aynen arkadaşa katılıyorum.
Toyluk zmnlardaki gibi olmuyor yaş ilerledikçe öle pat die ilk görüştü ağzı açık liseli kızlar gibi olmuyoruz.
Hiç bişe hissetmiyoruz belki ama sonra ortak vakitler geçirdikçe insan sevebiliyor ki kadınlar ilgiden hoşlanır ilgi gördükçe belki senin de için ona ısınabilir.
Reddetmek için erken biraz daha tanı vakit geçirin birlikte. Ama belli bir sürec geçti de hala bişi hissetmiyorsan ozmn da evlenmek olmaz tabi.
Allah inşallah gönlünüze göre nas,ip etsin.
Bu arada yaşınız kaç?
bence aklında başka biri yoksa bi şans ver ona... Onu tanımaya çalış. Iyice tart düşün. Oturup herşeyi konuşabileceğin keyifli muhabbet edebileceğin seni mutlu edecek biri sevgini de kalbini de zamanla kazanır bence... Böyle insanlar her zaman karşına çıkmayabilir unutma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben ilk hiçç etkilenmediğimden sonra da etkilenmiyorum gibi..sen de kendini azçok tanımışındır belki.brnim görüştüğüm kişi de kısa boylu ,gösterişli biri değil..ama çekici buluyorum..çekici geliyoır mu ona bak..yyoksa ben öyle sevmezdim..davranışları da etikli oldu ama ben görücü usulü tanışmadım ,beni gezdirmişti ..o niyetle bakmamıştım..itici de gelmemişti...gezerken hoşlandım:)etkileyen bir tarafları olmalı mesela bunun gözleri..o anki ilgili davranışları,masum tavırları...tabi sonra aynı ilgiyi göremedim...
merhaba canım,
sevgi zamanla oluşan birşey. Bende eşimi ilk gördüğümde hatta ilk bir iki ayımızda şu anki hislerin yanından bile geçemezdim. Sempatik geliyordu tatlı geliyordu ama sevgi zamanla oldu. Giderek arttı zamanla hiç azalmadı. Iyi huyları iyi özellikleri bu sevgiyi giderek arttırır.
Ilk görüşte çok beğendiğin biri de kötü huyları ile nefretini kazanabilir.
Aynı evde yaşamak evlenmek için insanın mantığıyla düşünmesi gerek bence biraz da.
Daha çok zaman geçirmenizi konuşmanızı tavsiye ederim.
merhaba canım,
sevgi zamanla oluşan birşey. Bende eşimi ilk gördüğümde hatta ilk bir iki ayımızda şu anki hislerin yanından bile geçemezdim. Sempatik geliyordu tatlı geliyordu ama sevgi zamanla oldu. Giderek arttı zamanla hiç azalmadı. Iyi huyları iyi özellikleri bu sevgiyi giderek arttırır.
Ilk görüşte çok beğendiğin biri de kötü huyları ile nefretini kazanabilir.
Aynı evde yaşamak evlenmek için insanın mantığıyla düşünmesi gerek bence biraz da.
Daha çok zaman geçirmenizi konuşmanızı tavsiye ederim.
şimdi az önce siz msjı yazdıgınız anda bana o çocuktan 3 mesaj geldi ard arda :)
-günaydın
-romantizm sezonu açılmıştır,haberin olsun :)
-şiir senin yüzün dür,benim tahtım senin dizindir..
Bu 3 mesajdanda hiç etkilenmedim normal bir kız gülümseme tebessüm olur msjı okuyunca ben nötr neden acaba :18::18::18::18::18::26::26::26::26:
çocuk sizi yeni yeni tanımaya çalışıyor, hemen romantizme bağlamasa keşke. Biraz kaçsa belki siz de onu merak edip düşüneceksiniz ama şu an kovalama evresinde kendisi
cimri kesinlikle değil,çok savurgan da değil
şimdi az önce siz msjı yazdıgınız anda bana o çocuktan 3 mesaj geldi ard arda :)
-günaydın
Bu 3 mesajdanda hiç etkilenmedim normal bir kız gülümseme tebessüm olur msjı okuyunca ben nötr neden acaba :18::18::18::18::18::26::26::26::26:
-günaydın
Tutkuyla sevmek cok onemlidir, zira toleransi arttirir. O büyü yoksa karsi tarafin cogu yaptigi gozunde buyur. Mevcut iyilikler de cok cazip hale gelmez. Yasin kucukse bekle, hem gozlerine baktiginda icini titreten, hem de mantigina uyan bir adam niye cikmasin karsina ki? Mantik evliligi icin 35 sonrasi yaslarda olmak lazim ki insan madem aski bulamiyorum bari kafama uygun biri ile evlenip evlat aski yasayayim henuz yumurtalarim varken der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?