Aslen kayserilidirbir arkadaşım öyle evlendi ama izmirde okulları geziyormuş teyze oğluna kiz aramak için:)
Gönderdi arkadaşım boydan olmayan bir fotoğrafBoydan değil ama bir resim gönderilir, sonuçta kimlikte akbilde her yerde vesikalık var böyle düşünün silmese ne yapacak hem
Okul okul gezen ve oglu için öğretmen gelin arayan "görücü bir teyze " sorup /soruşturmak için arkadaşımın çalıştığı okula gitmiş....okulun müdür yardımcısına kızı sormuştu. Mudur yardımcısı kızın sevgilisiydi
Bu fikrinizle katılıyorum.Gorucu usulune karsi degilim. Ancak, belli bir noktadan sonra taraflar kendileri halletmeli. En fazla omrunuzden bir saat gider.
A nin fotografi burada , B burada . Hangisini seciyorsun gibi olmamali.
Daha önce de yazdığım gibi olumsuz bir dönüş olursa ya da hiç dönüş olmasa da benim için sorun değil, üzülmem de. Nasip kısmet olduğunu düşünüyorum bu işlerin.Fotoğraftan reddedilme olasılığı yüksek eğer sorun yapmıyorsanız iyi
Nasip gerçekten. Eğer olacaksa muhakkak bir şeyler vesile oluyor. Bir ömür çok mutlu olursunuz inşallahYillar evvel esimde beni fotograftan gorup begenmis.
tabi bizim farkliydi.
sinif arkadasim(erkek) onun arkadasiymis.
esime onun teldeki fotolarini pc ye aktariyormus,beni gormus sormus,
ertesi gun okuluma geldi..oyle basladik..
ey gidi.
bencede bi sakincasi yok bi deneyin bakalim hayirlisi..
Bayanı önceden tanıyan arkadaşıma özellikle sordum güvenilir, düzgün biri midir diye. Arkadaşım da tanıdığı kadarıyla düzgün bir hanımefendi olduğunu söyledi ondan sonra dönüş yaptık zaten.Kadınla iletişimimim yok diyosunuz size eşinin bilmem neyini tanıştırmak istiyor.Nası güveniyorsunuz gerçekten hayret.
Başkalarının bulunduğu fotoğrafı göndermek de uygun olmazdı. Tek başıma olan, bir fotoğrafımı gönderdi arkadaşım. Whatsapp profil resmimdi.Tek Foto atmzdim Ben mesela arkadaslar la olan bir Foto cekinin orda sizi gostersin arabulucu olan
Ben de öyle düşünüyordum ama üzülmüştüm hakkınıza hayırlısı olur inşallahDaha önce de yazdığım gibi olumsuz bir dönüş olursa ya da hiç dönüş olmasa da benim için sorun değil, üzülmem de. Nasip kısmet olduğunu düşünüyorum bu işlerin.
Çok teşekkür ediyorumBen de öyle düşünüyordum ama üzülmüştüm hakkınıza hayırlısı olur inşallah
Olabilir. Dediğim gibi benim kaygım sadece. Bunu aşmak için de burada fikir almak istedim. Teşekkür ediyorum yorumunuz içinSaçma bir çekince olmuş.
Kullandığınız akıllı telefonun kameraları bile yine kullandığınız uygulamalarca her türlü sesli ve görüntülü kaydınızı alabilme potansiyeli varken ve hatta alırken, kendi seçeceğiniz fotoğraf mı problem yaratacak?
Nasiplerinde varmış demek ki, siz de güzel bir şeye vesile olmuşsunuz. Umarım arkadaşlarınız de, siz de mutlu olursunuz bir ömürbende iş yerimden bir arkadaşımı komşu oğluyla tanıştırmak için fotosunu istemiştim arkadaşta verdi bende çocuğa gönderdim. Tanıştılar konuştular evlendiler şimdide bi kızları var. Bunda bi sakınca yok bence
vesikalık verin bi tane
vesikalıklar nedense hep çirkin çıkar onda beğenirse kesin beğenir..hemde öyle milletin elinde oyuncak olma ihtimalide az
Teşekkür ederim inşallah hayatımda biri yok ama dediğiniz gibi her şeye değecek biriyle yola çıkabilirimÇok teşekkür ediyorumHepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah. Zevkler tartışılmıyor, muhakkak ki insanların zihninde belirli olan bir profil oluyordur. Bir şekilde gördükleri fotoğraftan etkilenemeyebilirler, olabilir normal karşılarım olumsuz dönüş olursa. Eğer nasip değilse hiçbir şekilde dönüş olmasın ya da baştan olumsuz bir dönüş olsun. Nasipse olur zaten :) Bilmiyorum şu an hayatınızda biri var mı ama umarım yaşadığınız üzüntüden sonra, değerinizi bilen iyi bir insanla karşılaşırsınız
Haklısınız gerçekten ancak direkt görüşelim demek uygun olmazdı benim içinya yuz yuze gelıp bır kahve ıcmekte ne varkı resımlerle on gorusme yapacagınıza ıyı arkadas olacagınızı dusunduklerı ıcın sızı bır araya getırmelerı sonucu bır cafeye gıtmenız ayıp degıl olaganustu degıl resımler yuz yuze gorusmegıbı olmaz kı resımde begenır karsı karsıya gelınce facıa gıbı hısseder veya hıssedersınız o daha kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?