Görücü

Kuzum ben kendi tanıştığın biri olsa git takıl derim ama görücü farklı ya.. Ne bilim niyeti ciddi bir kere, şu an hazır mısın ciddi birşeylere?
Ayrıca başlangıcından anneler teyzeler falan müdahil olaya, kafa dağıtmaktan ziyade kafa ütüleyecek bir hadise de olabilir.

Seninki coktaan seni unutup yeni heyecanlara yelken acmisken sen niye hazır değilim diyorsun. Bu kadınları anlamıyorum ya . Duygusalligi bırakmak gerek çünkü bu adamlar için değmez!

Ben olsam gorusurdum belki kafam uyusacak

Siz yakin donemde ayrildiniz ve bayagi sancili bir surec atlatmaya calisiyorsunuz.
Ailenzin baski yapmasi cok sacma illa evkenmek zorundmaisiniz.bu sizin tercihiniz ama yazinizdan anladigim siz buna hazir degilsiniz.
Oturup bir cay icer muhabbet eder tel.nolari verirsiniz ya sonra?
Buna psikolojiniz kalbiniz hazirmi civi civiyi sokmez hazir olmadiginiz iliski sizide karsi tarafida yorar.

Cocuklu istemezdim acikcasi. O yuzden gorusup kafami karistirmak istemem. (Kendi dusuncem). Adami begenirim falan kafam karisir. Ikilem yasamak istemezdim hem begendigim adma hem cocuklu gibisinden. O yuzden hic tanismamak daha iyi :)

Bence eğer görüşmek canını sıkmıyorsa, görüş.
Hem belki görüşürken bir sebep bulursun reddetmek için.
Ama görüşürsem kendimi kötü hissederim diyosan hiç görüşme çocuğu bahane et.

görüş tabii canım. bi görüştün diye nikah masasına şutlamayacaklar seni

Bi çayını iç ya ayrılık sonrası özgüven olur hem hem bilemezsin belki kısmettir.

Kız hakkaten görüşmekten ne çıkar? Bi görüş yani..

Normalde böyle konularda herkes görüşme falan derdi forumda.
Bu sefer aday doktor olunca üyeleri cezbetti sanırım ondan bu ısrar.

Bence görüşmenin de riskleri var şu psikolojiyle. Şu an boşlukta olabilir ve adama bağlanma ihtiyacı duyabilirsin yeteri kadar iyi olmasa da senin için. bir de bence önceliğin çocuksuz biri olsa daha iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…