Görücü

"Belliki karşıma sürekli böyle talipler çıkacak" olan cümlenize katılmıyorum zira benim de ikinci evliliğim ve benim ilk evliliğimden bir kızım vardı ben tekrat evlendim hemde görücü usulü ilk görüşte birbirimize aşık olduğumuz, daha önce hiç evlenmemiş çocuksuz biriyle evlendim.
Bence bu şekilde kendinizi sınırlamayın.
Herşey nasip kısmet görüştüğünüz kişide geçmiş değil karakter yürek elektrik aşk huzur ve güven arayın.İlşa boşandınız diye boşanmış çocuklu yada çocuksuz biriyle evlenmek zorunda değilsiniz.
Pekâlâ hiç evlenmemiş biriyle de evlenebilirsiniz
Fakat görücü usûlünün şöyle bir avantajı var.
Aracı olan kimseler size yakınsa ve sizden tarafsa karşı tarafı da daha önceden bilip tanıyorsa kefilde oluyorlarsa tanışmakta fayda var zira böylesi hayati bir mevzuda kimse kimseye kefil olup kendini rezil etmez.Hele ki konu evlilik gibi ciddi bir iş ise aracı olanları dikkate alıp tanışmakta fayda var.

Çocuklu çocuksuz bilemeyecegim büyük konuşmamak lazım ama şu an icin cok erken bence canim :/ kendini hazır hissettigini sanmıyorum

Görücü tamam olabilir ama çocuklu adam olmaz ya. Çünkü senin çocuğun yok.

Bence bir çay için. Çocuk konusunu da dert etmeyin karşınızda ki insan da anlayışlı karakteri sağlam bir bireyse sorun yaşamazsınız.

eğer sizinde çocuğunuz olsaydı gidin derdim ama bence hiç çocuğu olmayan biri ile olun ki aynı heyecanları aynı anda yaşama şansınız olsun..

çevremde gördüğüm ve burada okuduğum kadarıyla çocuklu kişilerde en büyük problem bu oluyor.

Mügüşüm görüşme, yani kendimi yerine koydum ben henüz hazır hissetmeden görüşmem kimseyle.
Ama araya sıkıştırdığın bir cümlene çok kızdım, sakın ola bu düşünceyi içselleştirme: "belli ki karşıma sürekli böyle talipler çıkacak bundan sonra". Sakın diyeyim

görüş görüş görüşşşşş belkide kısmet belkide o adam belkide büyük aşk tanışmadan bilemezsin

Ne kadar olmuştu ayrılalı? Siz de sanki tanışmak istiyorsunuz havası aldım ama tam iyi olmadan görüşmeniz çok da sağlıklı olmaz gibi. Ters bir söz söyler bir harekette bulunur daha çok üzülebilirsiniz ya da erkeklerden çok daha fazla soğuyabilirsiniz bu dönemde

hem hazır değilsin gibi hem de çocuk var ortada. bilemedim. yani görüşürsen bişey kaybetmezsin evet ama şimdi başkasının ısrarı yüzünden görüşürsün, ısrar ederler ikinciyi de görüşürsün, iş senin kontrolunden çıkar vs vs. bilemedim. ama şu an için gerek yok sanki.

Görüş Müge. Çok matrak oluyor biriyle böyle tanışmak.

Yaşım geçiyor, evlenmem lazım, beni beğenecek mi diye stres yapan biri değilsin ki. Neticesi çok da umrunda olmayınca, yeni biriyle tanışmanın heyacanı + olaydan çıkan eğlence malzemesi 2 saatini harcamaya değer

Tamam tanışmaktan bişey çıkmaz belki hayatınızın aşkıdır vs
amaaa herkesin bildiği bir görüşme tamamiyle sizin yönlendirmenizle ilerleyemeyebilir
diyelim ki siz de karşı tarafta beğendiniz,karşı tarafta hadi artık bi yüzük takalıma getirebilir,anneniz teyzeniz de yüzük takalım artık taraftarı olursa sıkıştırırlar sizi
herşeyi göze alın derim

tanışın bence. çocuğunun olması ileride eğer bir beraberlik yaşama ihtimali olursa düşünülecek bir mevzu. ondan önce adama şöyle bir bakın oturması kalkması konuşması hali tavrı düşünceleri nelerdir gibi gibi... çocuk sonra buna göre düşünülür.

Doldurmak gibi olmasın ama ben anneme acayip gıcık oldum neden böyle bi işe girişti ki? Henüz çok yeni dumanı tütüyor, duygular taze ne mana yani birde ısrar kıyamet.

Adam ne doktoru, çocuk kız mı erkek mi? Yaşı kaç? Neden ayrıldıklarıda önemli..

Bence gitme görüşmeye filan adam bilmiyor mu senin yeni boşandığını ne biçim doktormuş o

Görücü diye bastırarak niye irrite oldun anlamadım. Hayatta herşey birşeylere vesile değil mi?ben de görücü usulü evlendim.annemin teyzesi nin kızının komşusunun oğlu. Aradı evden aldı beni.yemeğe gittik.hoşuma gitti tekrar görüştüm . Eğlenmeye de gittik vs. De evlenmeye karar vermeden.beğenmeseydim tekrar görüşmezdin yani görücü kısmında sorun yok ama kriterleriniz konusunda çocuk hakkında iyi düşünmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…