Görücü usulü ilk buluşmamız=ben=x=korku =endişe=baskı off yardım kızlarr...!!

söylediğin niteliklerde biriyse zaten onun sevgilisi vardır yedekleme yapıyordur. o kadar donanımlı bi adam neden görücü usulu görüşsün ki biriyle. o bulmasa bile kadınlar anında kapar böyle bi erkeği. bence dikkatli olmalısın.

teşekkürler canım ,, aklımda her şey var sevilen olma fikri var mantık evliliğini tavsiye edenler var eğitim çok önemli diyenler var aşk evliliği yapıp pişman olanlar var sonradan arkadaşların dediği gibi bir bakıştan bir sözden etkilenip sevgi duymak var hepsi aklımda zihnimde inan.. belki de bu kadar çok kasmamalıyım kendimi ama üzmekte istemiyorum karşımdaki insanı.. zor bu işler

görücü usulü evlendim ..:123:
ilk görüşte asla demiştim ..
zamanla tanıdıkca sevdim ..
zaman ayırıp fırsat vermeyip kestirseydim kocişimden olacakmışım ..
:123:

tipi çirkin ama biraz ..boyu baya kısa ..görüştüğü kızlar da her şey para değil gözüyle bakmış olabilirler..
Benim içime sinmedi mesela tipi bilmiyorum

Biraz çözmeye calis bence, sor sorustur, ondan sonra karar ver. Etkilenmedim diye kestirip atma, ya da 2-3 gün çok iyi davrandi diye iyi damgasi da vurma. Analiz et iste bi sure

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklısın ama mesela ilgiye boğmuyor gün içinde nadir araması gerektiği kadar arar sorar ilgilenir..
Mesela Bir anda şiir yazar ilgisini tüm gün beni düşündüğünü hissettirir.. her şeyi dozunda yapıyor Allah var yani hakkını yiyemem..
bana mı batıyor rahatlık bilemedim ama tipi cidden yakıştıramadım yanıma ondan kaynakladığını düşünüyorum...mesela kolu çarptı yürürken içim gıcıklandı hemen çektim kolumu sinir oldum bilemiyorum
dediğin gibi ten uyumu mu yok acaba
ama ben bunu annemlere söylesem valla vururlar beni amaaaan başlarım uyumuna derler

Adamın böyle özellikleri varsa yıldırım aşkına yakalanmadın diye silip atma bence.
Biraz daha görüş, hoş gözle bakmaya çalış, etkilenirsen devam edersin.
Gerçek sevgiler emekle, zamanla büyür zaten..

ten uyumun yok ozaman..ona dokunmuş olmak bıle senı sınır etmıs..

ömür gecıremezsın..sana hıc cekıcı gelmiyor o..

kocamın bı arkadaşı,1.lıg bı futbol klubunde oynuyor..

yakışıklı,zengın,ınanclı,ıckısı,sıgarası olmayan bırı..

ama oda görucu usulü ıstıyor..

ona ıyı huylu bı kız bulalım ve evlenme nıyetıyle görussun ıstıyor..

bastan onun kım olduğunu veya parasını bılen kızlar,belkı sırf bunlar ıcın onu ıstıcek dıye düşünüyor..

yanı donanımlı olanlar gördüğüm kadarıyla görucu usulüne hep sıcak bakıyor..

benim kastettiğim şey de tam buydu aslında.görücü usulu görüşmeler tamamen etiket üzerine oluyor. zengin mi parası var mı beni nereye götürdü yakışıklı mı? ama flörtlerde sevgilini uzun uzun tanıyorsun karakteri çözüyorsun ve senin onu sevip sevmemen ön plana çıkıyor.yani seviyorum parası olmasa da olur diyebiliyorsun.görücü usulunde bunu demen imkansız çünkü ilk anda sevgi aşk zaten olmuyor.

Daha önceden de ablan aracılığı ile tanıştığın,mesafe olan birinden bahsetmiştin o açıdan dedim.
Kendini görücü usulü evleneceğim diye neden şartlandırıyorsun.Ailenin mantığına uyması değil,senin ne istediğin önemli.Ailen değil,sen bir ömür geçireceksin.

zamana bırak bence, acele etme. en azından 1 ay kadar iletişim halinde kalın. görünüşünü beğendiğimiz erkeklerden ne hayır geliyor ki?

yok ki çevremde teklif eden aşık olabileceğim biri :2: Cidden yok aday adayım bile yok sevgili olmak için vs

Mantiginiza yatan bir insani zamanla sevebilirsiniz. Yeter ki sans verin. En guzeli de hem mantiginiza yatan hem de sevdiginiz bir insanla birlikte olmanizdir. Ilk goruste ask oldugu gibi 2. 3. 4. ..... 20. goruste de ask vardir, unutmayin. Denemekten hic zarar gelmez.

süpersin teşekkür ederim dedğini gibi tamam asla olmaz ya da tamam oldu diyene kadar gşans vericeğim kendime de ona da ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…