- Konu Sahibi onlyforjustice
-
Şüphelerinde çok haklısın cnm. Ben bekarım ama bu tarz görüşmelerde bi hayli tecrübe sahibi biri olarak ben şunu ffarkettim; erkekler(yani benim karşılaştıklarımın büyük çoğunluğu) sevmediği bir kadına ilgi göstermiyor/gösteremiyor Zaten bir bayana ilgi göstermek erkekler için zordur, yani öyle basit bir şekilde yapışması üstüne düşmesinden bahsetmiyorum, düşünceli olması seni hayatını merak etmesi sorunlarını çözmene yardımcı olmaya çalışması vs anlamında. Sevmeyen erkek yapamaz bunları. Kaldı ki sırf uygun diye evlensinBunun ayrımını da yapabilirsin diye düşünüyorum, yani o samimiyeti anlayabilirsin.
Ama benim de bu konuda paranoyakça davrandığım zamanlar oldu. Mesela bir kaç günlük tanıştığım birisi her sabah günaydın, her akşam iyi geceler msjı atmaya başlamıştı. Ben de 'sen bunları görev bilinciyle mi yapıyosun gerçekten içinden mi geliyor?' diye paylamıştım adamıtabi sonra bitti
Yarın yeni bir görüşmem var, bu msjı okuyan olursa dua ediverin bana
aynen içinde bulunduğum durumu özetlemişsin:) görüşmeye başlamamızdan 1 hafta sonra canım, hayatım demeye başladı ve bende aynen 'bu tür kelimeleri içinden geldiği için söyle yoksa, öyle olmalı düşüncesiyle hareket etme' diyerek terslemiştim.
dualarım seninle, umarım hem kalbine hem mantığına uyan biri çıkar karşına. Gelişmelerden haberdar edersen iyi olur.Hem burdan destek olur ve yol gösteririz birbirimize. İnsan kendi ilişkisinde bi takım şeyleri göremiyor çünkü. Bol şanslar...
hepinize merabalar, yardıma ihtiyacım var( görücü usulüyle tanıştığım kişilere karşı önyargım oluyor. Sanki karşımdaki insanın amacı zaten evlenmek ve karşısındaki kızın kim olduğunun önemi yokmuş gibi geliyor bana. Ve bu şekilde tanıştığım kişilerin beni gerçekten sevebildiklerine inanamıyorum. Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz?? Yorumlarınız benim için önemli, kendimi de çevremi de üzüyorum çünkü (
benim 3 yıla yakın bir ilişkim olmuştu ve biz aşık olarak başladık sonradan evlenme isteğine dönüştü. Fakat evlenmek nasip olmadı ve ayrıldık.Şu an ona karşı hiçbişey hissetmiyorum. Ama görücüyle tanıştığım kişiler de sırf mesleği var,memleketlerimiz aynı,
aile yapılarımız uygun vs. gibi sebeplerle sanki uygun bir kız diye düşündükleri için evlenmek istiyorlarmış gibi geliyor. Karşımdaki insan beni ben olduğum için sevsin istiyorum.
Görücü usulüyle tanışıp evlenen, nişanlanan arkadaşlar sizlerin düşüncesi nedir? Karşınızdaki kişinin samimiyetini nasıl anladınız??
canım çok haklısın emin ol bende senin gibi düşünüyorum. sanki ailesi zorla görücü usülü evlendirmek istediği için görmeye gelenler olduğunu düşündüm hep. öyle gelen erkek ana kuzusu,beceriksiz, dışarda bulamamış gelmiş diye düşündüklerimde oldu. ve asla evlenmem bu şekilde dedim. gelen kişiyi tam anlamıyla tanımak hiç bir şekilde kolay değil. her iki şekilde de erkek, kandıran konumunda olup kendini aylarca hatta yıllarca saklayabiliyor. yani bi garantisi yok. ona neden görücü usulüyle evlenmeyi seçtiğini sormanı tavsiye ederim. bu konuyu irdele hatta. bence senden önce flörtleri olduysa ve o şekilde iyi bir sonuç alamadığını, görücü usulüne daha çok aklı yattığını söylüyorsa bence sorun yok. ilk seni görmeye mi gelmiş,yoksa daha önce de görmeye gitmiş mi bunları sor.(görücüye gittiğinde vazgeçen taraf kim olmuş,bu önemli) çünkü ilk gördüğüne yapışıyorsa sevgisi ikinci planda kalabilir. eğer gönlüne yatanı bulana kadar bu şekilde devam etmişse bu güzel, çünkü sevgi istiyor,aşk istiyor demektir.
hepinize merabalar, yardıma ihtiyacım var( görücü usulüyle tanıştığım kişilere karşı önyargım oluyor. Sanki karşımdaki insanın amacı zaten evlenmek ve karşısındaki kızın kim olduğunun önemi yokmuş gibi geliyor bana. Ve bu şekilde tanıştığım kişilerin beni gerçekten sevebildiklerine inanamıyorum. Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz?? Yorumlarınız benim için önemli, kendimi de çevremi de üzüyorum çünkü (
benim 3 yıla yakın bir ilişkim olmuştu ve biz aşık olarak başladık sonradan evlenme isteğine dönüştü. Fakat evlenmek nasip olmadı ve ayrıldık.Şu an ona karşı hiçbişey hissetmiyorum. Ama görücüyle tanıştığım kişiler de sırf mesleği var,memleketlerimiz aynı,
aile yapılarımız uygun vs. gibi sebeplerle sanki uygun bir kız diye düşündükleri için evlenmek istiyorlarmış gibi geliyor. Karşımdaki insan beni ben olduğum için sevsin istiyorum.
Görücü usulüyle tanışıp evlenen, nişanlanan arkadaşlar sizlerin düşüncesi nedir? Karşınızdaki kişinin samimiyetini nasıl anladınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?