Görücü usulü ilk buluşmamız=ben=x=korku =endişe=baskı off yardım kızlarr...!!

evlilik için yaşlarınız ideal erkekte çok güzellik aranmaması gerektiiğini düşünyorum. sonuçta kadını herşeyden önce cezbeden şey adamlığıdır yani bence öyle. babamın hep bi lafı vardı hiç unutmam vede onaylarım.. der ki; kadın sevdiği adamla değil kadını seven adamla evlenmelii...
kadınlar duygusal varlıklar çünkü ona ilgi duyan seven bir adamı sevecektir. ama adamın sevmedi kadın kadar kolay olmaz

bahsettıgın sey doğru fakat..

benım anlattığım gıbısı de var..

çocuk sadece ıyı aıle kızı arıyor,benı param ıcın sevmeyek bırı olsun..

cunku etrafındakı kızlar onun etıketını bılıyor..

bu ıse once duzgun karakterlı bı kız olsun..sonra ben onunla tanışım,kendımı tanıtiim,bıseyler olursa böyle olsun ıstıyor..

yaptığı daha cok,oltayı sağlam balığa atmak,hafıf kız tabır ettıgımız kızlarla vakıt kaybetmemek..

tabı böyle olunca ısmarlama ask da zor olabılıyor..

yok ki çevremde teklif eden aşık olabileceğim biri :2: Cidden yok aday adayım bile yok sevgili olmak için vs

Allah Allah kısmet işi bu güzelim.İlle de aman heemn biri çıksın ille evleneyim diye birşey yok.Herşeyin bir vakti zamanı vardır.Evlenmekle bitmiyor bir de evlilik sonrası var.Çocuk oyuncağı değil bu işler.

Hemen yarın evlenmen gerekmiyor, bir kere çıktınız diye hemen nişan söz yapacak da değilsiniz. Bence bir süre görüş eğer hislerinde değişme olursa ne ala, yok hayır bir şey hissetmediysen kibarca açıklar görüşmeyi kesersin...

Biraz zaman ver kendine birlikte vakit geçirin gezin yine de olmuyorsa yapacak birşey yok o zaman

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Daha önce aşık oldunuz mu merak ettim ?
Aşkı yaşadıysanız yine o duyguyu arıyor olabilirsiniz veya evliliğe tam manası ile hazır hissediyor musunuz ?

İlk buluşmada illa hemen körkütük aşık olcaksın diye bişey yok.
Körkütük de aşık olma zaten. Bi ilişkide aşk ve mantık beraber olmalıdır.
Biraz zamana bırak, bikaç kere daha buluşun konuşun, kararını ondan sonra verirsin. Kafana yatmazsa zorlamazsın daha fazla.
Ama anlattığın kadarıyla ideal bi erkek gibi görünüyor.

Bence aklında başka biri yoksa bi şans ver ona... Onu tanımaya çalış. İyice tart düşün. oturup herşeyi konuşabileceğin keyifli muhabbet edebileceğin seni mutlu edecek biri sevgini de kalbini de zamanla kazanır bence... Böyle insanlar her zaman karşına çıkmayabilir unutma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben ilk hiçç etkilenmediğimden sonra da etkilenmiyorum gibi..Sen de kendini azçok tanımışındır belki.Brnim görüştüğüm kişi de kısa boylu ,gösterişli biri değil..Ama çekici buluyorum..Çekici geliyoır mu ona bak..Yyoksa ben öyle sevmezdim..Davranışları da etikli oldu ama ben görücü usulü tanışmadım ,beni gezdirmişti ..O niyetle bakmamıştım..İtici de gelmemişti...Gezerken hoşlandım:)Etkileyen bir tarafları olmalı mesela bunun gözleri..o anki ilgili davranışları,masum tavırları...Tabi sonra aynı ilgiyi göremedim...

Erkek arkadasimin fotografini internetten gormustum ilk önce ve gerçekten begenmemistim ama yuzyuze gördüğümde cok etkilenmistim tanidikca asik oldum.. yani tanidikca sevebilirsin diyorum ben

Son düzenleme:
Ben mantıktan yanayım, evli olan herkes bilir ki aşk bir yerden sonra bitiyor ve geriye saygı-sevgi kalıyor. Mantıksız olup aşığım diye evleneceğine mantıklı, akıllı biriyle evlenmek daha evla kanımca.

Hic kusur bulamadigin icin etkilenmemissindir.
Cok iyi adamlar herkese gore degildir. Herkes yapamaz.

aynen arkadaşa katılıyorum.
Toyluk zmnlardaki gibi olmuyor yaş ilerledikçe öle pat die ilk görüştü ağzı açık liseli kızlar gibi olmuyoruz.
Hiç bişe hissetmiyoruz belki ama sonra ortak vakitler geçirdikçe insan sevebiliyor ki kadınlar ilgiden hoşlanır ilgi gördükçe belki senin de için ona ısınabilir.
Reddetmek için erken biraz daha tanı vakit geçirin birlikte. Ama belli bir sürec geçti de hala bişi hissetmiyorsan ozmn da evlenmek olmaz tabi.

Allah inşAllah gönlünüze göre nas,ip etsin.

bu arada yaşınız kaç?

Benim esim bana ilk goruste asik oldu tam 1,5 yil pesimden koştu sirf ondan ve arkadaslarimin baskisindan kurtulmak için evet dedim 1-2 hafta cikarim hayati zindan ederim pesimi bırakır diye düşündüm böylece kurtulucaktim ondan :) cikmaya başladık sevgili olduktan 3 ay sonra bi olay karsisinda beni sahiplenmesi ve o olaydaki duruşuyla beni kendine once hayran sonra asik etti tipini begenmedigim dunyada ikimiz kalsak asla dedigim adama deli gibi asigim hala. Onunla evlenebilmek için ailemle ne kavgalar ettim :) Hala her akşam kapida onu karsiliycam diye kalp atislarim hızlanıyor ♥♥♥
Yani bu örneklerden yola çıkarak bir şans verin diyorum

Bu isler zor gercekten. Bir kac kez daha gorus bence belki biseyler hissedersin.
Biz bayanlar ilgi alakayi seviyoruz, belki hosuna gider ilgisi. Anlattiklarina bakilirsa
bir bayanin isteyebilecegi hersey var.
Bende biriyle gorucu usulu gorustum adam beni bir parkta 2-3 saat yuruttu oturacak yer bulmadi bile.
Ortalikta bukadar yontulmamis odun varken senin karsina cok iyi biri cikmis. Biraz gorus, dene bence

Ne güzellll ... belki benim de öyle olur bilemem...ama bana çok itici geldi tipi korktum yanıma yakıştıramadım.. Görseniz çirkin değil bu çocuk dersiniz ama bir şeyler itici geldi işte ..neyse özetle zaman zaman zaman ...zamana bırakmam gerek düşünüp kafayı yicem yoksa hakkaten

hakkaten doğru söylüyorsun canım.. Benimde görüştüklerim arasından en mantıklı ilgili alakalı eğitimi ailesiyle tam da bana uygun.. Ama ah bu kalp varyaa derdi neyse illa adrenalin mi istiyor nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…