliliği olmuyor.

yok bu çocukla ilk kez iletişime geçiyoruz yani daha önceden tanıdığım biri değildi.. bu çocukla alakalı başka bir konuda açmadım ...görücü usulü evleneceğim için gelenleri değerlendiriyorum ama bu mantıklı geldi aileme ondan özellikle endişem ve korkum var pişman olur muyum diye

bence karşındakine biraz şans vermelisin. bundan 5 sene önce eşimle evleniceksin deseler bi tarfımla gülerdim ama şimdi deliler gibi aşığım ve buda zaamanla oldu. ilk görüşte aşk değildi benimki ama onunki öyleydi. ve kendini deli gibisevdirdi bana. şimdi şükrediyorum her yüzüne baktığımda :)
bence briaz zaman tanı yaşın kaç buda önemli karar vermende.
bide adamın arabası varsa neden taksiyle gezdiniz onu anlamadım ben :26:

karşıdakini tanımadk için çok kısa bir süre
bence biraz daha görüşün ama baktınız bu süre içerinde yine ısınamadıysanız bir şeyler hissetmediyseniz mantıkla hareket etmeyin çevrenizdekileri dinlemeyin. sonuçta onlar değil siz aynı evde kalacaksınız. aşk da önemli. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Ben yaşadığım şehre gelmesini istemedim küçük bir ilçede yaşıyoruz bir gören olur rahat edemem diye annemlerin onayı ve oluru ile Ankara'ya gittik orda ikimize de yakındı Ankara orda ilk buluşmamız oldu.. otobüsle geldi Ankara'ya ondan taksiyi tercih ettik,,
Tipi hoşuma gitmedi evet hiç ama belki sonradan sever miyim diye bu kadar çok çırpınıyorum:26::26::26:

ben 25 o 30 yaşında ideal yani evlilik için yaşım

Aşk sonradan gelmez biz kadınlar ilk etkilenme beğenme bizim için çok önemli kalbimiz pır pır olmalı ilk görüşte heyecanlanmalıyız sana hak veriyorum ama kendinde demişsin yanlış karar vermekten korkuyorum diye acele etme bana kalırsa sevgili ol da demiyorum bu arada zamana bırak tanıyın birbirinizi ona da böyle söyle belki zamanla onu tanıdıkça seveceksin ilk görüştüğündeki negatif düşünceler aklından silinir belli mi olur hem ne demişler her zaman sevilen ol seven değil sevilen olursan her zaman değerin olur ama bu işin oluru yok dersen senin hayatın elbette ileride pişman olacağın kararlar vermeni istemeyiz

Ayyy aynen öyleee valla :2:
biraz daha görüşeceğim kestirip atmayacağım haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…