Evet farklı şehirler ancak ben ilk etapta olumsuz konuştuğum için bu şekilde söylenmiş olabilir mi diye eklesem mi diye düşünmüştüm tabi beğenmemişte olabilir beni…Arada mesafe var derken kaç saat var? Farklı şehirde mi? Hiçbir şey yapmayın. Eğer kendisinden hoşlandıysanız bırakın o eklesin
Görücü usulü derken kuzenimin eşinin akrabasıydı.. aslında tanıdık olduğu için değil de sonradan beğendiğim için görüşebilirim diye düşünmüştüm.Yanlış anlaşılmaktan korktuysan daha ilk zamandan açıklama yapmalıydın bence.
Şimdi bakıyormuş.
Ee bakıyorda ya başka akrabanla görüşme aşamasındaysa.
Oğlan kıza hava atmak için kıza der ise ve kızda tüm akrabalara söyleyip adını" aklı sonraya" çıkartırlarsa
Akrabalarını en iyi sen bilirsin havayı koklamalısın.
Ayrıca ben görücü usulünü etik bulmuyorum. Ailesini bilelim deniyor ama "El iyisi" dediğimiz yaşlı adamların aileleri dışardan hoş gözüküyor yani kıstasımız "dışarı yansımamış olsun bastırılmış kötülük" olsun falan mı?
Ekleme bırak o adım atsın istiyorsa siziMerhaba, geçen yıl biri ile kuzenim vasıtasıyla tanıştım. Ancak görüşme sonrasında kuzenim fikrimi sorduğum da hep olumsuz konuşmuştum… sonrasında çocuğunda arada mesafe var zor olur vb sebeplerle olumsuz konuştuğunu iki gün sonra bana söyledi … aslında ben çocuğu beğenmeme rağmen yanlış yorum yapmıştım… dün gece bir düğünde karşılaştık bana baktığını fark ettim… sizce instagramdan eklemek uygun olur mu … yorumlarınızı merak ettim
Doğa dengeyi ne güzel kurmuş ,insanlar oturup yuvayı dişi kuş yapar diye bir yerlerinden uydurmuş çünkü illa kadın mücadele etsin o uğraşsın yuvası dağılmasın diye ömründen ömür gitsin . Erkek hem evin hakimi olsun hemde yuva için hiç çabalamasın.....Kadınları asırlardır iki aşk sevgi sözcüğüyle güzel oyaladılar.....Yuvayı erkek kuş yapar hep bu fikirde oldum birçok kişi gibi erkek çabalar uğraşır arar sorar gelirse güzel oluyor elbette kadın olup girişken olabilir fakat ben hep böyle daha iyi olduğunu gördüm bu yorumu ondan böyle yaptım.Erkek kovalasin bizde trip atalım anlamında değil.O çok ugrastikça ilişki kiymetleniyor onun gözünde.Bence erkeğin çabası ilişkinin ömrünü uzatan etken
Sizden etkilenmemiş ve kibarca bahane bulmuş isteseydi o eklerdi.Merhaba, geçen yıl biri ile kuzenim vasıtasıyla tanıştım. Ancak görüşme sonrasında kuzenim fikrimi sorduğum da hep olumsuz konuşmuştum… sonrasında çocuğunda arada mesafe var zor olur vb sebeplerle olumsuz konuştuğunu iki gün sonra bana söyledi … aslında ben çocuğu beğenmeme rağmen yanlış yorum yapmıştım… dün gece bir düğünde karşılaştık bana baktığını fark ettim… sizce instagramdan eklemek uygun olur mu … yorumlarınızı merak ettim
Bu kısım cok enteresan :)aslında ben çocuğu beğenmeme rağmen yanlış yorum yapmıştım
Tamam düğünde baktıysa bekle biraz o eklesin bi etki bıraktıysan arar bulur zaten erkekler öyle aa bana böyle dedi diye bir senelik şeyi tutmaz kafasındaEvet farklı şehirler ancak ben ilk etapta olumsuz konuştuğum için bu şekilde söylenmiş olabilir mi diye eklesem mi diye düşünmüştüm tabi beğenmemişte olabilir beni…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?