Görücü usulünde fotoğraf ?

Yillar evvel esimde beni fotograftan gorup begenmis.
tabi bizim farkliydi.
sinif arkadasim(erkek) onun arkadasiymis.
esime onun teldeki fotolarini pc ye aktariyormus,beni gormus sormus,
ertesi gun okuluma geldi..oyle basladik..
ey gidi.
bencede bi sakincasi yok bi deneyin bakalim hayirlisi..

Wp fotonuzu atın madem.
Abartmissiniz biraz durumu hatta baya.
Görücü usulü sevmem ben o ayrı

Saçma bir çekince olmuş.
Kullandığınız akıllı telefonun kameraları bile yine kullandığınız uygulamalarca her türlü sesli ve görüntülü kaydınızı alabilme potansiyeli varken ve hatta alırken, kendi seçeceğiniz fotoğraf mı problem yaratacak?

vesikalık verin bi tane
vesikalıklar nedense hep çirkin çıkar onda beğenirse kesin beğenir..hemde öyle milletin elinde oyuncak olma ihtimalide az

bende iş yerimden bir arkadaşımı komşu oğluyla tanıştırmak için fotosunu istemiştim arkadaşta verdi bende çocuğa gönderdim. Tanıştılar konuştular evlendiler şimdide bi kızları var. Bunda bi sakınca yok bence

Kadınla iletişimimim yok diyosunuz size eşinin bilmem neyini tanıştırmak istiyor.Nası güveniyorsunuz gerçekten hayret.

bir fotoğraf alt tarafı , sizin o gizli sandığınız hesaplara kimler kimler erişiyor ruhunuz duymadan.
Haklısınız. Teşekkür ediyorum yorumlarınız için her birinize.

bir arkadaşım öyle evlendi ama izmirde okulları geziyormuş teyze oğluna kiz aramak için:)

Boydan değil ama bir resim gönderilir, sonuçta kimlikte akbilde her yerde vesikalık var böyle düşünün silmese ne yapacak hem

Açıkçası o şekilde sonuçlanırsa çok da üzülmem. Her şeyin nasip olduğunu düşünüyorum. Çok güzel olmadığım için o konuda hayal kırıklığı yaşamam
Fotoğraftan reddedilme olasılığı yüksek eğer sorun yapmıyorsanız iyi

bir arkadaşım öyle evlendi ama izmirde okulları geziyormuş teyze oğluna kiz aramak için:)
Okul okul gezen ve oglu için öğretmen gelin arayan "görücü bir teyze " sorup /soruşturmak için arkadaşımın çalıştığı okula gitmiş....okulun müdür yardımcısına kızı sormuştu. Mudur yardımcısı kızın sevgilisiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…