ahhh ahh aynen öyle aslında ama ah kalbimm ben senden çok çektim söyle nedir bu halin ... :))
Ben yaşadığım şehre gelmesini istemedim küçük bir ilçede yaşıyoruz bir gören olur rahat edemem diye annemlerin onayı ve oluru ile Ankara'ya gittik orda ikimize de yakındı Ankara orda ilk buluşmamız oldu.. otobüsle geldi Ankara'ya ondan taksiyi tercih ettik,,
Tipi hoşuma gitmedi evet hiç ama belki sonradan sever miyim diye bu kadar çok çırpınıyorum:26::26::26:
benim kastettiğim şey de tam buydu aslında.görücü usulu görüşmeler tamamen etiket üzerine oluyor. zengin mi parası var mı beni nereye götürdü yakışıklı mı? ama flörtlerde sevgilini uzun uzun tanıyorsun karakteri çözüyorsun ve senin onu sevip sevmemen ön plana çıkıyor.yani seviyorum parası olmasa da olur diyebiliyorsun.görücü usulunde bunu demen imkansız çünkü ilk anda sevgi aşk zaten olmuyor.
yok ki çevremde teklif eden aşık olabileceğim biri :2: Cidden yok aday adayım bile yok sevgili olmak için vs
işte o yüzden karışık aklım :18::18::18:
Merhabalar Canlar ,
Sizi merakta bırakmayıp hemen konuya gireceğim..
Ablam aracılığı ile yaşadığım ilden 8 saat uzaktaki biriyle tanıştım. Önce 1 hafta telefonla görüştük sonrasında buluşma kararı aldık.
Bu hafta sonu buluştuk.. Ellerinde kocaman bir buketle karşıladı beni ,çok hoş lüks bir mekanda güzel bir kahvaltı yaptık adım atsam taksiye bindirdi aman yorulma sen taksiyle gidelim tavırlarında gayet kibar anlayışlı bir adamdı gün boyunca böyle geçti ve gayet elit mekanlara götürdü beni..
Çocuk bir kızın isteyebileceği her şeye sahip ;işi iyi , anlayışlı,iltifatlar işin cabası,modern,evi var,arabası var,ailesini biliyorum çok iyi,aşırı kıskanç değil ama sahipleniyor,siagarsı yok ,alkol yok,romantik,gezmeyi gezdirmeyi çok seviyor,maaşı oldukça iyi ,eğitimi süper master yapıyor,çok ilgili ,yaş farkımız çok yok ideal yaşlarımız,cimri kesinlikle değil,çok savurgan da değil,maç izlemeyi hiç sevmiyor...vs vs yani bir kızın isteyebileceği her şeyi yapıyor amaaa gel gelelim ben görüştüğümüzde hiç bir şey hissetmedim tipini beğenmedim.Çrikin biri değil kesinlikle ama hiç bir şey hissedemedim işte..
kendisine izah etim bak böyle böyle onun tepkisi cidden ideal bir erkek olduğunu kanıtladı:olsun sen cevap verme ne hayır de ne evet ben senin kalbini kazanabilirsem;bir gülüş bir bakış,bir söz.. o zaman bana söylersin ..aynen böyle dedi ve dedim ki içimden cidden çocuk çok kontrollü olgun biri
Peki ben ne oluyor da beğenmedim bir şey hissetmedim anlamıyorum kendimi zorluyorum Allaha dua ediyorum yanlış bir karar vermiyeyim diye
Ailem arkadaşlarım çevremdekilerin tepkisi aynen şu şekilde..
"Sen herkese bir kulp mu takacaksın böyle?, daha öncekilerin tipini beğendin de ne oldu? Bunu da mantık olarak düşün ?sana değer verir el üstünde tutar? kaçırma bu çocuğu? ,çok pişman olacaksın hayır dersen? Daha iyisini mi bulacaksın ? bir daha böyle şans gelmez?
vs vs bir sürü laf söylediler 7-8 ayrı kişi.. acaba dedim onlar mı haklı ailem kötülüğümü istemez sonuçta..
Kafam allak bullak oldu onla bir ömür geçireceğimi düşünüyorum yok içime sinmiyor ama hayır dersem de pişman olurum diye korkuyorum çok
mantık mı önemli evlilikte aşk sonradan mı gelir önce mantık olarak başlasam sonradan sevebilir miyim en azından hoşlanır mıyım bu sorular kafamda yumak oldu ne yapmalıyım kızlar annemlerde haklı bende haklıyım ama olan bana oluyor izlemem gereken yol nedir
Sonuna kadar okuduğunuz ve değerli yorumlarınızı eksik etmediğiniz için kocaman öpücüklerr
Merhabalar Canlar ,
Sizi merakta bırakmayıp hemen konuya gireceğim..
Ablam aracılığı ile yaşadığım ilden 8 saat uzaktaki biriyle tanıştım. Önce 1 hafta telefonla görüştük sonrasında buluşma kararı aldık.
Bu hafta sonu buluştuk.. Ellerinde kocaman bir buketle karşıladı beni ,çok hoş lüks bir mekanda güzel bir kahvaltı yaptık adım atsam taksiye bindirdi aman yorulma sen taksiyle gidelim tavırlarında gayet kibar anlayışlı bir adamdı gün boyunca böyle geçti ve gayet elit mekanlara götürdü beni..
Çocuk bir kızın isteyebileceği her şeye sahip ;işi iyi , anlayışlı,iltifatlar işin cabası,modern,evi var,arabası var,ailesini biliyorum çok iyi,aşırı kıskanç değil ama sahipleniyor,siagarsı yok ,alkol yok,romantik,gezmeyi gezdirmeyi çok seviyor,maaşı oldukça iyi ,eğitimi süper master yapıyor,çok ilgili ,yaş farkımız çok yok ideal yaşlarımız,cimri kesinlikle değil,çok savurgan da değil,maç izlemeyi hiç sevmiyor...vs vs yani bir kızın isteyebileceği her şeyi yapıyor amaaa gel gelelim ben görüştüğümüzde hiç bir şey hissetmedim tipini beğenmedim.Çrikin biri değil kesinlikle ama hiç bir şey hissedemedim işte..
kendisine izah etim bak böyle böyle onun tepkisi cidden ideal bir erkek olduğunu kanıtladı:olsun sen cevap verme ne hayır de ne evet ben senin kalbini kazanabilirsem;bir gülüş bir bakış,bir söz.. o zaman bana söylersin ..aynen böyle dedi ve dedim ki içimden cidden çocuk çok kontrollü olgun biri
Peki ben ne oluyor da beğenmedim bir şey hissetmedim anlamıyorum kendimi zorluyorum Allaha dua ediyorum yanlış bir karar vermiyeyim diye
Ailem arkadaşlarım çevremdekilerin tepkisi aynen şu şekilde..
"Sen herkese bir kulp mu takacaksın böyle?, daha öncekilerin tipini beğendin de ne oldu? Bunu da mantık olarak düşün ?sana değer verir el üstünde tutar? kaçırma bu çocuğu? ,çok pişman olacaksın hayır dersen? Daha iyisini mi bulacaksın ? bir daha böyle şans gelmez?
vs vs bir sürü laf söylediler 7-8 ayrı kişi.. acaba dedim onlar mı haklı ailem kötülüğümü istemez sonuçta..
Kafam allak bullak oldu onla bir ömür geçireceğimi düşünüyorum yok içime sinmiyor ama hayır dersem de pişman olurum diye korkuyorum çok
mantık mı önemli evlilikte aşk sonradan mı gelir önce mantık olarak başlasam sonradan sevebilir miyim en azından hoşlanır mıyım bu sorular kafamda yumak oldu ne yapmalıyım kızlar annemlerde haklı bende haklıyım ama olan bana oluyor izlemem gereken yol nedir
Sonuna kadar okuduğunuz ve değerli yorumlarınızı eksik etmediğiniz için kocaman öpücüklerr
karar vermek için erken bence. ben de benzer bir durum yaşadım. ilk buluşmamızda çok etkilenmediğim birine bi süre sonra deli gibi aşık olmuştum gözüm hiç bişey görmüyorduben bu işlerin zamanla olacağı kanaatindeyim ilk görüşte aşka inanmadım hiç bi zaman
Biraz zaman ver kendine birlikte vakit geçirin gezin yine de olmuyorsa yapacak birşey yok o zaman
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Benim esim bana ilk goruste asik oldu tam 1,5 yil pesimden koştu sirf ondan ve arkadaslarimin baskisindan kurtulmak için evet dedim 1-2 hafta cikarim hayati zindan ederim pesimi bırakır diye düşündüm böylece kurtulucaktim ondan :) cikmaya başladık sevgili olduktan 3 ay sonra bi olay karsisinda beni sahiplenmesi ve o olaydaki duruşuyla beni kendine once hayran sonra asik etti tipini begenmedigim dunyada ikimiz kalsak asla dedigim adama deli gibi asigim hala. Onunla evlenebilmek için ailemle ne kavgalar ettim :) Hala her akşam kapida onu karsiliycam diye kalp atislarim hızlanıyor ♥♥♥
Yani bu örneklerden yola çıkarak bir şans verin diyorum
bu isler zor gercekten. Bir kac kez daha gorus bence belki biseyler hissedersin.
Biz bayanlar ilgi alakayi seviyoruz, belki hosuna gider ilgisi. Anlattiklarina bakilirsa
bir bayanin isteyebilecegi hersey var.
Bende biriyle gorucu usulu gorustum adam beni bir parkta 2-3 saat yuruttu oturacak yer bulmadi bile.
Ortalikta bukadar yontulmamis odun varken senin karsina cok iyi biri cikmis. Biraz gorus, dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?