Görücü usulü tanıştığım adam

mavi21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
610
700
103
34
Merhaba, geçen yıl biri ile kuzenim vasıtasıyla tanıştım. Ancak görüşme sonrasında kuzenim fikrimi sorduğum da hep olumsuz konuşmuştum… sonrasında çocuğunda arada mesafe var zor olur vb sebeplerle olumsuz konuştuğunu iki gün sonra bana söyledi … aslında ben çocuğu beğenmeme rağmen yanlış yorum yapmıştım… dün gece bir düğünde karşılaştık bana baktığını fark ettim… sizce instagramdan eklemek uygun olur mu … yorumlarınızı merak ettim

Ben olsam eklemezdim ama bu şekilde kadının adım attığı evliliğe giden ilişkiler de var, olumsuz sonuçları da göze alıyorsan ekleyebilirsin. Yalnız daha dün karşılaşmışsiniz birkaç gün bekle yine de

Arada mesafe var derken kaç saat var? Farklı şehirde mi? Hiçbir şey yapmayın. Eğer kendisinden hoşlandıysanız bırakın o eklesin
Evet farklı şehirler ancak ben ilk etapta olumsuz konuştuğum için bu şekilde söylenmiş olabilir mi diye eklesem mi diye düşünmüştüm tabi beğenmemişte olabilir beni…

Yanlış anlaşılmaktan korktuysan daha ilk zamandan açıklama yapmalıydın bence.

Şimdi bakıyormuş.

Ee bakıyorda ya başka akrabanla görüşme aşamasındaysa.

Oğlan kıza hava atmak için kıza der ise ve kızda tüm akrabalara söyleyip adını" aklı sonraya" çıkartırlarsa

Akrabalarını en iyi sen bilirsin havayı koklamalısın.

Ayrıca ben görücü usulünü etik bulmuyorum. Ailesini bilelim deniyor ama "El iyisi" dediğimiz yaşlı adamların aileleri dışardan hoş gözüküyor yani kıstasımız "dışarı yansımamış olsun bastırılmış kötülük" olsun falan mı?

Görücü usulü derken kuzenimin eşinin akrabasıydı.. aslında tanıdık olduğu için değil de sonradan beğendiğim için görüşebilirim diye düşünmüştüm.

Ekleme bırak o adım atsın istiyorsa sizi

Birşey çıkacağını pek düşünmüyorum genede bilinmez o istese sizi eklemezmi ben erkeklerin bir şeyi gerçekten istediğinde bir yolunu bulduğunu düşünüyorum.Birde mesafe olunca çok çaba harcamak gerekiyor .Ben eklemezdim ama siz kararı kendiniz verin

Yuvayı erkek kuş yapar hep bu fikirde oldum birçok kişi gibi erkek çabalar uğraşır arar sorar gelirse güzel oluyor elbette kadın olup girişken olabilir fakat ben hep böyle daha iyi olduğunu gördüm bu yorumu ondan böyle yaptım.Erkek kovalasin bizde trip atalım anlamında değil.O çok ugrastikça ilişki kiymetleniyor onun gözünde.Bence erkeğin çabası ilişkinin ömrünü uzatan etken

Doğa dengeyi ne güzel kurmuş ,insanlar oturup yuvayı dişi kuş yapar diye bir yerlerinden uydurmuş çünkü illa kadın mücadele etsin o uğraşsın yuvası dağılmasın diye ömründen ömür gitsin . Erkek hem evin hakimi olsun hemde yuva için hiç çabalamasın.....Kadınları asırlardır iki aşk sevgi sözcüğüyle güzel oyaladılar.....

Öyle valla erkek penguenden tut birçok kuş türünde uğraşan hep erkek tabi böyle deyince onlar hayvan ne bakıyorsun onlara denir Aslında insanda düşünen hayvandır demiş Sokrates miydi o doğrumu yazdım söyleyen? Ya kolayına geliyor insanın yapsın işte biri yapacak kim dişi olan sebep çünkü o daha becerikli çünkü o daha titiz ver gazı ver .Yemeyen yemez gazı lafa gelince hayat müşterek sonunda hep kadın yapsın .Bir enayilik var bu işte ama inşallah yeni nesil bozar bu oyunu.Bu arada hani erkekler yemek yapamazdı en iyi ahcilar onlardan çıkıyor valla işlerine gelmiyor bulmuşlar yolunu maksat kadın erken yipransin .Onada bulmuşlar bir laf neymiş kadın genç olacakmış erken yipranirmis erkekten tabi ya yık çocuğu evi kadının üstüne ne olacaktı başka

Sizden etkilenmemiş ve kibarca bahane bulmuş isteseydi o eklerdi.

Aman üç günlük dünya ekle gitsin ne olacak.En kötü ihtimalle eklemez yada rededer.Etsinn aşkından ölmüyorsun ya,ne kaybedeceksin.Ya hersey güzel olacaksa? Ben olsam göze alırdım.

aslında ben çocuğu beğenmeme rağmen yanlış yorum yapmıştım
Bu kısım cok enteresan :)

Evet farklı şehirler ancak ben ilk etapta olumsuz konuştuğum için bu şekilde söylenmiş olabilir mi diye eklesem mi diye düşünmüştüm tabi beğenmemişte olabilir beni…
Tamam düğünde baktıysa bekle biraz o eklesin bi etki bıraktıysan arar bulur zaten erkekler öyle aa bana böyle dedi diye bir senelik şeyi tutmaz kafasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…