Görücü

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Kızlar inanmayacaksınız ama bana görücü usulu tanışma teklif edildi
Ciddi ciddi hemde :)
Annemin bir arkadaşı ,35 yaşında doktor, boşanmış ve bir kızı olan yeğeni için beni düşünmüş. İlla ki görüşsünler diye ısrar etmiş .
Annemde benim daha yeni boşanmış olduğumu önemsemeden (!) tutturdu görüşte görüş diye.
Ben asla istemiyorum. Daha yeni boşandım, travmasını atlattım sayılmaz. Gönül işi olsa belki diyeceğim ama yani bir de görücü usulu biriyle tanışmak !..

Kaldı ki çocuğu var. Büyük konuşmak gibi olmasın ama çocuksuz erkeğe tahammülüm yok, çocukluya asla dayanamam.
Fakat yine her zamanki gibi üzerimde çok baskı kurdular. Bu sefer teyzemde hemfikir. "Görüşmekten ne çıkar?" düşüncesi. (teyzeme güvenirim)

Yerimde olsanız napardınız? Peki çocuklu adam düşündüğüm kadar korkunç mu? Bunu sırf bu mevzu için sormuyorum çünkü belli ki karşıma sürekli böyle talipler çıkacak bundan sonra
Değerli yorumlarınızı yine bekliyorum canım kk'larım!

Anlatış tarzınız istemediğinizi değil de baya heyecanlanıp istediğinizi düşündürdü.

Çocuklu adamlarla evlilik olmaz diye düşünmeyin, gayet de güzel olabilir ama siz daha yeni boşanmışsınız. Kendinize biraz zaman vermelisiniz.

Su an boyle bir gorusmeye hazir olmadiginizi dusunuyorum. Gerci hayat bu, ne sunacagi belli olmuyor. Bir kahve icmek ne kaybettirebilir ki?

Görüş derim bende mugişim baktın sarmadı şutlarsın olmadı hem annenler görüşmezsen baskı yapacak belli ki görüştüm olmadı dersin uyuşmazsan tavşana katılıyorum benim de içime seninle ilgili güzel şeyler doğuyor :))hakkında hayırlısı canım

Önyargılı olma bence.Bir kere görüşmekten zarar gelmez. Birbirinize uygun değilseniz kestirip atarsın kimse karışamaz.

Sizi nasıl etkiler olumsuz bi görüşme çok canınızı sıkar mi mesela.. bence de bi görüşmek çok da önemli değil sonra belki keşke dersiniz kim bilir

daa yeni boşanmıssın azıcık hayatını yaşa nefes al zaten kısmetınde varsa olur he m ettım dıyorsan gıt gorus ama hemen olur deme bence bayaga bı tanı zaman gecır 2 kez bosanmak ıstemezsın dımı .? cocuug var dıyorsun acaba kac yasında ergense eyvah eyvah.

Görüş kafa dağıt hiç bir şey olmaz.
Çocuksuz her erkek mükemmel değil çocuklu her erkek de kötü değil.
Yine de çocuk olmasi belli zorluklar icerecektir. Yine de aman diğer yönlerden dört dörtlük olsun da varsın tek zorluğu o olsun derim.

Hadi ne giyeceksin kombin düşünelim boşver çocuğu en azından şimdilik

görücüyle hala tanışılıyor bence bu kadar şaşırılacak ne var ki anlamadım bir tanışın ne olcak adam sizi yiyecek değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…